Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sizi usta başkanıma şikayet edicem

görüşlerimi yazdığımda usta başkanımda bravo be ronin bunlar kimsenin aklına gelmeyen muhteşem öneriler mutlaka değerlendiricez diyecek.

ve sizde mahçup olucaksınızakyazı stadında benimde bir emeğim dokunuşum olucak ve siz o değişikliği gördükçe beni hatırlayacaksınız

hadi açın başlığıda yazalım.
    ronin sen bu baslik icin cok önemlisin bu basligi ayakta tutan sensin!!
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Stadyum müdürümü 20 gün sonra işçi sayısının artacağını söyledi. Seferberlik ilan edilmiş.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        19 Aralık 2015

yaa f1 renkdaşım yanlış anlamayın ama o üstteki direk bana yamuk gibi geldi özellikle bizden taraftaki gölgelik kısımdaki köşe birleşmesinden sonra

belki ışıktan dolayı yanlış görüyorumdur.bu birleştirmeler milimetrik bilgisaylarla yapılıyor demi yani bir milim bile yamukluk söz konusu olmaz demi f1 renkdaşım

Yorum

• [QUOTE=bc_lazo;1920326840]ronin sen bu baslik icin cok önemlisin bu basligi ayakta tutan sensin!! [/QUOTE

yok canım estegfurullah bu başlık bmn nin önde gelenleri tarafından ayakta duruyor .onlarda emekleri en çok olanlar

sadece görüş yazıyorum mükemmelin mükemmelini istiyorum herşey trabzonspor için.

Yorum

yaa f1 renkdaşım yanlış anlamayın ama o üstteki direk bana yamuk gibi geldi özellikle bizden taraftaki gölgelik kısımdaki köşe birleşmesinden sonra

belki ışıktan dolayı yanlış görüyorumdur.bu birleştirmeler milimetrik bilgisaylarla yapılıyor demi yani bir milim bile yamukluk söz konusu olmaz demi f1 renkdaşım
            Olmaması gerekir her direk her kat nivo ile ölçülerek yapılır.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hizlama cok net. 20 gün sonra dahada hizlanacak olmasi cok sevindirici...

Muharrem Usta belliki gereken görüsmeleri yapmis.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

yamuk olabilir

o yagmuru nasil yollandirdiklarina bakar
                ama o yamuk olsa bilen ciplak gözlen belli olmaz

kameranin acisi yaniltiyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Şu an yamuk olması çok önemli değil, bütün parçalar birleştirildiğinde alttaki destekler çekilecek ve parçalar yerine oturacak. O zaman herşey yerliyerine gelmiş olacak. Şu an kaba bir bağlantı yapılıyor, civatalar tam olarak sıkılmıyor, gevşek bırakılıyor, kaba montaj diyebiliriz yani şu an yapılan işe... ama dediğin yerdeki yamukluk gerçekten göze batıyor. Hesapların yapılmış olduğuna inanıyoruz

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hizlama cok net. 20 gün sonra dahada hizlanacak olmasi cok sevindirici...

Muharrem Usta belliki gereken görüsmeleri yapmis.
                    Olması gereken hız buydu. Bilinçli yavaşlatıldığı çok açık ortada, Ustanın gelişinden sonra bunu daha net görüyoruz.

Yorum

• Başkanın twetter adresine bir kaç kez stadyum konusu ile ilgili yazdım henüz cevap gelmedi.arkadaşlar sizde destek olun bir zahmet.

Yorum

• Birde o çatı keşke öyle düz kalsaydı muazzam olurdu.

Yorum

• ya arkadaşlar belki daha önce konuşulmuştur ama bu merdivenlerin arasında kalan bölgede yuvarlak olarak dökülen yere ne yapılacak bilen duyan varmı acaba ?
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bekir Kardeşimiz yeni fotoğraflar çekmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaşlar belki daha önce konuşulmuştur ama bu merdivenlerin arasında kalan bölgede yuvarlak olarak dökülen yere ne yapılacak bilen duyan varmı acaba ?
                              Büfeler vb. gibi şeyler yapılacak.

Yorum

• şimdi bu çatı bu hızla ocak sonuna bitermi ?

o üstüne gerekcekleri malzeme herşey bittikten sonramı gerilecek yoksa çatı demirlerinin montajı biter bitmez mi ?

görmediğimiz yerlerdeki ( iç mekanda ) ince işçilikler ne alemde okadar loca var sırf mobilyası 2 3 ay dan fazla tutar onlar da ilerleme var mı ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X