Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Trabzonspor su olayı guzel fıkır aslında..

Bunun gıbı Trabzonspor markalı bır çok urun pıyasaya sunulabılır..Örneğin Trabzonda hıç bır su satılmayacak kardeşım sadece trabzonspor su ıçeçecek herkes dense yuzde 95 hayır demez..Bunun gıbı bır suur urun pıyasaya sunularaak Trabzonspora mılyonlarca tl kazanç sağlanabılır..

Bu Trabzonspor markalı urunlerı ıstanbudakı her market de de pıyasaya sunsan mutlaka rafta olsa tum trabzonsporlular buları tercıh eder dıye duşunuyorum..

Konu ıle alakası yok ama klubte bunlarla ılgılenen klube kaynak yapıcak kımse yokmu..Sermaye nın kralı var..Saçma sapan futbolularla edılen zararlar buralardan karşılanabılır..Nedne kımse duşunmez anlamıyorum..HES projesınden başka kımse bunu duşunmez miiı

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şurda 10 ortak toplanıp bir işyeri yaptırmak için mimar tutsak her birimiz mimarı kenara çeker, farklı farklı isteklerde bulunur. Birinin a dediğine öbürü b der.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok Selçuk, ondan önce alındı bu karar. Hoş o çocuk da bu karadan sonra içeri girdi ama neyse...

Temel sebep olarak stad hakkında yapılan asılsız haberler gösteriliyormuş. Ben de isteyen bu asılsız haberleri içeri girmeden de yapabilir dedim. Ama o zaman sallama olduğu belli olur dedi en azından, gittim gördüm diyemezler hesabı...

İnşaat yavaş ilerlediği için basına yansımasını istemiyorlar diye bir görüş de var...

Erol Ağaoğlu da TOKİ'den izin alacaksın dedi.
        ........... böyle isi
        birde biz twitterdan yazalim bakalim
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

önce stada denmedik laf birakmiyorsunuz
          sonra niye dolmasin

bizde millet sevmiyorsa gelmez kafasindayiz iste
          hau stadda 5 tl ye biletmi olur
          ozaman bos kalsin daha iyi
          15tl den ucuza bilet olmaz bence
          eleştirdiğime bakma ben gidicem stada.stadı beyenmemek ayrı takımı desdeklemek ayrı asl olan trabzonspordur.sahi taraftarmı önemli paramı kulübün bi ton gelir kalemleri var .ama senin zihniyetin yanlış o zaman boş kalsın daha iyi diyorsun .senin yazdığın fiyata 40 bin kişilik stada 8-10 bin kişi gelir kabak gibi boş gözükür ne olur ki benim yazdığım fiyat olsa fuul çekse trübünler kötümü olur ne olsa bi ton loca yapıldı ordan kazanırlar parayı

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu bizim stad dolmaz diyenler neye dayanarak bunu diyor konyanın futbolla alakası yok eski stadlarına 3-5 bin kişi gelirdi şimdi fuul oynuyorlar 40 bin kişiye niye gelmesinler arkadaş ya birkere madem bi ton loca yaptın Allahın emri kombine yada maçlık bilet fiyatlarını minumum yapıcaksın kale arkası 5 maraton 7 tl ne olsa bi ton locamız var onlardan kazandığımız para yeter bize
            1- Konyaspor'da heyecan var. Bizim gibi çalınan kupaları, emekleri, yaşam enerjileri yok. Futbola açlar. Bizim gibi Türk futbolundan tiksinmiyorlar.

2- Trabzon'un toplam nüfusu 412 bin. Konya'nın nüfusu 2 Milyon. Bu stadı İNSANLAR dolduracakya hani...
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

1- Konyaspor'da heyecan var. Bizim gibi çalınan kupaları, emekleri, yaşam enerjileri yok. Futbola açlar. Bizim gibi Türk futbolundan tiksinmiyorlar.

2- Trabzon'un toplam nüfusu 412 bin. Konya'nın nüfusu 2 Milyon. Bu stadı İNSANLAR dolduracakya hani...
              Şu nufüs konusunu şöyle açıklıyım konya toplam 2 milyon trabzon toplam 800 bin hatta 600 bini sahil hattında birleşik yani o stad dolar hocam almanyada buranın yarısı kadar nufusu olan yerde adamlar 80 bin kişilik stad dolduruyolar bizle alakalı
              Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu nufüs konusunu şöyle açıklıyım konya toplam 2 milyon trabzon toplam 800 bin hatta 600 bini sahil hattında birleşik yani o stad dolar hocam almanyada buranın yarısı kadar nufusu olan yerde adamlar 80 bin kişilik stad dolduruyolar bizle alakalı
                neresiymis o 80 bini dolduran

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eleştirdiğime bakma ben gidicem stada.stadı beyenmemek ayrı takımı desdeklemek ayrı asl olan trabzonspordur.sahi taraftarmı önemli paramı kulübün bi ton gelir kalemleri var .ama senin zihniyetin yanlış o zaman boş kalsın daha iyi diyorsun .senin yazdığın fiyata 40 bin kişilik stada 8-10 bin kişi gelir kabak gibi boş gözükür ne olur ki benim yazdığım fiyat olsa fuul çekse trübünler kötümü olur ne olsa bi ton loca yapıldı ordan kazanırlar parayı
                2 sigara paketi parasi vermeye üsenen gitsin 5 tlye kahvede seyretsin maci
                evet trabzonda kahveler tv sinden maci bakman icin 5 tl aliyor, sen sifir stada o fiyata bilet istiyon hmmm

yok arkadas bos kalsin
                okullara parasis bilet dagitilsin
                yeni jenerasyon belki kulübün degerini anlar
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 22:29.

