1,5 aydır çatıya tek vida atılmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,5 aydır çatıya tek vida atılmadı
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle dusunuyorum fatih abi ama ne bilim.. Yinede içinde bir kuşku var..
Birden yığacaklar oraya malzemeyi inşallah yani, şu çatıyı tutacak direkleri bir dikseler de şenlense ortalık ..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sonuçta bitecek şüphen olmasın buna
Birden yığacaklar oraya malzemeyi inşallah yani, şu çatıyı tutacak direkleri bir dikseler de şenlense ortalık ..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerin adlandirilmasi fikrini bende soylemistim daha once. Benim fikrim kale arkalarindan bir tanesi 61 tribünü olmasi yönündeydi. Hatta koltuklar monte edilirken o kale arkasindaki koktuklara 61 yazilmasi. Bizim icin degeri olan bir rakam. Bu sayede en azindan bir kale arkasinda bütünlük sağlamiş oluruz diye düşünüyorum. 61 numarali tribün@ okşoholu
Yorum
-
geçenlerde stat ile ilgili verilen röportajda çatının üst kısmı şantiyede montaj edilecek gibi bir açıklama vardı.acaba çatının üstü dışarıda monte edilip mevcut direkler ile mi birleştirilecek?(röportajı yanlış hatırlıyor olabilir)
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
* Açık söyliyim etkili bir seyircide ambiansı fena olur bu stadın,aksine ben bursa'nın stadını beğenmiyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Arkadaşlar şu Kartaldaki Trabzonsporun yeri tam olarak nereyi kapsıyor bilen var mı 30-50 milyon dolarlardan bahsediliyor buraya ne yapmayı düşünüyorlar ayrıntı bilen var mıEkli dosyalar@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şu Kartaldaki Trabzonsporun yeri tam olarak nereyi kapsıyor bilen var mı 30-50 milyon dolarlardan bahsediliyor buraya ne yapmayı düşünüyorlar ayrıntı bilen var mı
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine fiyatları derken? Zaten 300 lira değil mi kale arkaları. Akyazı'da kombine fiyatı 50 lira olacak diye bir beklenti var sanırım.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50 tl değilde 100 olur kale arkaları, Maratonda 500 değilde 350 olur. Bu fiyatlarda 20.000 kombine satarsın geriye kalan 18.000 bileti maç başı satışa çıkarırsın. 2.000 kişide zaten gazeteci protokol, Özürlü taraftarların.
Yeni stadyumun kombine fiyatlarının daha düşük olmasını beklemek boşa bir beklenti. Eski ev ile yeni evin kirası aynı olur mu hiç...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stadyumun kombine fiyatlarının daha düşük olmasını beklemek boşa bir beklenti. Eski ev ile yeni evin kirası aynı olur mu hiç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum