Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim stad gerçekten 41.461 kişilik mi?
    İlk kat yatay (Turkiyenin en yatay) tribunu olduğu için fotoğrafda cok büyük görülmeyebilir ama gerçekten cok güzel bi atmosfer olacak ingiliz tarzı.
    Fotoğraflar yanıltıyo sadece evet 41.461 kişilik stadyum .

Yorum

• Loca haric 41.461 guzelmis

Yorum

• Ekşi sözlükte" gök yeleli bozkurt" adlı biri vardı, bizde de ronin efsaneler arasına girdi :d

Yorum

• ronin'den sonra başlık sessiz kalmış :d
          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim stad gerçekten 41.461 kişilik mi?
            Koltuklar takılsın tek tek çıkıp sayalım bunlara güven olmaz çünkü.

Yorum

• Dikilmeyen 7 direk kalmış sanırsam dünkü fotoğraflara bakarsak.
              En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 15.03.2015, 11:37.

Yorum

• ronin geri gelsin
                u will need justice at the end..

Yorum

• Koltuk renk dizimi kötü değil mi sizce? Bir yer siyah sarı, diğer yer gri. Bütünlük anlamında çok kötü gibi. Ancak gel gör ki taraftarlar girince;

Ne koltuk renkleri ne de kötü görünüm ortada kalıyor.
                  MCMLXVII

Yorum

• sonuç olarak 10-15 yıl önce inşa edilen bir stadyum.pek çok eksiğinin olması normal .

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koltuk renk dizimi kötü değil mi sizce? Bir yer siyah sarı, diğer yer gri. Bütünlük anlamında çok kötü gibi. Ancak gel gör ki taraftarlar girince;

Ne koltuk renkleri ne de kötü görünüm ortada kalıyor.
                      -----------
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence mavi loca camlarına bordo koltuk yakışır çok güzel durur birde mavi koltuklarla trabzonspor yazdık mı tamamdır.
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Dortmund gibi taraftarın olursa sıkıntı değil de bizim öyle taraftarımız yok o yüzden koltuk rengini ve dizilimini önemseyelim

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sonuç olarak 10-15 yıl önce inşa edilen bir stadyum.pek çok eksiğinin olması normal .
                            Bu cevap benim yorumuma ise; Koltuk ile 10 yıllık, 15 yıllık olmasının bir bağlantı noktasını göremiyorum.
                            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              katilmiyorum
                              bak renktas
                              ben bmn de bu stadda hayranim diyen sadece kyodou ve 3-5 baska üyeyi gördüm
                              herkes elestiriyor
                              ama bu elestiriyi yapici yapmaya calisiyor

roninse yalanlarlan milletin üstüne gitti
                              ne 18 basamak kalmis, yok yatay olan tribünde koreo. olmazmis, hatta ingilizliglerinin stadlarinin yatay olmadigini bilen iddia etti

bukadar tutarsiz yaziya ragmen kimse ona hakaret etmedi,1 istisna disi
                              herkes güzelce örneklerlen anlatayim dedi
                              ama o elindeki balyozlan yikmaya devam etti
                              bu yetmezmis gibi 3-4 msj araliksiz kackere yazdi, buda benim bildigim yasak ama cezalandirilmadi
                              yalanlari öykeydiki resmen milletin zekasinlan dalga gecti, buda bence bir tür haraketti, yine es gecildi
                              simdi 2. hesapdan banlanmasi al capone nin vergi borclari yüzünden hapis atilmasi benzeri bi olay
                              Abi orası öyle kendi düşüncelerinde diretiyordu açıklanmasına rağmen ama bu sorun olmamalı. Tahammülsüz olmamalıyız. Lince gerek yok. Takma olsun bitsin.

Yorum

Çalışıyor...
                              X