Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devamı da var ama galiba kota doldu atamıyorum .

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anlayan biri şuna biraz hdr falan böyle bişeyler yapsa şahane bir resim eline sağlık kardeşim
      teşekkür ederim

Yorum

• [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION] dostum bekir abiye at fotoları facede hepsini yayınlasın akyazı sayfasında
        bordomavi.net
        https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH=CONFIG]8268[/ATTACH]merdivende hızlanma var. bordo kauçuk döşüyorlar . galiba aralara mavide döşeyecekler . fena gözükmüyor
          Onlar öyle kalmayacak, üstleri kapatılacak.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merdivenler güzel görünecek anlaşılan Eline sağlık @samet_karadeniz
            teşekkür ederim kardeşim

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlar öyle kalmayacak, üstleri kapatılacak.
              parke taşla mı kapatılacak yoksa ?

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @samet_karadeniz dostum bekir abiye at fotoları facede hepsini yayınlasın akyazı sayfasında
                atıyorum şimdi

Yorum

• Emeğine sağlık [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION] kardeşim.......

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emeğine sağlık @samet_karadeniz kardeşim.......
                    ne demek abicim

Yorum

parke taşla mı kapatılacak yoksa ?
                      Yere membran seriyorlar izolasyon için, üzeri muhakkak bir şeyle kapatılacak, ama ne olur onu bilmem.

Yorum

devamı da var ama galiba kota doldu atamıyorum .
                        fotolarin linkini direk [img] [/img] kodunun icine copy paste edersen istedigin kadar resim koyabilirsin
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

[ATTACH=CONFIG]8266[/ATTACH]12/01/2016 - Samet Karadeniz

Çok hoş bir fotoğraf çekmişsiniz. Ellerinize sağlık.

Yorum

[ATTACH=CONFIG]8267[/ATTACH]fotoğraftada anlaşılcağı üzere deniz tarafındaki demir parçalar takılmaya başlandı. @f1bekir abi daha önce sende çekmiştin belki daha önce takılmıştır . ben bugun çektim daha yeni gördüm
                            Eline sağlık Samet, evet o parçalar daha önce takılmıştı. Sanırım kamyonlarda daha ufak parçalar da gelmiş bugün, sen gördün mü öyle bişey?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fotolarin linkini direk [img] [/img] kodunun icine copy paste edersen istedigin kadar resim koyabilirsin
                              Forumumun yeni üyesiyim yavaş yavaş öğrenecem teşekkür ediyorum

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eline sağlık Samet, evet o parçalar daha önce takılmıştı. Sanırım kamyonlarda daha ufak parçalar da gelmiş bugün, sen gördün mü öyle bişey?
                                Geldi abi. Hatta vinçle indiriyorlardı parçaları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X