Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turkcell banada mantıklı gelmişti fakat bizim Avea ile zaten sponsorluk anlaşmamız var.Trabzoncell olarak alabiliyoruz hatlarımızı.
    İki operatörle birden anlaşma yapabilirmiyiz ? Ya da ikisi bunu kabul edermi burası muamma.
    http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• ts cluptan sorumlu yonetıcıye nasıl ulasabılırım ınternetten bilen varmı arkadaslar ?
      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• 2010-2011 sezonundan sonra süper ligde her takım kolay kolay göğüs sponsoru bulamıyor olsa bile 1-2 sezon sürüyor kalıcı ve bize faydası olan sponsorluklar sağlanır ise çok şanslıyız.
        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Banka ve havayolu şirketlerinin hedefte olacağı LOCA koltuklarının pazarlamasına dönük ürün geliştirme faaliyetleri , en az sponsorluklar kadar önemli bir konu.

İstanbul Atatürk/Sabiha Gökçen CIP - Trabzon havalimanı CIP Salonu Ağırlama , Havalimanı-Akyazı aktarma ve Akyazı Stadyum VIP Lounge ağırlama hizmetini paket olarak sunacak bir model üzerinde çalışılmalı.

Geçtiğimiz yıl başlık altında bu konu üzerine bir kaç detaylı mesaj ve avrupa kulüplerinden örneklerini sunmuştum. Şayet istanbuldaki A+ gelir grubuna loca satışı için ürün geliştiremezsek ; Stadyumdaki vip/loca koltuk birim fiyatları " ne yazık ki " avrupa standartlarının çok altında kalacaktır.

Kulübün ekonomik çıkarlarını zedelemeden "Tribün taraftarına" ucuz bilet sunabilmenin , okuyan gençlerimizi stada çekebilmenin ve bu yolla tribün "çetelerinin" gelir kapılarını kapatabilmenin yolu , üst gelir grubuna hitap edecek kısımların ve blok tribünlerin sponsorluk haklarının iyi şekilde pazarlanabilmesinden geçiyor.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 20:47.

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Turkcell banada mantıklı gelmişti fakat bizim Avea ile zaten sponsorluk anlaşmamız var.Trabzoncell olarak alabiliyoruz hatlarımızı.
            İki operatörle birden anlaşma yapabilirmiyiz ? Ya da ikisi bunu kabul edermi burası muamma.
            avealan ortak hattimiz var, turkcell stadin isim sponsoru olacak
            sorun cikarirsalar is birligini fesih edersin
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Projekt içinde 5 binkişilik spor Salons olacakmı? Sanki öle duyumlar almışdım.
              Karadenizli

Yorum

• Şuan için en yüksek ihtimal turkcell. diğer tüm seçenekler dedikodudan öte değil. Ali Çil'in "bütün borcu sıfırlayacak" gibi abartılı bi iddiası var ama realitesi ne olacak hep birlikte görecez. Hepsi bi yana bu para zaten peşin verilmeceyek ki borcu sıfırlasın. m hatrı sayılır bi borç taksidi/faizi ödemekten kurtaracak orası kesin.

Ben olsam forma ve stadyum reklamını beşiktaş'ınkin benzer başarı bonusları içerecek şekilde tek part olarak satarım. Böyle bi anlaşma bizim için daha karlı olur bence. Trabzon gibi istikrarsız bi kulübün hazır iyi ellerdeyken iyi ve toptan bi anlaşmayla bu işi kapaması çok daha iyi olur.

Localar konusunda Usta, trbzonlu iş adamları vs.ye ulaşıp gerekeni yapmalarını söyliycez gibisinden şakayla karışık bir şey söylemişti. Trabzon kökenli bi çok isim doğrudan kulübe yardım noktasında elini cebine atmıyor ama iş hizmet alma noktasına geldiğinde hepsi gerekeni yapacaktır. sadece loca tribünündeki locaları katma değeri yüksek bi hale getirip satsak bile büyük bir gelir demek. Sırf trabzonlu müteahhitler birer tane alsa zaten çoğu biter.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Banka ve havayolu şirketlerinin hedefte olacağı LOCA koltuklarının pazarlamasına dönük ürün geliştirme faaliyetleri , en az sponsorluklar kadar önemli bir konu.

İstanbul Atatürk/Sabiha Gökçen CIP - Trabzon havalimanı CIP Salonu Ağırlama , Havalimanı-Akyazı aktarma ve Akyazı Stadyum VIP Lounge ağırlama hizmetini paket olarak sunacak bir model üzerinde çalışılmalı.

Geçtiğimiz yıl başlık altında bu konu üzerine bir kaç detaylı mesaj ve avrupa kulüplerinden örneklerini sunmuştum. Şayet istanbuldaki A+ gelir grubuna loca satışı için ürün geliştiremezsek ; Stadyumdaki vip/loca koltuk birim fiyatları " ne yazık ki " avrupa standartlarının çok altında kalacaktır.

