Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok hoş bir fotoğraf çekmişsiniz. Ellerinize sağlık.
    Teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geldi abi. Hatta vinçle indiriyorlardı parçaları
      Eyvallah. Malzeme akışı kesilmezse stad yeni sezona yetişir.

Yorum

• Etrafda bir düzenleme var mi? Yoksa tamamen stada mi yogunlastilar?

Etrafını insaat bırakıp da acilis yapmazlar umarim

Yorum

• Juventus'un stadyum açılış töreni, ben çok beğenmedim açıkcası koskoca Juventus'tan daha janjanlı bir şey bekliyordum

Bir de biraz araştırdım büyük takımlar içinde böyle yeni stadyum için açılış yapmak pek yaygın değil galiba, Arsenal için bile doğru düzgün bir görüntü bulamadım.

Yorum

• [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION] ellerine sağlık.güzel fotoğraflar.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @samet_karadeniz ellerine sağlık.güzel fotoğraflar.
              Çok teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Juventus'un stadyum açılış töreni, ben çok beğenmedim açıkcası koskoca Juventus'tan daha janjanlı bir şey bekliyordum

Bir de biraz araştırdım büyük takımlar içinde böyle yeni stadyum için açılış yapmak pek yaygın değil galiba, Arsenal için bile doğru düzgün bir görüntü bulamadım.
                daha ne yapacaklardi
                alt tarafi bir stadin acilisi
                okadar fazla beklentiye girmeyin
                atesi yeniden bulmadi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha ne yapacaklardi
                  alt tarafi bir stadin acilisi
                  okadar fazla beklentiye girmeyin
                  atesi yeniden bulmadi
                  Emredersiniz.

Yorum

• Adanaya yapılan yeni statı imrenmemek elde değil. Loca katı ayrı tribünde yapılmış.eğer yüzlerine bulaştırmazlarsa ikinci bir san mames çakması olabilir.
                    Bu saatten sonra umarım bizim stata maksimum estetik dokunuşla mimari olumsuzlukları kamufle ederler.

Yorum

• Bizim Stadyumu aldıktan sonra üzerinde oynamalar yapılabilir diye düşünüyorum çok fazla degisiklik oldu zaten son dakikada ben tam aksine çok güzel bir komplekse sahip olucagimizi düşünüyorum sadece vodafone arena gibi reklamı yapılmıyor sessiz sedasız yapılıyor nerdeyse
                      Trabzonspor

Yorum

• Stat bittiğinde bu başlıkta atılan mesajlar , tartışmalar, öneriler , düzenlemeler ile bir mazi belgesel video yapacağım 10 yıl durur kenarda
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emredersiniz.
                          ayip oluyor
                          emir gibi ne yazmisim
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adanaya yapılan yeni statı imrenmemek elde değil. Loca katı ayrı tribünde yapılmış.eğer yüzlerine bulaştırmazlarsa ikinci bir san mames çakması olabilir.
                            Bu saatten sonra umarım bizim stata maksimum estetik dokunuşla mimari olumsuzlukları kamufle ederler.
                            Bak buna kesinlikle katılıyorum. Stadımızı kısmen beğeniyorum bir sıkıntım yok ama keşke şu kat aralarındaki loca düzeni Adana stadındaki gibi olsaydı. İşte sadece buna içim acıyor. Başkası değil. Adana stadı San Mames'in bi kademe ufak kopyası gibi resmen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• yerinde sayıklıyor

Yorum

• 7 GELİYOR 7

Yorum

Yükleniyor...
                                X