Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet kardeşim başlıkta kalabalık da etmek istemiyorum ama yeri gelmişken bu konuda fikirlerimi beyan etme ihtiyacı hissettim.

Biz dışarıya satamadığımız bir mal için "bu yerli malıdır, bunu kullanalım" dersek kendimize en büyük kötülüğü yapmış oluruz. Öyle ürünler üretmeliyiz ki dünyanın her tarafından talep görmeli. Yani bu ülkede her bir insanın kafasına vursak, "yerli ürün kullanacaksın" desek ve gerçekten hiç ithal ürün kullanmasak bile teknoloji devi çıkartmamızın imkanı yok. Hatta böyle bir yaklaşım bırak teknolojimizi geliştirmeyi aksine teknolojimizin geri gitmesine neden olur. Her alanda dünya ile rekabet edebilecek ürünler ve markalar üretmeliyiz, o zaman bu millet de seve seve kullanacaktır bunları.

Teknoloji devi çıkaramamızın nedeni vatandaşın ithal ürün hayranı olması değil, bu ülkenin hala bir eğitim sisteminin olmamasıdır. Cumhuriyet kurulalı 100 sene oldu neredeyse ama benim liseye, üniversiteye girdiğim sınavların şu anki isimlerini bilmiyorum. Eğitim sistemimiz kötü falan demiyorum bakın, bir eğitim sistemimiz yok bizim. Böyle bir ortamda da bu ülkeden bir samsung, bir hyundai çıkması hayal...

aynen katiliyorum,Ülke biliminin öncü kurumunun "okunmus fasulye"ye ödül verdigi bir ülkeden bahsediyoruz. Hangi samsung , hangi hyundai...

Yorum

• En yüksek meblağı, en iyi tanıtımı ve en kapsamlı sponsorluğu kim sağlayacaksa onunla anlaşılmalı. Diğer teklif veren firmalarla da tribün isimleri olabilir, loca isimleri olabilir bu tarz anlaşmalar yapılabilir.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu arada çatı vs. olsun bu stad dolduğu sürece deplasman cehenneme döner atmosfer çok sağlam olacak arkadaşlar. Trabzon deplasmanı eski günlerine dönebilir.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada çatı vs. olsun bu stad dolduğu sürece deplasman cehenneme döner atmosfer çok sağlam olacak arkadaşlar. Trabzon deplasmanı eski günlerine dönebilir.
          Takım iyi olmadıktan sonra stadın hiçbir önemi yok bunu anlasanız iyi edersiniz futbolcunun ayakları titrer falan bu gibi şeyler hikaye

Yorum

• Açılışa gelince ise umarım siyasilerin propagandasına dönüşmez ve Bursa stadında olan gereksiz uzun yıkama yağlama konuşmaları olmaz.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım iyi olmadıktan sonra stadın hiçbir önemi yok bunu anlasanız iyi edersiniz futbolcunun ayakları titrer falan bu gibi şeyler hikaye
              Zaten "takımın iyi olduğu şartlar altında" geçerli olacak bir yorumdu Ekstradan belirtmeye gerek duymadım.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaten "takımın iyi olduğu şartlar altında" geçerli olacak bir yorumdu Ekstradan belirtmeye gerek duymadım.
                Ekstra belirt yoksa yanlış anlarım

Yorum

• Önceki sayfalarda sürekli tribünlerin dik olmasından şikayet edilmiş, stad 40 bin kişilik ama küçük görünüyor demiş, arkadaşlar bana göre tribünlerin dik olması maçı izlemeyi kolaylaştırır ve tribün baskısını daha hissedilir hale getirir, zaten stadın kapasitesinin olduğundan küçük görünmesinin sebebi de tasarımı, olumlu düşünelim bence gayet güzel olacak.

Yorum

• Stat için genel yorumum ise şu; elbette daha iyi olabilirdi, ancak herkes stadın iyi ve kötü yanları vardır, yürek ister ki Allianz Arena olsun ama bi Bayern Munih değiliz. Devletin yaptığı bir stad kusursuz olamaz. Görünüş önemli tabi, iç görünüşü müthiş değil ancak dışarıdan fena olmayacaktır. Ayrıca asıl önemli olan oluşturacağı ambians, bize estetikten çok baskı oluşturacak bir stat gerekiyor. Üstelik, konum olarak daha etkileyicisini de bulamayız. Olabilecek en iyi şekilde bitmesini bekleyip daha sonra kombine almalıyız. Ben inanıyorum aradığımız başarılar bu stadyumda gelecektir.

Yorum

• dizayn da önemli.küçük ayrıntılar bambaşka bir atmosfer getirir.güzellikte orda saklı. hafta sonu gündüz kuşağı tasarım programları oluyor ya televizyonda. adam geliyor evi değiştirip gidiyor. hiçbir şey için geç sayılmaz yani. allah'tan iho'nun başkanlığında girmiyoruz stada.

Yorum

• bir haber sitesinde gördüm . stadın isim hakkını 2 3 yıllık kısa vadeli satmayı düşünüyormuşuz . bence çok iyi olur , Luce gelir şampiyonluk ve avrupada başarı yakalarsak sonra daha iyi paralara satabiliriz .

Yorum

• son 3 günde foto göremedik içeriden ama
                          dışarıdan bakarsak 3 günde kırmızı ile işaretlediğim yerler takılmış.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son 3 günde foto göremedik içeriden ama
                            dışarıdan bakarsak 3 günde kırmızı ile işaretlediğim yerler takılmış.
                            [ATTACH=CONFIG]8168[/ATTACH]
                            bahaettiliğiz yerde hiç bir gelişme olmamış. O çizdiğiniz yerler önceden takılıydı. Ben mi yanlış anladım acaba belirttiğiniz çizgileri

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bahaettiliğiz yerde hiç bir gelişme olmamış. O çizdiğiniz yerler önceden takılıydı. Ben mi yanlış anladım acaba belirttiğiniz çizgileri
                              Aynen o kısımlar önceden vardı. Oraların takılı olmadığı yerler kale arkadaları. O kısımlarda takılı değildi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Hiçbir ilerleme yok en son fotograflardaki gibi sıkıntılar bitmiyor bence bu stada yürüyüş duzenlemeliyiz
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X