Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kamera bir açılıyor bir kapanıyor bugüne ait kapabildiğim bazı fotoğraflar.
    Pırıl pırıl, ışıl ışıl bir stad oluyor.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet en acil ihtiyacımız bu.
      arkadasin paylastigi fikir gayet makul ve mantikli,

herseyi illaki aciliyet onceligine gore mi degerlendirmek lazim ?

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kamera bir açılıyor bir kapanıyor bugüne ait kapabildiğim bazı fotoğraflar.
        Pırıl pırıl, ışıl ışıl bir stad oluyor.
        Bu resimde çektiğin kamera sana özelmi

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beni dehşet etkileyen stadlarda bir özellik dikkatimi çekti o etkileyen stadların ilk inşaat resimlerine baktım ve bir şeyi farkettim ben bu akyazı stadına niye gıcık olduğumu anladım.beni etkileyen stadların resimlerinde üst katların prekastlarının basamakların yani 6-7-8-9-10 sıra üst kattan sarkılıtılmasıymış .oysa akyazı stadında bu sarkıtma işi 1-2 basamak hiç yokta denebilir bu durumda locların kabak gibi fırlamasına yol açtı gizlenemediler üst kat alt kat bütünlüğü sağlanamadı.çok ayrık gözüküyorlar localarda ampul gibi parlıyor.artık sarkıtma işi olmaz .reklam panoları düz değilde basamak şeklinde yada üçgen şeklinde yapılmalı o arakat localarının görünmesini yok edebilirsek büyük mesafe almış oluruz.
          Çüş ronin çüş. Hangi stadda 10 basamak sarkma var? Bjk stadında üst katta 3 alt katta 2 basamak sarkmış bizde 2 basamak sarkmış. Atıyorsun biraz usturuplu at yav.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu resimde çektiğin kamera sana özelmi
            Sence?

Yorum

Sence?
              Oguzhan stadyumdaki kameranın olduğunun farkındayım. Çok net görüntü bende bulanık gözüküyor canlı yayın o yüzden esprili bir dil kullandım. Tebrikler

Yorum

Oguzhan stadyumdaki kameranın olduğunun farkındayım. Çok net görüntü bende bulanık gözüküyor canlı yayın o yüzden esprili bir dil kullandım. Tebrikler
                Anladım orasını evet kamerada ki netliği fark ettim yeniliyorlar sanırım yerini de değiştirirlerse fena olmaz

Yorum

Görüntü kalitesi tekrar arttırılmış. Hatırlarsanız kamera ilk kurulduğunda da böyleydi ama sistem tıkanmıştı. O yüzden Kalite düşürülmüştü...

Yorum

Anladım orasını evet kamerada ki netliği fark ettim yeniliyorlar sanırım yerini de değiştirirlerse fena olmaz
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Görüntü kalitesi tekrar arttırılmış. Hatırlarsanız kamera ilk kurulduğunda da böyleydi ama sistem tıkanmıştı. O yüzden Kalite düşürülmüştü...
                    Ramazan geliyor ya iyilik damarları kabardı bunların yoksa bu özverili çalışma neden olur. Önce resim şimdide kameranın netliği yakında taş yağacak

Yorum

• Kat arasında gelecek panolarla görüntü biraz daha kotarılabilir. Üst katın son sırada , prekast yüksekliğinden takribi 60cm daha geniş panolar(dijital reklam panosu ya da taraftarın pankart kullanımı için adını siz koyun...) montajlanabilir bu yolla katlar arası açıklığı 2,5 civarına düşürülebilir.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kat arasında gelecek panolarla görüntü biraz daha kotarılabilir. Üst katın son sırada , prekast yüksekliğinden takribi 60cm daha geniş panolar(dijital reklam panosu ya da taraftarın pankart kullanımı için adını siz koyun...) montajlanabilir bu yolla katlar arası açıklığı 2,5 civarına düşürülebilir.
                          Dijital reklam panosu ve locaların üstünden aşağıya mavi led ışık m. city stadında ki gibi. Ayrıca araç giriş-çıkış tünellerine branda, yeşil tartan pist. Bu tür ince ayrıntılar stadı stat yapacak zaten. İnşallah stat içinde özverili bir çalışma olur güzelim stat heba olmasın.

Yorum

• çamur gibi görüntü vardı bu iyi oldu. bir de şu kamerayı loca tarafına alsalar çok iyi olacak.

Yorum

Ramazan geliyor ya iyilik damarları kabardı bunların yoksa bu özverili çalışma neden olur. Önce resim şimdide kameranın netliği yakında taş yağacak

Yorum

• nacizane
                                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 13.06.2015, 17:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X