Kulübün ekonomik çıkarlarını zedelemeden "Tribün taraftarına" ucuz bilet sunabilmenin , okuyan gençlerimizi stada çekebilmenin ve bu yolla tribün "çetelerinin" gelir kapılarını kapatabilmenin yolu , üst gelir grubuna hitap edecek kısımların ve blok tribünlerin sponsorluk haklarının iyi şekilde pazarlanabilmesinden geçiyor.
                  geçenlerde bunun üzerine düşünmüştüm.bizim az ve sıkı bir taraftarımız var. çok kolay bir şekilde organize edilebilir, klüp bütün taraftarına ulaşabilir, bu azlık avantaja çevrilebilir.oteller yapıldıktan sonra, gurbetçi taraftarlar için hafta sonlarını trabzon'da geçirecek şekilde, uçak bileti, maç bileti, otel ücreti dahil bir fiyat çıkarılabilir. özellikle derbilerde ciddi talep olur.ciddi bir spor turizmi için ülkedeki ilk adım olur. amatör sporları da işin içine katarsak, hafta sonu boyunca aileler maç izleme, tesislerin durumuna göre spor yapma fırsatı bulurlar.bir süre sonra trabzonspor taraftarını aşar, sporla ilgilenen bütün insanları akyazı'ya çekebiliriz, yurtdışı dahil.

tabi bunların oturması ciddi bir süreye ihtiyaç var.ayrıca sadece spora yöneltmek şart.hastane olsun falan derken daha ciddi bir projenin önü kesilir.t.direktör belli olmadı diye yönetim değiştirmemek kaydıyla uzun vadede olabilecek şeyler.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ts cluptan sorumlu yonetıcıye nasıl ulasabılırım ınternetten bilen varmı arkadaslar ?
                    TS Club Sorumlusu Emre Aksoy twitter kullaniyor.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kore de 7 gün kalmıştım.... harika insanlar, evimdeki hemen hemen tüm markalar samsung ve kore malı..

mükemmel bir ülke, yolda ithal araba çok nadir görürsün, her yer kia veya hyundai dolu..

adamlar da öyle bir saygı varki, başarılı olmamaları mümkün değil..

Türkiye'de bu anlayış oturabilse belki de 3-5 tane teknoloji devi çıkarabiliriz.

Fakat ülkemizde yabancı ürünlere olan hayranlık bitmek bilmiyor.

Yerli ürün alan kitle %10-15'i bulmaz.

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Turkcell banada mantıklı gelmişti fakat bizim Avea ile zaten sponsorluk anlaşmamız var.Trabzoncell olarak alabiliyoruz hatlarımızı.
                        Bjk ninde vardı avea ile anlaşması.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stadyumda wifi uygulaması olacakmı
                          Bu o eksik zaten.. gerci cekirdek citlemede iyidir gene ama ben şahsen karşıyım wifi olsa ne olacak ?
                          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu o eksik zaten.. gerci cekirdek citlemede iyidir gene ama ben şahsen karşıyım wifi olsa ne olacak ?
                            Teknoloji çağında Wifi olsa ne olacak he mi? Gerçi operatörlerin alt yapısı sağlam olsun bana yeter ama Wifi olması çok daha mantıklı olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İşçilerin tekrar greve başladığı söyleniyor. Ne kadar doğru? Bu konuda net bilgisi olan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiye'de bu anlayış oturabilse belki de 3-5 tane teknoloji devi çıkarabiliriz.

Fakat ülkemizde yabancı ürünlere olan hayranlık bitmek bilmiyor.

Yerli ürün alan kitle %10-15'i bulmaz.
                                Mehmet kardeşim başlıkta kalabalık da etmek istemiyorum ama yeri gelmişken bu konuda fikirlerimi beyan etme ihtiyacı hissettim.

Biz dışarıya satamadığımız bir mal için "bu yerli malıdır, bunu kullanalım" dersek kendimize en büyük kötülüğü yapmış oluruz. Öyle ürünler üretmeliyiz ki dünyanın her tarafından talep görmeli. Yani bu ülkede her bir insanın kafasına vursak, "yerli ürün kullanacaksın" desek ve gerçekten hiç ithal ürün kullanmasak bile teknoloji devi çıkartmamızın imkanı yok. Hatta böyle bir yaklaşım bırak teknolojimizi geliştirmeyi aksine teknolojimizin geri gitmesine neden olur. Her alanda dünya ile rekabet edebilecek ürünler ve markalar üretmeliyiz, o zaman bu millet de seve seve kullanacaktır bunları.

Teknoloji devi çıkaramamızın nedeni vatandaşın ithal ürün hayranı olması değil, bu ülkenin hala bir eğitim sisteminin olmamasıdır. Cumhuriyet kurulalı 100 sene oldu neredeyse ama benim liseye, üniversiteye girdiğim sınavların şu anki isimlerini bilmiyorum. Eğitim sistemimiz kötü falan demiyorum bakın, bir eğitim sistemimiz yok bizim. Böyle bir ortamda da bu ülkeden bir samsung, bir hyundai çıkması hayal...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X