Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2899 a tiklayinca bembeyaz bir sayfa cikiyor. Bi yardim pls

Yorum

• Yeri bura değil ama bu passodan istediğim koltuğu secemiyor muyum. Kombine alacam bana koltuk öneriyor seçmeye yer açılmıyor. Telden giriyorum siteye.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
      Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeri bura değil ama bu passodan istediğim koltuğu secemiyor muyum. Kombine alacam bana koltuk öneriyor seçmeye yer açılmıyor. Telden giriyorum siteye.

Maalesef telefondan koltuk görüntüleyemiyorsun. Bilgisayardan yap istediğin koltugu alırsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu resme inanmıyorum kesinlikle fotoşok

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Güldürdün beni renkdaş [emoji23]

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

el atmışken kalan koltuklarıda boyasaydın bare

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maalesef telefondan koltuk görüntüleyemiyorsun. Bilgisayardan yap istediğin koltugu alırsın.

Teşekkür ederim, aynen öyleymiş. Bu arada Kale arkaları alt katları nerdeyse tükenmek üzere.

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
              Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Akyazı Stadı'nda son tarih: Ekim sonu

23 Eylül 2016, 08:02

Açılışı dört gözle beklenen Akyazı Projesi’ndeki gecikmeler taraftarların canını sıkarken, FANATİK’e konuşan projeden sorumlu yönetici Gökhan Saral, müjdeli mesajlar gönderdi.

Trabzonspor’da kötü sonuçlar sebebiyle gündemdeki yerini biraz kaybetmiş gibi görünse de, şehrin odak noktalarından birinin Akyazı Projesi olduğu muhakkak. Ancak bu noktada çelişkili ifadeler söz konusu. *Trabzonlular’ın aklındaki soruları, konunun muhatabına, Akyazı Projesi’nden sorumlu yönetici Gökhan Saral’a sordu. İşte yanıtlar...

Akyazı Projesi, 7. haftaya yetişecek mi?

Şu an için çok yoğun bir çalışma var. Ancak illa 7. hafta diye olmazsa olmazımız yok. Çünkü stada girdiğimizle halen ciddi çalışmaların olmasını istemiyoruz. Eğer biraz sarkması gereken çalışmalar olacak gibiyse ötelemekten çekinmeyeceğiz.

Ne kadarlık bir rötardan bahsediyoruz?

Yani Ekim ayının sonlarından öteye sarkmaz.

Peki genel olarak ne sıkıntılar oldu da bu noktaya gelindi?

Müteahhit firmayla ilgili sorunlar oldu. Bu noktada bir hayli vakit kaybettik. Ancak TOKİ ile yaptığımız çalışmalar bizim kaybettiğimiz zamanın bir kısmını geri almamıza yardım etti. Bu noktada TOKİ Başkanı Ergün Turan’a emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten de ancak bu kadar ilgili olunabilir. Sayın Ergün Turan’ın yanı sıra, kentimizin değerli insanları Süleyman Soylu ve Berat Albayrak’ın tüm yoğunluklarına rağmen ilgisini de unutmamak lazım. Yani kent tamamen en büyük markasının yeni stadı için seferber oldu.

Nasıl bir stat olacak Akyazı... Örnek olarak neyi gösterebilirsiniz?

Beşiktaş’ın stadı Vodafone Arena gibi bir örnek verebiliriz. Tabi ki onlar daha rahat çalıştılar. Kendileri yaptılar. Bizim yüklenici firma vs durumları biraz işi uzattı. Ancak sonuçta başlangıçta çok sıradan bir stat olacakken şimdi akıllı stat kıvamına gelindi. Yani localardan tutun zemine kadar büyük iyileştirmeler yaptık. Bunu stada gelen taraftarımız hissedecek. Zaten önümüzdeki günlerde teknik altyapı ile ilgili olarak Turkcell bir lansman yapıp detayları aktaracak.

Avni Aker’in alanı ne olacak?

Orası zaten kulübün arazisi değil. Son olarak biz taşındıktan sonra bu alanın bir şehir meydanı olması planlanıyordu. Ancak daha sonra farklı bir planlama yapılır mı bilemem.

Taraftarın, kentin ilgisi nasıl?

