Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• juventusun stadı çok güzel keşke öyle bir mabedimiz olsa...
    2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• bir de şu iki tarafın birleştiğini gösteren bir fotoğraf göreydik !!!
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• ak-yazı değil kara-yazı

Yorum

• Stad projesi de cok onemli.Insallah dolgu biter de insaat baslar.

Yorum

• biz olimpiyata 1 saatte gidiyoruz 2 saatte cikiyoruz.5 saat ayakta kaliyoruz gikimiz cikmiyor aksine 2 hafta sonra mac keske yine burda olsa diyoruz.

maci izlemenin haricinde o maca arabayla gitmek yuzlerce taraftrla stada yurumek bu esnada maci dusunmek ne kadar zevklli.sikisik trafikte yorgunken araba veya otobusde sicaktan mayismak bile guzel.

yurumesi bile 1 saat surecek yer icin kimse bisey demesin lutfen.Ayda topu topu 2 kere gidilecek o stada.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Dolgunun şuanki durumu hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı acaba ?

Yorum

• Olcak hemde orta vadede olacak ben buna inanıyorum.2013 sonunda bitecek diyor içimdeki ses.Teknik olarak 2013 mümkünmü bilerek söylemiyorum ama gaza basacağız gibime gliyor.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• vala ben geçen hafta trabzondaydım bayagı bi doldurmuşlar hava karardıgındada devam ediyorlardı ama öle sıkı bi çalışma yoktu iki taraftan dolduruyolar uclarını birleştircekler sanırm sonradan dahada hızlanabilir ama ben biteceğine inanıyorum

Yorum

• Bir şekilde bitecek bu proje.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Dün Trabzon"dan gelirken gördüm, büyük kayalarla dalga kıran yapıyorlardı.

Yorum

• Aman üstünlerin hukuku kizmasin sonra??
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün Trabzon"dan gelirken gördüm, büyük kayalarla dalga kıran yapıyorlardı.
                          fotoğraf yokmu?

Yorum

• merhaba arkadaşlar fotoğraf koyabilecek kimse yokmu acaba? merak ediyoruz dolgunun son halini...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fotoğraf yokmu?
                              var da otobüsten çektim bişey görünmüyor. balçık içinde 4-5 kamyon çalışıyordu , birde dolgunun sınırlarını belirleyen ortada birleşmesi gereken dolgunun Trabzon tarandan gelen ucu sular altında kalmış ..

Yorum

• bari bugün birileri iki fotoğraf çekiğ yüklesin, daaaaaaaaaa
                                ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                                "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                                kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X