Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadin yanina hastane yapma fikri ancak türkiyede olur.
    daha bir sene olmadi Hannoverde direk Stadin yanina Niedersachsenin en modern hastanesi yapildi.

yani bu hastane fikri neden bukadar asagilaniyor anlamiyorum.
    oraya bi hastanenin yapilmasi o alanin 7 gün 24 saat canli olmasi demek.
    bizim stadin etrafindaki dükkanlara lazim olanda o zaten.

atiyorum AVM yapilinca o dükkanlarinda satis gücü azalir.

benim esas hayal ettigim Santa Monica Pier gibi bir iskele. türkiyeyi gectim galiba avrupada esi benzeri yok. bence hem turist olsun hem canlilik olmasi acisindan en mantikli proje olur. geceleri o iskele yaninda isiklandirilmis stad inanilmaz bir güzellik olur.

2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      daha bir sene olmadi Hannoverde direk Stadin yanina Niedersachsenin en modern hastanesi yapildi.

yani bu hastane fikri neden bukadar asagilaniyor anlamiyorum.
      oraya bi hastanenin yapilmasi o alanin 7 gün 24 saat canli olmasi demek.
      bizim stadin etrafindaki dükkanlara lazim olanda o zaten.

atiyorum AVM yapilinca o dükkanlarinda satis gücü azalir.

benim esas hayal ettigim Santa Monica Pier gibi bir iskele. türkiyeyi gectim galiba avrupada esi benzeri yok. bence hem turist olsun hem canlilik olmasi acisindan en mantikli proje olur. geceleri o iskele yaninda isiklandirilmis stad inanilmaz bir güzellik olur.

ingilterede bol var

cote d`azur de kimisi yerlerde var benzer iskeleler
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Maç günleri korna sesi, konvoy halinde gelen taraftar grupları ile o hastane içindeki hastaları merak ediyorum
        .

Yorum

hannover git bi baksana

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç günleri korna sesi, konvoy halinde gelen taraftar grupları ile o hastane içindeki hastaları merak ediyorum
          ruhlari bile duymaz
          avni akerin kapisinin önündeki hastanede sorun olmusmuydu
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 08:57.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hannover git bi baksana

ruhlari bile duymaz
            avni akerin kapisinin önündeki hastanede sorun olmusmuydu
            Numune hastanesinde olan birine sormak lazım, duymuş mu duymamış mı
            .

Yorum

• Hastane olayı şu anda laf aşamasında lakin olursa şehrin trafiği keşmekeş olur....

Ufak bir toprak kaymasının etkilerini bile hala tam olarak düzeltememişken....

Her gün binlerce aracın giriş çıkış yapacağı bir yeri maç günündeki trafikle birlikte doğrusu düşünemiyorum...

Yazın bölgedeki trafik %100 artıyor bazen durma noktasına geliyor...birde şehir hastanesi eklenirse durum ne olur bilmiyorum...

Bir proje planlanırken 5-10-20 yıl ötesine bakılır ama bizde öylemi...

yık numuneyi yap olmadı koruma kapsamında

yık fatih devleti yap oda olmadı.... yeterli alanı yok

yık çimento fabrikasını yap olmadı parselizasyonu zor....

yap deniz kenarına sorun çıkarsa sonra hallederiz...

böyle mantık olurmu Allah aşkına.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• balın üstüne tuz dökmek gibi bu hastane fikri aslında ne kadar gıcık olsamda bu hastane düşüncesine o alanın 24 saat yaşaması için galiba en mantıklı çözüm bu gibi duruyor.bari hastaneyi mümkün olduğu kadar dolgu alanının en uç kısmına yapsalar yani antrenman tesileri tarafı değilde öbür tarafa .ama yinede şunu diyim hastane o spor kompleksinin enerji ve sinerjisini bitirir bana göre.galiba mehmet ali yılmaz tesislerini futbolcular mumla arayacak.ben futboılcu olsaydım sessiz sakin mekan isterdim antrenman için.şimdi hastane yapılınca orada bi ton kalabalık olucak futbolcuların antrenmana konsantresi bozulucak bence ve ayrıca her gün hastalar görmekten moralleride bozulucak sonuçolarak bu hastane yüzünden futbolcular rahat edemiyecekler bu tesislerde.denemesi bedava biriniz bi hastaneye gidin bir gün geçirin orda eve geldiğinizde moralinizin nasıldibe vurduğunu sizde görüceksiniz.

Yorum

• Ooo,Ronin hoş geldin
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hastane olayı şu anda laf aşamasında lakin olursa şehrin trafiği keşmekeş olur....

Ufak bir toprak kaymasının etkilerini bile hala tam olarak düzeltememişken....

Her gün binlerce aracın giriş çıkış yapacağı bir yeri maç günündeki trafikle birlikte doğrusu düşünemiyorum...