Yani kolay değil tabi birçok tarihin yazıldığı Avni Aker’e veda edip yepyeni bir stada geçmek. Anılarımızı taşıyacağız ve yeni tarihler yazmak için stadımızda olacağız. Taraftarımız heyecanlı ama bunu bir sezonluk düşünmemek gerekir. Trabzonspor, Trabzon kentinin en büyük markası. Hepimiz sahip çıkmalıyız.

Dolar mı peki stat? Var mı endişeniz?

Takımın aldığı sonuçlar elbette etkileyecektir zaman zaman ama ben kentimizin kulübüne sahip çıkacağına inanıyorum. (Fanatik)

Yorum

• Alttaki siraya bordo katmak baya gereksiz olmus. Goruntusude hos degil.

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilginç bir durum var kombinelerde...10 gündür, günde 3-5 tane yer satılan bazı bloklar bugün baktım neredeyse hepsi satılmış...noluyor, kim alıyor bunları...bunu bizim taraftarların bireysel olarak, bu kadar kısa zamanda alması mümkün değil...mesela doğu-ı-bloktayım, düne kadar her tarafımız boşken,bizim bloğun çoğu bugün dolmuş gözüküyor...orada taraftar grubu da yok,eee noluyor o zaman??
                    Ben bir günde dolan yerlerin satıldığına inanmıyorum. İlgi artırmak için yapılıyor olabilir veya birilerine toplu halde verilme gibi bir durum olabilir. Dikkat ettiyseniz çok düzenli bir satış var (Doğu Alt J hariç).Normal satışlarda daha pikselli bir görüntü oluşur. Kaç bilet satılmış takip etmek zorlaştı iyice ama tahminim 2000 civarıdır.
                    En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 23.09.2016, 11:04.

Yorum

• Vodafone Arena'nin acilistan uc hafta onceki hali - Akyazi macina yetismesi iseniyorsa.

Vodafone Arena'nin acilistan bes hafta onceki hali. Rize maci daha olasi gozukuyor.

Saha durumuna bakarak konusuyorum... Tribunler ve cati beni o kadar cok endiselendirmiyor.
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Capture.JPG

DOĞU ALT H ve L sistemde gözükmüyor, tükendi mi yoksa başka amaçlarla mı kullanılacak acaba ?
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]10878[/ATTACH]

DOĞU ALT H ve L sistemde gözükmüyor, tükendi mi yoksa başka amaçlarla mı kullanılacak acaba ?
                          Birisi gidip toplu alım yapmıştır.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• kombinemi alt kat mı alsam üst kat mı karar veremedim ne dersiniz?
                            bu aşk sonsuza kadar,bu efsane hiç bitmez.

Yorum

• Tribün de Trabzonspor değil de, orayı bir firmaya satsaydık. Sadece orası değil 4 tarafı. Ya düşünülmedi, yada firma bulamadılar.

Yorum

• inşallah doğru değildir..

Akyazı Trabzonspor Stadyum İnşaatı ve sosyal tesislerin inşaatı sürüyor. Ama nasıl sürüyor? Her gün yeni bir aksaklık yaşandığı bilgisi istihbarat servisimize geliyor. E hal böyle olunca da doğal olarak stadyumun bırak sezon yarısı sezon sonuna yetişmesine pek umutlu bakmıyoruz. Mesela son olarak 2 duyum aldık. Birincisi stadyumun locaların içinin yapılması için İstanbul’dan Galatasaraylı birinin firmasına verildiği o firmanın da yaptığı projesinin çok basit ve Akyazı’ya yakışır bir şey olmadığı kulağımıza geldi. Ayrıca Antalya’dan bir firmanın 13 milyon liraya iş aldığı. Bu işin de stadyum ve sosyal tesislerin mekanik sistemlerinin olduğu ama bu işi alan firmanın battığı ve işi tamamlayamadığı ifade ediliyor. Firma 13 milyona stadyumun klimalarını, havalandırma sistemlerini, yangın, alarm sistemleri, pis su ve atık su gibi sistemleri yapması gerekirken işi tamamlayamadan battığı ileri sürüldü. İnşallah doğru değildir! İnşallah bu aksamalar yaşanmıyordur. Bu arada şu uyarıyı da yapalım. Koca Akyazı Trabzonspor stadyum projesi mega bir proje. Böyle abuk sabuk davranılarak firmalar seçilmeden iş veriliyorsa vay halimize.. Vay halinize!

Lütfen kaynak gösterinizhttp://www.haber61.net/anahtar-delig...6-h275356.html

HABER 61
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X