Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dökülen betonların ortasındaki demir krişler ne acaba? sahadan tribüne geçiş amacıyla merdiven mi olacak?
    Mesajımı düzelteyim kesin konuşmayayım en iyisi.
    O dökülen beton blogların tribünden zemine inilecek merdivenler için dökülme ihtimali yüksek. Resim aradım kısa sürede örnek bir resim bulamadım bende küçük bir Paint çalışması yaptım.
    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 18:37.

Yorum

• Dökülen betonların üstüne çatının iskeletini geçici süre desteklemek için çelik kirişler yerleştirilebilir.
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dökülen betonların üstüne çatının iskeletini geçici süre desteklemek için çelik kirişler yerleştirilebilir.
        Dökülen bloklar merdiven inişlerinde. Yukarıda çizdiğim gibi merdiven için onlar büyük bir ihtimal.

Yorum

• o betonlar çatı destekleri için yapılan zemin çalışması büyük ihtimal

Yorum

• Bence de çatıyı geçici olarak taşıyacak olan krikoların oturtulması için bu betonlar.

Yorum

• Bilen kimse yok mu?

İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa'nın tribün uzaklıkları kaçar metreydi?
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence de çatıyı geçici olarak taşıyacak olan krikoların oturtulması için bu betonlar.
                Bence merdiven çünkü farkındaysanız aynı sistemde bir blog çıkış tüneline de döküldü

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilen kimse yok mu?
                  uefa'nın izin verdiği en alt sınır olan 6 metre diye okumuştum abi wow'da Bursalılar öyle yazmıştı.

Yorum

• Eyvallah. Teşekkürler...

İlk olarak nothing_else tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uefa'nın izin verdiği en alt sınır olan 6 metre diye okumuştum abi wow'da Bursalılar öyle yazmıştı.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• __________onur
                      luis___demir____yumlu___kevin
                      ________mbia__okay
                      yusuf_____ekici________erkan
                      _________mbia

İkinci devre oscar ve marin girer.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence merdiven çünkü farkındaysanız aynı sistemde bir blog çıkış tüneline de döküldü
                        Merdiven derken tam olarak neyi kastediyorsun Fatih? Taraftar için güvenlik merdiveni diyorsan alakası yok çünkü ambulans çıkışlarında da beton var. İnşaat aşamasında geçici merdiven diyorsan, onun için de böyle sağlam betonla uğraşmaya gerek yok bana kalırsa.

Çıkış tüneline dökülmesinin nedeni tam ortaya denk gelmesi. Betonlar saha kenarlarına simetrik dağılmış, çatının yükünü eşit şekilde paylaşmaları için.

Bunlar krikolar için bence Fatih, zaten uzun süredir inşaat iyice durdu çünkü artık saha içinden çalışacaklar benim anladığım ve bunun için de bu desteklerin kurulmasını bekliyorlar. Çünkü paralel kolonlar tribünleri tamamen kapatacak şekilde uzayacak ve onları ancak bu betonların üzerine oturtulacak desteklerle yerinde tutabilirler.

Yorum

• Hızlıca yapmaya çalıştım, idare edin

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O igrecligi bize yapmasılar.

Yorum

• Bekir abi böyle giderse Avrasya İnşaat Mühendisliğinde ders anlatabilecek seviyeye gelecen
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Krikolar için olsaydı düz bir zemin yeterliydi ama farkındaysanız blokların üzerinde filiz diye tabir edilen demirler bırakıldı. Yani şu anda dökülen blok zeminin altında kalacak ama üzerine merdiven inilecek, merdiven için yapılan zemin yani.Avni Akerde kale arkalarında demirden yapılan merdivenler yani. Benim tahminim bu yönde.
                                Ama öyle devasa merdivenler olmayacak büyük ihtimal kameralardan dahi gözükmeyecek bu merdivenler.
                                Yanılıyor da olabilirim tahmin sadece
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 00:22.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X