Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla çeşitli rivayetler var. 19 diyen oldu 23 diyen oldu 25 diyen oldu ama 24 hatırlamıyorum.
    Wow turkeyde Taka gazetesi muhabirinin yaptığı haberde; alt kat; 22, üst kat; 24 basamak olacak şekilde olacak diye açıklama yapmıştı ama resimlerde 25 basamak sayılıyor. Anlamadığım projeyi görüyorlar ve yazıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Wow turkeyde Taka gazetesi muhabirinin yaptığı haberde; alt kat; 22, üst kat; 24 basamak olacak şekilde olacak diye açıklama yapmıştı ama resimlerde 25 basamak sayılıyor. Anlamadığım projeyi görüyorlar ve yazıyorlar.
      O arkadaş kapalı için 19 basamak demişti loca üstündeki tribün için de 3 basamaklı demişti hatta kapasite 40.061 kişilik demişti kim ile görüşmüşse artık hepsi yanlış bilgi.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O arkadaş kapalı için 19 basamak demişti loca üstündeki tribün için de 3 basamaklı demişti hatta kapasite 40.061 kişilik demişti kim ile görüşmüşse artık hepsi yanlış bilgi.
        Dün çizmiştim 19 basamak Yedek kulübeleri için olan kısımdaki basamak sayısı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün çizmiştim 19 basamak Yedek kulübeleri için olan kısımdaki basamak sayısı.
          hesap yine tutmuyor fatih 25e altı basamak lazım :-)

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hesap yine tutmuyor fatih 25e altı basamak lazım :-)
            Valla resime dikey olarak bakıyorum 25 sayıyorum, yana çeviriyorum 22 sayıyorum, sonra biraz daha çeviriyorum farklı bir hesap çıkıyor hata bende mi yoksa

Yorum

• Stadın çevresinin kapalı halini nezaman görürüz inşaat olarak..
              2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• herkes saydığı basamak sayısını yazsın bi ortalama cikartalim :-D

Yorum

herkes saydığı basamak sayısını yazsın bi ortalama cikartalim :-d
                  22 :d

Yorum

• Bekir ellerine sağlık,
                    inşaat 2 ay sonra epey bir şekil alacak gibi
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

herkes saydığı basamak sayısını yazsın bi ortalama cikartalim :-D
                      Bekir en köşedeki merdiven sayısı 25 çıkıyor, ama orta kısımdakiler 22 çıkıyor ben mi yanlış sayıyorum yoksa o şekilde mi bir de sen sayarmısın

Yorum

• ben de şansımı 24ten yana kullanıyorum :-D

Yorum

• fatih aynı dert bende de var. ama en rahat en dıştaki sayılıyor. iç kısımdakilerde gunes yansıması vb. nedenlerle gorunmeyen basamaklar olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Ben 23 saydim

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben 23 saydim
                              Sende bizdensin demle bir çayda sayalım basamakları

Yorum

• aynen agbi cay var trt1 trabzon seçmen sesi var onu izliyom krildim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X