Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
bir kere şampiyon olmuş bursasporun yaptırdığı istanbul kulüpleriyle yarışmasını geçtim avrupa standartındaki stadına bak şu an başındaki teknik direktörüne bak istikrarına bak, birde bizim senelerdir binbir takla atarak yaptırdığımız vasat tek özelliği avni akerden güzel ve yeni olan stadımıza bak, konyanın stadından kadir hastan ya da anadoluya yapılan diğer stadlardan ufak bir artısı yok
koskoca trabzonsporun 2015 yılında geldiği nokta hertürlü sportif ve yönetimsel açıdan istrak olarak buysa bu şehrin insanları şapkasını önüne koyacak ve düşünecek arkadaş neden 20 senedir bir adım ileriye gidemedik diye, suçu önce kendinde arıyıcaksın çözüceksin ondan sonra kılıcını düşmanlarına çekiceksin
bu kadar olaydan sonra halen bu kulübün başına transfer yardımı için para yardımı için şampiyonluğu trabzondan çalıp şikecilerle işbirliği yapanlara yaranan bir adam geliyorsa suç bizden başka kimsede değil, bu şekilde hiç bir hakkını ne alabilirsin ne savunabilirsin, hey gidi işgal altında sömürge durumuna düşmüş koca trabzonspor
En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 09.04.2015, 22:11.
Buradan Bursa stadını öven ''eleştirmenler'' Bursa taraftarının yapılan stadyumu kaç kez ziyaret ettiklerini biliyorlar mı ? Biliyorlarsa biz neden bu şekilde bir geziyi gerçekleştiremedik diye düşünüyorlar mı ? Bu konuda öz eleştiri yapmayı isterler mi diye sormak istiyorum.!
Günlerdir başlık kafasını kuma sokmuş durumda, stadyumdan sorumlu sanki Bekir ve bütün sorumluluğu ondan bekliyor forum. Şayet sorumluysa Bekir öyle düşünülüyorsa içeri alınmayacak denildiğinde neden sahip çıkmak adına bir şey yapılmıyor ? Forumda yönetimle iletişime geçebilecek insanların var olması da ayrı bir acizlik, sırtlarını dönmüş durumdalar bana ne havasındalar.
Bursa'nın stadyumuna bakacağınıza taraftarının çıkardığı tek sese bakın neden aynı tek sesi çıkaramıyoruz diye de düşünün ve düşünelim !
buradan bursa stadını öven ''eleştirmenler'' bursa taraftarının yapılan stadyumu kaç kez ziyaret ettiklerini biliyorlar mı ? Biliyorlarsa biz neden bu şekilde bir geziyi gerçekleştiremedik diye düşünüyorlar mı ? Bu konuda öz eleştiri yapmayı isterler mi diye sormak istiyorum.!
Günlerdir başlık kafasını kuma sokmuş durumda, stadyumdan sorumlu sanki bekir ve bütün sorumluluğu ondan bekliyor forum. şayet sorumluysa bekir öyle düşünülüyorsa içeri alınmayacak denildiğinde neden sahip çıkmak adına bir şey yapılmıyor ? Forumda yönetimle iletişime geçebilecek insanların var olması da ayrı bir acizlik, sırtlarını dönmüş durumdalar bana ne havasındalar.
Bursa'nın stadyumuna bakacağınıza taraftarının çıkardığı tek sese bakın neden aynı tek sesi çıkaramıyoruz diye de düşünün ve düşünelim !
forumdaki en mantıklı yorumlardan biri hala trabzonda olan gerçek taraftar varmı.. Hala sizden ses bekliyo bu uzaktaki taraftarlar haykırın dicem olmaz sadece ortak ses verin yaaa
Buradan Bursa stadını öven ''eleştirmenler'' Bursa taraftarının yapılan stadyumu kaç kez ziyaret ettiklerini biliyorlar mı ? Biliyorlarsa biz neden bu şekilde bir geziyi gerçekleştiremedik diye düşünüyorlar mı ? Bu konuda öz eleştiri yapmayı isterler mi diye sormak istiyorum.!
Günlerdir başlık kafasını kuma sokmuş durumda, stadyumdan sorumlu sanki Bekir ve bütün sorumluluğu ondan bekliyor forum. Şayet sorumluysa Bekir öyle düşünülüyorsa içeri alınmayacak denildiğinde neden sahip çıkmak adına bir şey yapılmıyor ? Forumda yönetimle iletişime geçebilecek insanların var olması da ayrı bir acizlik, sırtlarını dönmüş durumdalar bana ne havasındalar.
Yapılmadı dediğin çok şey yapıldı Fatih. Ayrıca kulübün bu konuda neredeyse hiçbir etkinliği yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yapılmadı dediğin çok şey yapıldı Fatih. Ayrıca kulübün bu konuda neredeyse hiçbir etkinliği yok.
Ben Trabzon da bulunan taraftarların Stadyum konusunda yaptıkları tek bir icraatlarını hatırlıyorum oda dolgu zamanında oyuncak kamyonlarla yaptıkları eylemdi O eylemden sonra sanki nirvanaya ulaştılar başkada bir şeye el atmadılar zirvede bırakmak istediler sanırım
Ben Trabzon da bulunan taraftarların Stadyum konusunda yaptıkları tek bir icraatlarını hatırlıyorum oda dolgu zamanında oyuncak kamyonlarla yaptıkları eylemdi O eylemden sonra sanki nirvanaya ulaştılar başkada bir şeye el atmadılar zirvede bırakmak istediler sanırım
Ben Forum(BMN) özelinde söyledim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
stada az önce baktım çok yavaş ilerliyor ciddi şekilde hızlanmamız gerekir ,eğer yetişmeyecekse de hemen geçmenin bir anlamı yok devre arasında geçeriz.tamamen bittikten sonra geçmek daha mantıklı
Yorum