Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 Aralık 2015

Yorum

• Çatı baya baya kapalı olacak. Kutu gibi

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanlız abi ben söylemedim onu.. İsmim niye dolanıyor orda onu da anlamadim..

Roniiiiiiiiiiinnnn!
        kusura bakma koray
        senin adin oraya nasil girdi anlamis degilim
        düzeltim
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kusura bakma koray
          senin adin oraya nasil girdi anlamis degilim
          düzeltim
          Estağfurullah abi.. Ben espirisine takıldım. ..

Merdivenleri acaba benim dediğim gibi kaucuklami Kaplıcalar.. Keşke bordo olsalar..

Yorum

• Varşova stadyumundaki gibi kapanır çatı artı zar şeklinde LCD yapılabilir stadyumun ortasına aslında. Onların çatısı da menbrandan ve 15 dakika içinde kapanabiliyor. Bi ara fazla yük olur, çatı şeffaf denildiydi. Şekilde gözüktüğü gibi hiçte öyle değil.

Yine aynı stadyumda dış kaplamaya şu şekilde renk verildi. Öyle abartılı bir ışıklandırmayla yüksek meblağlarda elektrik faturaları ödemeye gerek bile yok. Hem sadece geceleri değil, gündüzleri de o sade görüntüyü görmeye maruz kalmayız. Bi ara Ganzilis farklı renkte kaplama desenleri yapmıştı. Çok fazla para harcamadan o tür görüntüler elde edebiliriz.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 14:18.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ağzınıza sağlık arkadaşlar Diğer başlıklarda sürekli pışpışlandığından bu halde o arkadaş. Zannediyorki her fikri olağan üstü, zeka küpü ya kendisi. @selcuk @hanifta @Ahmet ÇOLAK
              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 15:01.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Estağfurullah abi.. Ben espirisine takıldım. ..

Merdivenleri acaba benim dediğim gibi kaucuklami Kaplıcalar.. Keşke bordo olsalar..
                sanmiyorum
                yeniliklerle ihale 250milyon tl ye geldi (localar, tesislerde ersun hocanin eklleri,5bin kisilik tribünlü , e-bilet sistemli saha, diger düzeltilen incik bincik...)
                su an eski yönetimin iceri verdigi isitma sistemi ve bir iki baskanin istedigi seyler icin tokiye lobi girisimleri var
                baskada ek yapilacagini sanmiyorum

belki sponsor bir- iki sey üstlenir
                su anki mali tabloda mucizeler beklemek hayalcilik

bundan sonra bidaha ancak may tesislerinin dhmi ye satisindan sonra özkaynaklarlan bisey eklenir
                artik herkes bu stadi kabullenmeli ve sahiplenmeli
                en az 30 yil yuvamiz burasi

İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stad beni Trabzona taşınmaya teşvik ediyo
                aynisini bende his ediyorum
                kira belasindanda kurtulurdum
                ama iste Trabzonda sanayi sifir
                insan deli oluyor
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 14:31.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Varşova stadyumundaki gibi kapanır çatı artı zar şeklinde LCD yapılabilir stadyumun ortasına aslında. Onların çatısı da menbrandan ve 15 dakika içinde kapanabiliyor. Bi ara fazla yük olur, çatı şeffaf denildiydi. Şekilde gözüktüğü gibi hiçte öyle değil.

Yine aynı stadyumda dış kaplamaya şu şekilde renk verildi. Öyle abartılı bir ışıklandırmayla yüksek meblağlarda elektrik faturaları ödemeye gerek bile yok. Hem sadece geceleri değil, gündüzleri de o sade görüntüyü görmeye maruz kalmayız. Bi ara Ganzilis farklı renkte kaplama desenleri yapmıştı. Çok fazla para harcamadan o tür görüntüler elde edebiliriz.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  Çatının kapanması konusu imkansız şu saatten sonra. Bu çatı ancak kendini tartacak şekilde projelendirilmiştir. Kapanma konudu için çok detaylı araştırma yapılır, eğer ihtimal varsa belki yapılabilir ancak çok zor bir ihtimal bana göre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• image.jpg Fotoğrafı ben çekmedim. Biraz titrek çekilmiş . Biraz dikkat ederek bakacak olursak deniz tarafına bir tane daha direk takılmış.

Yorum

• Açılışa Manchester United yakışırdı. Dünyanın en büyük iki dünya takımı
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• çatı iskeleti dışardan gözükse şık bir görünüm elde edebilirdik aslında. içerden gözükmesini tercih etmiş mimar.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çatının kapanması konusu imkansız şu saatten sonra. Bu çatı ancak kendini tartacak şekilde projelendirilmiştir. Kapanma konudu için çok detaylı araştırma yapılır, eğer ihtimal varsa belki yapılabilir ancak çok zor bir ihtimal bana göre.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          commerzbank arenayada sonradan takildi

sistem büyük ölcüde halatlarlan, disardan ekstra monte edilmis kolonlar tasiyor yükün önemli kismini
                          15 milyon avro tutmus hepsi beraber
                          türkiyedeki vergi ve maas farkini düsersek yari fiyata yapilabilinecek bir proje

ama degermi baska bir konu
                          yilda yagmur,kar altinda oynayacagimiz olan max 6-7 mactir
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 18:02.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            commerzbank arenayada sonradan takildi

sistem büyük ölcüde halatlarlan, disardan ekstra monte edilmis kolonlar tasiyor yükün önemli kismini
                            15 milyon avro tutmus hepsi beraber
                            türkiyedeki vergi ve maas farkini düsürsek yari fiyata yapilabilinecek bir proje

ama degermi baska bir konu
                            yilda yagmur,kar altinda oynayacagimiz olan max 6-7 mactir
                            çok gereksiz olur.o para çim araştırmaları için harcanabilir.bir ekip kurulur. sonra bu ekip tüm klüplere sunum yapar, çimlerini denetler kendi parasını çıkartır

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok gereksiz olur.o para çim araştırmaları için harcanabilir.bir ekip kurulur. sonra bu ekip tüm klüplere sunum yapar, çimlerini denetler kendi parasını çıkartır
                              para bizim cepimizden cikacaksa %80 gereksiz
                              frankfurtun commerzbank arenasi özel sirketin stadi
                              icinde konserler, futbol, amerikan futbolu, hatta toplantilar bilen tutulmus
                              eger stadi böyle cok yönlü kullanima acmak istiyorsan %100 gerekli bir projedir

örnek:tarkan 1 sene sonra 1 günlügüne o stadi kiraliyorsa, o gün o statda yagmur, kar, firtina gibi afetlerden engellenmeden isini yapmak ister
                              bunu sen garantileyemessen gider bi salonda konserini verir ...
                              sadece futbol icin gereksiz

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen dua et Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu demesinler...
                                sıkar biraz

Yorum

Çalışıyor...
                                X