Yazın bölgedeki trafik %100 artıyor bazen durma noktasına geliyor...birde şehir hastanesi eklenirse durum ne olur bilmiyorum...

Bir proje planlanırken 5-10-20 yıl ötesine bakılır ama bizde öylemi...

yık numuneyi yap olmadı koruma kapsamında

yık fatih devleti yap oda olmadı.... yeterli alanı yok

yık çimento fabrikasını yap olmadı parselizasyonu zor....

yap deniz kenarına sorun çıkarsa sonra hallederiz...

böyle mantık olurmu Allah aşkına.....
                    peki yapilan yeni yollarlan ve sözde tramvaylan bu sorun giderilemezmi

ben trabzonda mac günü bile asiri trafik sorunu yasadigimi hatirlamiyorum
                    tabiiki büyük sehirde yasadigim icin baska trafiklere alisigim

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    balın üstüne tuz dökmek gibi bu hastane fikri aslında ne kadar gıcık olsamda bu hastane düşüncesine o alanın 24 saat yaşaması için galiba en mantıklı çözüm bu gibi duruyor.bari hastaneyi mümkün olduğu kadar dolgu alanının en uç kısmına yapsalar yani antrenman tesileri tarafı değilde öbür tarafa .ama yinede şunu diyim hastane o spor kompleksinin enerji ve sinerjisini bitirir bana göre.galiba mehmet ali yılmaz tesislerini futbolcular mumla arayacak.ben futboılcu olsaydım sessiz sakin mekan isterdim antrenman için.şimdi hastane yapılınca orada bi ton kalabalık olucak futbolcuların antrenmana konsantresi bozulucak bence ve ayrıca her gün hastalar görmekten moralleride bozulucak sonuçolarak bu hastane yüzünden futbolcular rahat edemiyecekler bu tesislerde.denemesi bedava biriniz bi hastaneye gidin bir gün geçirin orda eve geldiğinizde moralinizin nasıldibe vurduğunu sizde görüceksiniz.
                    stad zaten dolguyu yaridan bölüyor
                    spor kompleksinin tarafinda olmiyacak , sehir tarafindan gelen oyuncular hastaneyi görme bilen görmez

may tesislerindeki ucak inis ve kalkislarinimi mumla arayacaklar
                    simdi iste tesisler sakin yerde olacak
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 09:35.

Ünal Karaman

Yorum

• * Avni Aker hastanenin arkasındaydı ya demekki beyin stadın yakınlarında hastane olması gerektiğine inanıyor, yani o stadı yaylaya yapsan onun yanınada hastane yapar bu hastalıklı beyinler
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaynak Trabzon sayfası ; Akyazi stadyumu yanına yapılacak olan şehir hastanesi projesi
                        Stadyumun yanına hastane olurmu hiç!!!
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki yapilan yeni yollarlan ve sözde tramvaylan bu sorun giderilemezmi

ben trabzonda mac günü bile asiri trafik sorunu yasadigimi hatirlamiyorum
                          tabiiki büyük sehirde yasadigim icin baska trafiklere alisigim

stad zaten dolguyu yaridan bölüyor
                          spor kompleksinin tarafinda olmiyacak , sehir tarafindan gelen oyuncular hastaneyi görme bilen görmez

may tesislerindeki ucak inis ve kalkislarinimi mumla arayacaklar
                          simdi iste tesisler sakin yerde olacak
                          ya renkdaşım umarım sen haklı çıkarsında ama öyle bir diyorsunki sanki dolgunun büyüklüğü 10 kilometre nasıl görmeyecekmiş hastaneyi futbolcular ayrıca bu hastanedeki hastalar çıkıp bir dolaşmak istediklerinde arkadaki dağamı tırmanıcaklar tabiki hemen 300-500 metredeki tesilere gelicekler antrenman izlemeye futbolcu görmeye filan bu hastane olayı iki ucu ...... değnek.tabi hastane olunca oraya kesin metroda çekerler otobüs terminali bi ton dükkanlar mağzalar filanda olur o dolgu alanının 24 saat yaşayacağı bi kere garanti olur bunlarda iyi yanları ama yinede bu alana tamamen spor kompleksi olucak diyip sonradan buraya hastane yapmakta düşündürücü her zamanki gibi yine kandırıldık

Yorum

• nerde garip garip yapılar var onu stadın yanına yapmaya çalışıyolar yok otobüs garajı yok hastane. mezbaha felanda kurulur yakında spor kompleksinden çok çiftliğe döncek oralar 1milyoncu gibi herşey var mübarek

Yorum

• Sabah akşam siren sesleri ve mutsuz insanlar arasında. Kulübe gelir getirici, insanlara hoş vakit geçirtecek tesisler diye diye geldiğimiz nokta bu. Elbette hastane de büyük bir ihtiyaçtır ama yaptım oldu tarzı yönetimlerden hayır gelmez
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ooo,Ronin hoş geldin
                                eyvallah başkan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X