Stadyumun deniz tarafı kale arkasında inşa edilen yapı nedir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=S6yF_5U5IEI
isdeyimde, Zamanyoktu sirf bilgilendireyim demisdim.. simdi baktimda atan olmamis linki2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
ben stadi cok begeniyorum. ama kafamdaki en büyük soru isareti otopark olmamasi. yani ufak birtane varda en az 5.000 araclik park alani olmasi gerekiyordu bence. bu millet buraya nasil gelcek? ne rayli sistem var ne birsey var. herkez arabasina atlayip gelcek. stad full cektigi maclarda taraftarlarin 50% si dolmusla gelse 20.000 kisi arabayla nereye sigcak? bir arabayla 4 kisi geldi diyelim. 5 bin araba eder. yakinlardada arabayi birakcak yer yokki.
bu nasil düsünülmez anlamis degilim. yada benim bilmedigim birseylermi var?2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak mac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazistadi.com sitesine bir. Proje başlığına tikla. Peyzajin resimleri var. Kafamdaki HERŞEYE cevap bulacaksin
2004ten beri sadece bu mesajı mı yazdınız? :OBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben stadi cok begeniyorum. ama kafamdaki en büyük soru isareti otopark olmamasi. yani ufak birtane varda en az 5.000 araclik park alani olmasi gerekiyordu bence. bu millet buraya nasil gelcek? ne rayli sistem var ne birsey var. herkez arabasina atlayip gelcek. stad full cektigi maclarda taraftarlarin 50% si dolmusla gelse 20.000 kisi arabayla nereye sigcak? bir arabayla 4 kisi geldi diyelim. 5 bin araba eder. yakinlardada arabayi birakcak yer yokki.
bu nasil düsünülmez anlamis degilim. yada benim bilmedigim birseylermi var?
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
galatasarayın 3000(%90 kapalı)
beşiktaşın stadının 800
fenerin 1000
konya stadı 1500
bursa stadı 1500
bizimde 1500 otopark kapasitemiz var yanlış bilmiyorsam.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 01:21.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz mi yaptınız,çok güzel olmuş.
Trabzon üzerinden bayag cekimleri var. Tafsiye ederim bakiniz.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun deniz tarafı kale arkasında inşa edilen yapı nedir?Ekli dosyalar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum