Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat, vallahi kızacağım İki sefer detaylı anlattım. Hibrit olayının başlamış olmasının maç oynanmasına etkisi yok. Yarım bırakılıp maç oynandıktan sonra devam edilmesi dahi mümkün.

Yiğit, maç oynanabileceğini biliyorum, hibrit uygulaması yapılmazsa Antalya maçı için hazır olur diyorum sadece. Ha ben Antalya maçıyla açılması taraftarı mıyım, değilim. Yönetim açılış tarihini halen açıklamadığı için de aşırı derecede kızgınım, böyle tarihi bir an bu şekilde heba edilmemeli.

Yorum

• İlk olarak coolgent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Manzara fotoğrafçısı olaraktan yeni stadımızı bir de ben pozlayayım dedim, iyi seyirler
      Yüksek çözünürlüklü hali tivitırımda mevcuttur ,burayada yüksek çözünürlüklü halini yükledim ama site boyutu düşürdü.
      [ATTACH]11285[/ATTACH]
      Hay Maşallah,resmen şaheser

Renktaş ellerine sağlık,harika foto olmuş, sağol varol
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yiğit, maç oynanabileceğini biliyorum, hibrit uygulaması yapılmazsa Antalya maçı için hazır olur diyorum sadece. Ha ben Antalya maçıyla açılması taraftarı mıyım, değilim. Yönetim açılış tarihini halen açıklamadığı için de aşırı derecede kızgınım, böyle tarihi bir an bu şekilde heba edilmemeli.
        Şu koyulaştırdığım kısım hatalı ama işte Hibrit uygulansa da uygulanmasa da hatta uygulanırken yarım bile kalsa hazır

Açılışla ilgili konuşulacak çooook şey var.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Locaların çok yapılması iyi oldu be abi zenginleri bir nebze olsun sömürmüş oluyoruz, TS için ellerini cebe atıyorlar bu sayede. Loca almayanı da afişe edebiliriz burda ne güzel

Bu arada marş konusunda, gol atıldığında Uy aha çalsın onda sorun yok. Takım sahaya çıkarken Biz Dar Sokaklarında çalabilir. Ancak mevcut haline bir düzenleme şart.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 09:12.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Çim seriminin yarısı bitmiş haftaya bugün yemyeşil bir zemin olacak karşımızda.

Yorum

Şu koyulaştırdığım kısım hatalı ama işte Hibrit uygulansa da uygulanmasa da hatta uygulanırken yarım bile kalsa hazır

Açılışla ilgili konuşulacak çooook şey var.
              Ben de şunu kastediyorum, hibrit uygulaması yapılmadan Antalya maçı oynanır, aslında ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz. Maç pazar gününe alınmayacaksa Antalya maçı ile açılış yapılmasın.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Temiz temiz 2. yarı açsınlar stadı acelemiz yok
                Kesinlikle katılıyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Ben de şunu kastediyorum, hibrit uygulaması yapılmadan Antalya maçı oynanır, aslında ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz. Maç pazar gününe alınmayacaksa Antalya maçı ile açılış yapılmasın.
                  Açabilecekleri ilk maçta açacaklar.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Stadımız sonunda bitiyor. Hayırlı olsun. Artık futbolcu ve seyirci kalitemizi arttırarak yeni stadımıza uyum sağlamalıyız
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Açabilecekleri ilk maçta açacaklar.
                      Vizyonsuzluğun dik alasıdır bu işte. Seçilmeden önce şöyle büyük takımlarla açılış yapacağız de sonra da pazartesi maçıyla stadyumu aç, gerçekten olacak iş değil.