Ünal Karaman

Yorum

ilk dediğinde haklısın onu bende düşündüm ama bizim genimizde var savaşmak inat isyan kabullenmemek gitmessek o stada pes etmiş oluruz ve bundan kaybeden trabzonspor olur gücümüzü herkes görmeli o yüzden o stad dolmalı buna yönetimde açgözlü davranmayarak bilet fiyatlarını düşük tutarak desdek vermeli. 2. yazdığında bizim nufusumuz 1 milyon trabzon şehri yani.ayrıca bi ton istanbuldan çevre illerden gelenler olucak ve o numaralı trübün zaten istanbuldan gelenlerle doldurulur geriye kale arkaları ve maraton kalıyor

Yorum

Bu açıdan bakmak yanlış bence..

Ayda 2 kere trabzon trabzonda maç oynayacak..Her ay trabzonspor ıçın ortalama 50-60 tl sını verecek 40 bın kışı 412 bın kışı ıçındne çıkmalı..

Konya nın 2 mılyon nufusu varsa,Konya Adana Izmır Bursa Gazıantep gııb ılelrın takımlarınında şampıyon olması veya lıgde ıddalaı olmaıs gerekır bızımde onlardan sonra gelmemız gerekırdı..

Ama heyecan bakımından haklısın..FUTBOL HEYECANI bıtmeye yakın..Ama TRBZON un futbol heyecanın bıtmeye TRABZONPSOR u yanlız bırakmaya hakkı yok..Çünkü trabzondan Trabzonspor u çıkarırsan gerıye bırşey kalmıyor..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilk dediğinde haklısın onu bende düşündüm ama bizim genimizde var savaşmak inat isyan kabullenmemek gitmessek o stada pes etmiş oluruz ve bundan kaybeden trabzonspor olur gücümüzü herkes görmeli o yüzden o stad dolmalı buna yönetimde açgözlü davranmayarak bilet fiyatlarını düşük tutarak desdek vermeli. 2. yazdığında bizim nufusumuz 1 milyon trabzon şehri yani.ayrıca bi ton istanbuldan çevre illerden gelenler olucak ve o numaralı trübün zaten istanbuldan gelenlerle doldurulur geriye kale arkaları ve maraton kalıyor
                      1 milyon

arkadas bütün trabzon ilinde o nufus yok
                      turist aylarinda bile bütün ilide bulunan insan sayisi okadar degildir
                      findik ve tütün icin gelen iscileride katabilirsin, yine 1 milyon cikmaz

Ünal Karaman

Yorum

neresiymis o 80 bini dolduran

2 sigara paketi parasi vermeye üsenen gitsin 5 tlye kahvede seyretsin maci
                        evet trabzonda kahveler tv sinden maci bakman icin 5 tl aliyor, sen sifir stada o fiyata bilet istiyon hmmm

yok arkadas bos kalsin
                        okullara parasis bilet dagitilsin
                        yeni jenerasyon belki kulübün degerini anlar
                        klup taraftarıyla var olur bak hacıosmanoğluda gördü bunu önceden 15-20 lk fiyatlar varken avni akerde 4-5 bin seyirci oluyordu bi düşürdü kale arkası 5 tl maraton 10 tl ye nasıl arttı doldu stad taraftarın maddi gücü bu kadar biz istanbul değiliz 40 binlik stadın anlam kazanabilmesi için fuul dolması lazım buda bilet fiyatlarının düşük olmasıyla olur başka çare yok haaa pardon başka çare senin dediğin boş kalsın stad yaa kardeşim o stadın altına çevresine bi ton alışveriş merkezleri yapılır klüp ordan kazansın parayı(ayrıca bi ton loca yapıldı) ve zaten kazanır önemli olan stadı doldurmak klüp kale arkasına maratona gelicek orta seviye bütçedeki taraftarın cebinemi kaldı

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Yıllardır şunun tepesinde oturan taraftar yeni stadyumun koltuklarında kendini bunda oturur gibi hissedecek. O stad boş kalmaz, bundan emin olabilirsiniz.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

1 milyon

arkadas bütün trabzon ilinde o nufus yok
                            turist aylarinda bile bütün ilide bulunan insan sayisi okadar degildir
                            findik ve tütün icin gelen iscileride katabilirsin, yine 1 milyon cikmaz
                            ortalama 1 milyon memleketimize kıyak yaptık çaktırma işte bende biliyorum 780 bin kişi olduğunu ama o stada sadece trabzondan gelmeyecekler

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla bilmiyorum ama ister kale duvarı örün ister başka bişey yapın ama kimseyi sokmayın demiş. Stad bitene kadar da kimseyi sokmazlar artık şantiyeye benim anladığım. İnanılmaz gerginmiş ortam...
                              statın zamanında yetişmeme ihtimaline ve buna bağlı olarak firmaların itibar kaybını önleme girişimidir bence.

Yorum

• Ben biraz daha ekstrem bir ornek vereyim. ABD'de yasiyorum; kaldigim sehrin nufusu ogrencilerle beraber 200 bini gecmez. Buna ragmen universitenin futbol takiminin stat kapasitesi 107,282 ve her mac bilet bulamayan onlarca insan oluyor. Takim yenildigi zaman dahi butun stat destegini devam ettirip, mac sonrasi bir sey olmamis gibi stadi terkediyorlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X