beni dehşet etkileyen stadlarda bir özellik dikkatimi çekti o etkileyen stadların ilk inşaat resimlerine baktım ve bir şeyi farkettim ben bu akyazı stadına niye gıcık olduğumu anladım.beni etkileyen stadların resimlerinde üst katların prekastlarının basamakların yani 6-7-8-9-10 sıra üst kattan sarkılıtılmasıymış .oysa akyazı stadında bu sarkıtma işi 1-2 basamak hiç yokta denebilir bu durumda locların kabak gibi fırlamasına yol açtı gizlenemediler üst kat alt kat bütünlüğü sağlanamadı.çok ayrık gözüküyorlar localarda ampul gibi parlıyor.artık sarkıtma işi olmaz .reklam panoları düz değilde basamak şeklinde yada üçgen şeklinde yapılmalı o arakat localarının görünmesini yok edebilirsek büyük mesafe almış oluruz.
Çüş ronin çüş. Hangi stadda 10 basamak sarkma var? Bjk stadında üst katta 3 alt katta 2 basamak sarkmış bizde 2 basamak sarkmış. Atıyorsun biraz usturuplu at yav.
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kat arasında gelecek panolarla görüntü biraz daha kotarılabilir. Üst katın son sırada , prekast yüksekliğinden takribi 60cm daha geniş panolar(dijital reklam panosu ya da taraftarın pankart kullanımı için adını siz koyun...) montajlanabilir bu yolla katlar arası açıklığı 2,5 civarına düşürülebilir.
Kat arasında gelecek panolarla görüntü biraz daha kotarılabilir. Üst katın son sırada , prekast yüksekliğinden takribi 60cm daha geniş panolar(dijital reklam panosu ya da taraftarın pankart kullanımı için adını siz koyun...) montajlanabilir bu yolla katlar arası açıklığı 2,5 civarına düşürülebilir.
Dijital reklam panosu ve locaların üstünden aşağıya mavi led ışık m. city stadında ki gibi. Ayrıca araç giriş-çıkış tünellerine branda, yeşil tartan pist. Bu tür ince ayrıntılar stadı stat yapacak zaten. İnşallah stat içinde özverili bir çalışma olur güzelim stat heba olmasın.
Yorum