Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani varsayalim 1 numara secildi fakat 7 örnek disinda baska bir öneride secilebilinir ozaman...
    Aynen öyle o 7 si sadece "örnek"
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @kanforfi'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...

bu her nedense güzel göründü gözüme
      ellerine sağlık dostum.
      bir de tam tersi rengini yapma imkanın var mı zahmet olmaz ise?
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• nasıl bir olr çift renk 5 en güzeli ,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• ya 2 yada 5 gerisi hikaye
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tasarım gayet güzel yalnız nacizane fikrim eğer iki renk olacaksa alt tribün mavi olsa daha hoş olur gibi.

Bunun nedeni de şu; Mavi daha naif bir renk bordo ise baskın. Baskın olan renk dış çerçevede, naif olanı çerçeveleyen bir yapıda olsa daha güzel olur bence. Dış gapı güçlü, iç yapı canlı olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            mavi çoğunllukta olsun ,daha asil
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION]'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...

Ben düz maviyi en çok tutan olarak, bunu çok beğendim...

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mavi çoğunllukta olsun ,daha asil
                Renklerin asilliği konusunu bilemem, o biraz da renge yüklenen anlama, o rengin oluşturduğu algıya bağlı. Ancak rengin insan üzerinde oluşturduğu psikolojik bir etki vardır. Bu yadsınamayacak bilimsel bir gerçek. Bu anlamda mavi de olmalı tabi ki. Hatta zamanında burda tamamen mavi olsun diyordum

Ama şu an için belirttiğim gibi üst katın bordo, alt katın mavi olmasından yanayım. Bunun sebebini de açıklamıştım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen öyle o 7 si sadece "örnek"
                  ozm güzel...

En sonunda kulüp 3-4-5 tane secip anket yaptirabilir..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION]'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...

Tek mavi de israrciyim ama bu da çok hoş olmuş. Kulübe paslıyorum. Gerçi onlar burayı takip ediyor büyük ihtimal ama olsun.

Yorum

• Bir elin nesi var iki elin sesi var diye boşa dememişler.Ben bir şey dedim o bir şey dedi şu bir şey yaptı ortaya güzel bir şey çıktı ve hemen hemen herkes beğenecektir bunu. Yine beğenmeyen çıkacaktır ama en az beğenilmeyenlerden biri olur sanırım
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ya şu koltuklarla takımın isminin yazılmasına bir ben mi gıcık oluyorum bence berbat görünüyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

@E. Cumur61 deneme yapıyoruz burada alakasız şeylerin çıkması normal değil mi?
                          Yanlış anlaşılma Kulüp alakasız bişeye karar verebilir, duygularımızla oynamayın, umutlandırmayın demek istedi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya şu koltuklarla takımın isminin yazılmasına bir ben mi gıcık oluyorum bence berbat görünüyor.
                            Ben de gıcık olma düzeyinde olmasa da sevmiyorum açıkçası

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence daha modern ve klasik çizgiler kullanılmalı sadelik ve şıklık esas alınmalı benim düşüncem bu yönde yoksa yaparım iki tane tribal koltuk tasarımı resimken süper gözükür gerçekte kayserininkine benzer

Kardeşim eline sağlık. Facebook sayfamda paylaşıyorum izninle?

Yorum

• 12657304_988941551178923_6308221402921556525_o.jpg

Valla bence en güzel tasarım bu.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X