Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://youtu.be/z82LXSCPX9c

Bizim stad içinde şöyle bi cekim yapilsa güzel olur..

Not: Bursa stadını begenmedim, hele tribünler, koltuk vs hic olmamis
    Harbi stad gibi stad olmus, helal olsun emegi gecenlere.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Hangi fotografa baksam bizim localar hepsinde kabak gibi görünüyor yahu.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://youtu.be/z82LXSCPX9c

Bizim stad içinde şöyle bi cekim yapilsa güzel olur..

Not: Bursa stadını begenmedim, hele tribünler, koltuk vs hic olmamis
        Aramızda para toplayıp drone alalım
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aramızda para toplayıp drone alalım
          Olur niye olmasın ona yasak koyamazlar herhalde gerci bizim orda ceker biri silahi drone ateş eder olurmu olur
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu çatı iskeletini adam gibi çalışmayla 1 aylık işi yok lakin hergün 1 parça eklenerek rekor denemesi yapılıyor sanırım!
            Ne rekoru?
            bjk kırar bence stadı yine durdurulmuş seneye bile yetişmez onlarınki lakin katılıyorum sana
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavide kullansalar diyecem ama daha bordoyu kullanmıyorlar.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her dönem ayni tartismayi yapmak zorunda miyim?

Hayir, bizim rengimiz Burgundy degildir. Claret'dir.

Ganzilis adli arkadasimiz dogru tonu yukarida yakalamis.
                dogru Claret
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Bu renkler i neden tutturamiyoruz
                  En son Magic61 tarafından düzenlendi; 02.06.2015, 23:10.

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu renkler i neden tutturamiyoruz
                    tutturamıyoruz değil bizim ne suçumuz var ya bu renkleri seçenler renk körü yada zaten bizi sallamadıkları için kafalarına göre takılıyorlar

Yorum

• şurada akıllı birisi bana açıklayabilirmi biz gs değiliz renklerimizde kırmızı yok türkiye milli takımıda değiizl(milli takım için stad yapmıyorlar) bu kırmızı nedir aslında kırmızıda değil kiremit rengi gibi sönük bir renk.

Yorum

• anlaşıldı daha stad sıfırdan yapılırken istediklerimiz yapılmak varken demekki taraftarın düşüncelerine önem verne bir yönetim seçilince yada herhangi bir yönetim bi ton tadilat yapıcak işin garip yanı erolağaoğlu taraftarın görüşleri bizim için önemli diyordu gördük tokibaşkanı trabzonluymuuuuuş onunda ne kadar önemsediğini gördük demek ereolağaoğlu ile toki başkanında renk körlüğü var keşke çıkıp bir açıklama yapsalar bu kırmızıyı niye seçtiklerine dair.bence koltuklarıda full beyaz yapsınlar tam olsun

Yorum

• o kirmizi zamanla solar ondan yaptilar heralde

Yeni uye olarak burdan beklentilerimi de yazayim.
                          Hazir yer varken 1461 dahil tum trabzonsporla ilgili binalari merkezleri buraya toplamalari lazim. Trabzonspor futbolcu akademisidir TSTVdir ne proje varsa hepsini burda toplarsin, bi binayida muze seklinde turistik yaparsin, trabzon sehrine gelen her turist bi gununu burayi gezmeye ayirir. Trabzonsporla ilgisi olmayan hic bir binanin o alanda olmamasi lazim bence. Bide plaj yaptin mi tadindan yenmez.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o kirmizi zamanla solar ondan yaptilar heralde

Yeni uye olarak burdan beklentilerimi de yazayim.
                            Hazir yer varken 1461 dahil tum trabzonsporla ilgili binalari merkezleri buraya toplamalari lazim. Trabzonspor futbolcu akademisidir TSTVdir ne proje varsa hepsini burda toplarsin, bi binayida muze seklinde turistik yaparsin, trabzon sehrine gelen her turist bi gununu burayi gezmeye ayirir. Trabzonsporla ilgisi olmayan hic bir binanin o alanda olmamasi lazim bence. Bide plaj yaptin mi tadindan yenmez.
                            aramıza hoşgeldin renkdaşım ben ronin akyazıstadı başlığının tespit uzmanı yorumcusu
                            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 09:10.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şurada akıllı birisi bana açıklayabilirmi biz gs değiliz renklerimizde kırmızı yok türkiye milli takımıda değiizl(milli takım için stad yapmıyorlar) bu kırmızı nedir aslında kırmızıda değil kiremit rengi gibi sönük bir renk.
                              ronin elestirecek konu bulamiyr son zamanlar pek dediler
                              yeni elestiri basligi adama yaratalim dediler, yoksa hater rütbeni kayip ederdin
                              bunuda saridaglar göze alamayiz dedi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ronin elestirecek konu bulamiyr son zamanlar pek dediler
                                yeni elestiri basligi adama yaratalim dediler, yoksa hater rütbeni kayip ederdin
                                bunuda saridaglar göze alamayiz dedi
                                aslında eleştiricek çok konu varda bu aralar transfrelere yoğunlaştımakyazı forumuna bu aralar yazma havamda değilim.beklemedeyim çatı bir yapılsın bakalaım hee bide geçende bi arkadaş süper bir stad çalışması yapmıştı tam istediğim rengi koltuk dizimi itibariyle.ben de boş eleştiri yok güzele güzel doğruya doğru demesinide biliriz sıfır kibir sıfır kompleks

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X