İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://youtu.be/z82LXSCPX9c
Bizim stad içinde şöyle bi cekim yapilsa güzel olur..
Not: Bursa stadını begenmedim, hele tribünler, koltuk vs hic olmamis● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAramızda para toplayıp drone alalımgerci bizim orda ceker biri silahi drone ateş eder olurmu olur
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu çatı iskeletini adam gibi çalışmayla 1 aylık işi yok lakin hergün 1 parça eklenerek rekor denemesi yapılıyor sanırım!
bjk kırar bence stadı yine durdurulmuş seneye bile yetişmez onlarınki lakin katılıyorum sana"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavide kullansalar diyecem ama daha bordoyu kullanmıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer dönem ayni tartismayi yapmak zorunda miyim?
Hayir, bizim rengimiz Burgundy degildir. Claret'dir.
Ganzilis adli arkadasimiz dogru tonu yukarida yakalamis.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu renkler i neden tutturamiyoruz
Yorum
-
şurada akıllı birisi bana açıklayabilirmi biz gs değiliz renklerimizde kırmızı yok türkiye milli takımıda değiizl(milli takım için stad yapmıyorlar) bu kırmızı nedir aslında kırmızıda değil kiremit rengi gibi sönük bir renk.
Yorum
-
anlaşıldı daha stad sıfırdan yapılırken istediklerimiz yapılmak varken demekki taraftarın düşüncelerine önem verne bir yönetim seçilince yada herhangi bir yönetim bi ton tadilat yapıcak işin garip yanı erolağaoğlu taraftarın görüşleri bizim için önemli diyordu gördük tokibaşkanı trabzonluymuuuuuş onunda ne kadar önemsediğini gördük demek ereolağaoğlu ile toki başkanında renk körlüğü var keşke çıkıp bir açıklama yapsalar bu kırmızıyı niye seçtiklerine dair.bence koltuklarıda full beyaz yapsınlar tam olsun
Yorum
-
o kirmizi zamanla solar ondan yaptilar heralde
Yeni uye olarak burdan beklentilerimi de yazayim.
Hazir yer varken 1461 dahil tum trabzonsporla ilgili binalari merkezleri buraya toplamalari lazim. Trabzonspor futbolcu akademisidir TSTVdir ne proje varsa hepsini burda toplarsin, bi binayida muze seklinde turistik yaparsin, trabzon sehrine gelen her turist bi gununu burayi gezmeye ayirir. Trabzonsporla ilgisi olmayan hic bir binanin o alanda olmamasi lazim bence. Bide plaj yaptin mi tadindan yenmez.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kirmizi zamanla solar ondan yaptilar heralde
Yeni uye olarak burdan beklentilerimi de yazayim.
Hazir yer varken 1461 dahil tum trabzonsporla ilgili binalari merkezleri buraya toplamalari lazim. Trabzonspor futbolcu akademisidir TSTVdir ne proje varsa hepsini burda toplarsin, bi binayida muze seklinde turistik yaparsin, trabzon sehrine gelen her turist bi gununu burayi gezmeye ayirir. Trabzonsporla ilgisi olmayan hic bir binanin o alanda olmamasi lazim bence. Bide plaj yaptin mi tadindan yenmez.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 09:10.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşurada akıllı birisi bana açıklayabilirmi biz gs değiliz renklerimizde kırmızı yok türkiye milli takımıda değiizl(milli takım için stad yapmıyorlar) bu kırmızı nedir aslında kırmızıda değil kiremit rengi gibi sönük bir renk.
yeni elestiri basligi adama yaratalim dediler, yoksa hater rütbeni kayip ederdin
bunuda saridaglar göze alamayiz dedi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleronin elestirecek konu bulamiyr son zamanlar pek dediler
yeni elestiri basligi adama yaratalim dediler, yoksa hater rütbeni kayip ederdin
bunuda saridaglar göze alamayiz dediakyazı forumuna bu aralar yazma havamda değilim.beklemedeyim
çatı bir yapılsın bakalaım
hee bide geçende bi arkadaş süper bir stad çalışması yapmıştı tam istediğim rengi koltuk dizimi itibariyle.ben de boş eleştiri yok
güzele güzel doğruya doğru demesinide biliriz
sıfır kibir sıfır kompleks
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum