Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İtiraf ediyorum. Bu başlıktaki yorumları okurken çoğu arkadaşının bu kadar yapı bilgisi sahibi olmasına çok şaşırıyorum.

Helal size.

Not: Bu bir alaylama veya ironi değildir.

Yorum

• Yapı bilgisi diyosunda her iki saatte bitane prekast takılırsa kac gün sonra bütün stadi prekastları takılmış halde görürüz? Bi acıklama bekliyorum bişey bildigimden demiyorum.

Not: Bazı arkadaşların ironi kelimesinin anlamını bilmelerı beni sevindirdi.
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bizim Turk insaninin bilmedigi sey yoktur.

Teknik direktorluk
        Mimarlik
        Muhendislik
        Tasarimcilik
        Scout
        Antrenor
        Futbolcu
        Psykolog
        Yoneticilik

Hepsini bir arada yapabilen hepsine sahip olan renktaslarimiz var. Sirtimiz yere gelmez.

Yorum

• Acıklayın ozaman sizde bilmiyorsunuz demekki nedenini.. Ben sadece prekastlar cok yavaş takılıyor dıyorum. Hatta resimlerle önünüze koydum. Felsefe yapmayın acıklama yapın?
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Yöneticilerin kamera takılmamasındaki ısrarını şimdi daha iyi anlıyorum..
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapı bilgisi diyosunda her iki saatte bitane prekast takılırsa kac gün sonra bütün stadi prekastları takılmış halde görürüz? Bi acıklama bekliyorum bişey bildigimden demiyorum.

Not: Bazı arkadaşların ironi kelimesinin anlamını bilmelerı beni sevindirdi.
              Hocam lafım size değildi yanlış anlaşılmasın. Başlıktaki üyelerin hepsini kastettim.

Ben hiçbir şey bilmiyorum ondan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum

Yorum

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acıklayın ozaman sizde bilmiyorsunuz demekki nedenini.. Ben sadece prekastlar cok yavaş takılıyor dıyorum. Hatta resimlerle önünüze koydum. Felsefe yapmayın acıklama yapın?

Aciklama yaptiysan bi kac sayfa geriyi oku. Bir neden vermistiler.

Bana ne nedeni neyse ne. Herseyi incelemiyorum her gordugun ufak seyide tartisma yaratma haline getirmeyin ya. Stad sanki bitmeyecekmis gibi kac yorum ayni konu uzerine gidiyosun. Ayiptir ya adamlr hic ummadigimiz hizda stadi bu hale getirdiler zaten.

Kurcalama birak seyret keyfine var stadin.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yöneticilerin kamera takılmamasındaki ısrarını şimdi daha iyi anlıyorum..
                  boş boş konuşuyorsun kardeş. Bu stat bu hizla giderse yetişmez seneye
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aciklama yaptiysan bi kac sayfa geriyi oku. Bir neden vermistiler.

Bana ne nedeni neyse ne. Herseyi incelemiyorum her gordugun ufak seyide tartisma yaratma haline getirmeyin ya. Stad sanki bitmeyecekmis gibi kac yorum ayni konu uzerine gidiyosun. Ayiptir ya adamlr hic ummadigimiz hizda stadi bu hale getirdiler zaten.

Kurcalama birak seyret keyfine var stadin.
                    Ufak detay derken? Ben alman stadı stuttgartın stadını takıp ettım 5 günde bütün kale arkasını prekastla doldurdular. Bızde neden bukadar yavaş diye soruyorum. Ben herşeyi sorma hastalığım vardır ;-)

Ama benimkide sacmalık siz nerden bileceksiniz. Neyse belkide bu stadı bukadar fazla takip etmesem iyi olacak
                    En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 12.10.2014, 12:13.
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ufak detay derken? Ben alman stadı stuttgartın stadını takıp ettım 5 günde bütün kale arkasını prekastla doldurdular. Bızde neden bukadar yavaş diye soruyorum. Ben herşeyi sorma hastalığım vardır ;-)

Burasi Turkiye diyim ozaman

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Haurda iki kişi boş boş dolanıy, eşgalini belirliym yazacam şantiye şefine, diycem şunların kulağını çek. Olmaz buyle...

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haurda iki kişi boş boş dolanıy, eşgalini belirliym yazacam şantiye şefine, diycem şunların kulağını çek. Olmaz buyle...

Gesendet.
                          Adamsın
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İnşaatta ki yavaşlama bariz belli, ilk zamanlardaki hız ile çalışan sayısı neredeyse yarıya düşmüş.

Bu hız normal ise kaba inşaatı yaparken olağanüstü çaba gösterilmiş demek ki, tebrik etmek lazım.

Yorum

• Bayram nedeniyle ara verilmişti, hafta başı işçi sayısı artacaktır.. Stat yetişecek, zaten belirtilen sürenin baya önündeler.. Boş boş konuşanı burda herkes görüyor zaten..
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Projenin ilk halinin yüksek kaliteli animasyonu.

Stadyum falan aynı zaten, fikir vermesi açsından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X