Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maalesef neredeyse tüm şehir buna alkış tutacaktır.

Not: Bu söylemim siyasi değildir.
    Trabzona bir daha adım atmamayı düşünürüm

bu adamı çok seviyor olsalar bile Trabzonsporu ayrı tutmak zorunda herkes
    sakin olun...

Yorum

• Thy de sponsor olur görün bak
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Trabzon'da belli bir yapı var sürekli halkın sinirleriyle oynayan ve bu kişiler elbet birgün hesap verecekler.

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi
          Sponsor ismi+ Şenol Güneş Stadyumu
          Kazım Koyuncu Tribünü

Yorum

• Şimdi bu önerge verilmişse bizim başkan varya takla ata ata yapar ki olmaz desen ayrı dert olur desen ayrı dert
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              harbidende RTE olayina inanan varmi?

burasi turkiye on sene onceki bebek katili bu RTE sayesinde sayin oldu ne sakasi ates olmayan yerden duman cikmazz

Yorum

• Koy stadın ismini kazım koyuncu tam devrim olsun ama yürek yetmez tabi..
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Öyle birsey olursa o isim altinda bir daha stada ayak basarsam Allahim bana stad cikisindan eve giden yolu nasip etmesin !
                  Bu kadarda büyük konusuyorum

Siyaset bizi maaf etti solcusuda, sagcisida herkesin Trabzonspora karsi oyunlari var
                  BENIM PARTIM TRABZONSPOR

Yorum

• her şey bir tarafa adam fenerbahçeli lan! Trabzon stadına fenerli birinin ismini koymayı nasıl bir köpek , yalama düşünebilir.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Stad ismi konusunda ayrı bir başlık açılsın hatta Anket bile eklenebilir....
                      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Bu öneri kabul görmedi mi yada tepkiler mi var,yok o zaman size stad falan,işinize gelirse,bkz.Gezi olayları Fikret Orman tapeleri...

Yorum

• şaka,yalan deyin lütfen sinirlerim zıpladı...
                          mesele rte falan değil.

Trabzonspor başkanı mitinglere çıkar oldu

Trabzonspor stadının adında siyasi liderlerin ismi geçer oldu.

Klübü taraftarı bölüp Trabzonspor'u yok etmenin temeli atılıyor...

Transferler patlıyor herkesin ağzı kulaklarında
                          acaba paralar aklanıyormu diye düşünen de yok!!!!!!!!1

ağaoğlu,bayraktar aracılığyla havuz mavuz , iranliya uzanan paralar olduğunu düşünüyorum içim hiç rahat değil.

kimsenin aklına bunun uefadan gelen cezaya TS ortak etme projesi olabileceği gelmiyor.

Normal şartlarda uçuk kaçık bir düşünce olurdu ama memleketin son hali bunu gayet normal bir ihtimal kılıyor...
                          En son memmedaga tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 01:34.
                          sakin olun...

Yorum

• "Recep Tayyip Erdoğan" Akyazı'ya yapılan stadyuma verilebilecek son isim bile değildir. Ve siyasi nedenler, bu fikrime dayanak oluşturmak için yazacağım listenin en sonunda dahi yer alamaz.

Bu fikri öne sürmek dahi; şehrin fikri, tarihi ve sportif geçmişine hakarettir.

Velev ki stada siyasi bir figürün adı verilecek. Yine RTE son isimlerden biri bile olamaz.
                            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 16:36.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Stadyum ismi değil spor kompleksinin adı olsun istiyorlarmış bööööyyyüüüük meclis " RTE spor kompleksi".

Şimdi rahat olabilirsiniz (!)
                              .

Yorum

• Biz haber okumuyoruz adını, pisliklerini görmemek için. Yemin ediyorum tvye bakmıyorum lanet lanet haberleri görmemek için, en büyük eğlence kaynağımdan da beni soğuturlarsa bana darbenin kralını yaparlar. Bi daha da trabzonspor adını bile ağzıma almam, ist takımlarından daha adi ve aşağılık bir takımmış derim, yaşadıklarım yaptıklarım gözlerimin önünden geçer, duygulanırım ve elveda derim. Adana demiri, karşıyakayı falan tutarım sanırım.
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Çalışıyor...
                                X