Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Arkadaşlar gs nin alt kat loca önündeki tribün yapısına ve koltuklara bakarsaniz bence bizimkilerde öyle olacak gibi. Onlar üç sırayı loca koltuklarına ayırmış. Biz de en az iki sırayı localara ayırırız gibime geliyor. Ön taraftanda demir korkuluklar ile ayırmışlar. Bizde de o şekil büyük ve bordo koltuklar konulursa localar eh işte biraz daha kamufle olabilir.
bence avni akerden çıkılmamalıydı. parça parça tribünler yapılıp 30-35 bin modern yapı yapılabilir stadı dış kısmı ise ticari düşünülerek iyi bir kazanç oluşturulabilirdi.. hem ruh devam eder hem şehir bağlantısı korunur hemde gelir elde edilirdi.. bu haftaki maçı izlerken içim burkuldu bir de son maçı izlediğimi düşünüyorum da .............
Ne ruhu abi allah askina Avni Aker ruhu diye birseymi kaldi ?
Ancak Passoligi protesto eder bizim tarafatar
Fener maci dolmaz böyle ruh olmaz olsn
Akyazıda açıklanan basamak sayısı / gerçekte olan.
Alt kat açıklanan: 25 basamak/ şu an 23
Üst kat açıklanan: 24 basamak/şu an 22
Vip tribün üst açıklanan: 9 basamak / şu an 6
Basamak sayıları azalıyor ama kapasite hep aynı.
Basamak sayılarının azaldığını nereden çıkardın ? Basamak sayısını köşe kısımlardan baz almayın. Basamak sayısını kale arkalarında ve maraton kısmında testere kirişlerinin düz gelen yerlerde baz alın. Düz olan yerlerde birinci kat 25 ikinci kat 24 sayısı çıkıyor. Vip tribün üst katı 6 sıra.
Basamak sayılarının azaldığını nereden çıkardın ? Basamak sayısını köşe kısımlardan baz almayın. Basamak sayısını kale arkalarında ve maraton kısmında testere kirişlerinin düz gelen yerlerde baz alın. Düz olan yerlerde birinci kat 25 ikinci kat 24 sayısı çıkıyor. Vip tribün üst katı 6 sıra.
hakikaten bende kaç zamandır sayıyorum sayıyorum 25 24 oluyor. hani nasıl 23 22 oldu onu anlamadım. bir de üst taraftaki düzlükleri de saysak birer basamak daha artar.
Yorum