Yorum

• Herşeyi siz biliyorsunuz, kimse eleştirmesin düşüncesini söylemesin dimi! Bu insanlar eleştirisini düşüncesini fikrini paylaşmayacaksa neden buraya geliyorlar... Biraz anlayış lütfen. Kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Ben senin tuttuğun çerçeveden bakmak istemiyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Locaların fazla olmasına itiraz edenler o zaman fazladan atılan katlarda kaç tane loca varsa parasını ceplerinden versinler yıkalım.Her loca en kötü Trabzonsporun kasasına 1 triyon gibi bir meblağ koyuyor buda görüntüden çok daha önemli.
                          İşte tam da bu zihniyet yüzünden artık köyüme gittiğimde hayatımın en güzel yemyeşil manzarası yerine, ilk defa yerde toprağın rengini ve betonu görüyorum. Bunu bir bilim adamı olarak, bilerek söylüyorum ki yakında çok yakında güzellikten, estetikten ve doğadan alınan herşeyi doğa geri alacak ve biz sadece öleceğiz, elimizden hiçbirşey gelmeyecek. Ama en akıllı millet biz olduğumuz için her yere betonu dikiyoruz, gavurlar beyinsiz dağ taş yemyeşil.

Yorum

Vizyonsuzluğun dik alasıdır bu işte. Seçilmeden önce şöyle büyük takımlarla açılış yapacağız de sonra da pazartesi maçıyla stadyumu aç, gerçekten olacak iş değil.
                            büyük takimlarin programlari yazin belirleniyor

bilimsel olarak mac trafigine her sey hazirlaniyor, toki 1 yildir devir isini erteliyor
                            nasil bir acilis maci ayarlayacaksin
                            ayni bu nedenden Türkiyedeki hangi kulüp bir acilis maci yapabilmis
                            söylesene

ülkenin gercegi bu

denilen gibi agustosda bitseydi psg len acilis yapilacakti
                            İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stat devralindiktan sonra gerekli duzenlemeler yapilip, stat istedigimiz kaliteye ulasacaktir, bundan bir suphem yok. Yeterki stati saglam uzun yillar hizmet edecek sekilde yapsinlar ( insallah yapmislardir ). Lakin bu stadi yapan sirket ayni zamanda Erzurum daki atlayis pistinide yapmisti, ne yazikki gecen sene yaptiklari pist yerlen bir oldu.. su anda ne halde bilmiyorum.

gorsellik onemli ama daha onemlisi guvenlik.. umarim herseyi olabilecek en koyu hadiseyi planlamislardir.. sonucta denizin ustunde binlerce insan olacak. Denizin sakasi olmaz
                            konya stadyumunuda bu sirket yapti

erzurum hadisesi devletin yanlisi, heyelan bölgesine atlama pisti yaptirirsan sonu bu olur
                            avusturya kayak atlamada 1 nolu ülkelerden biri, cocuklugumdan beri takip ederim, cesitli organizasyonlarada gitmisligim var
                            daha hic erzurumdaki gibi serbest araziye pist yapildigini hatirlamiyorum, illaki vardir, ama cogu ormanin icindedir
                            rüzgar ve heyelandan korunmak icin
                            tabi Türkiyede ormanin ortasina böyle bir proje yapsan yesiller 10 yil bloke eder
                            avrupanin en yesil ülkelerinde normal, kestigin agacin 5 katini baska biyere diktinmi kimse agzini acmiyor
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 10:12.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• stat devralindiktan sonra gerekli duzenlemeler yapilip, stat istedigimiz kaliteye ulasacaktir, bundan bir suphem yok. Yeterki stati saglam uzun yillar hizmet edecek sekilde yapsinlar ( insallah yapmislardir ). Lakin bu stadi yapan sirket ayni zamanda Erzurum daki atlayis pistinide yapmisti, ne yazikki gecen sene yaptiklari pist yerlen bir oldu.. su anda ne halde bilmiyorum.

gorsellik onemli ama daha onemlisi guvenlik.. umarim herseyi olabilecek en koyu hadiseyi planlamislardir.. sonucta denizin ustunde binlerce insan olacak. Denizin sakasi olmaz
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Biz iyi takım kuralım da sonra herkes maç bizle maç yapmak ister. Yoksa yalvar yakar çağır bir takımı, dünya para ver gelmesi için, üstüne evire çevire yensinler. Hiç mantıklı değil Evet sözlerde çelişki var ama Trabzonspor'un durumu da ortada.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X