Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN'nin neden böyle bir misyonu olsun mesela?

Bende sana soruyla cevap veriyim, niye olmasin???
    BMN ÖNCÜ OLMAK mecburiyetinde

Gesendet von iPad mit Tapatalk
    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eskisehirin çatısı baya alçak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Muhteşem bir görüntü.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Trabzonspor taraftarı özellikle ilçelerden stadyuma gelirken daha çok nasıl geleceğim,nasıl geri döneceğim hesabı yapıyor, yönetimin maç günleri Akyazı'ya gidiş ve dönüşlerde ilçelerden gelecek seyircinin ulaşımı için Büyükşehir Belediyesi ile koordine kurarak tedbir alması, makul bir ücret ve yolcu karşılığı talepler değerlendirilerek belediye otobüsü kaldırılması seyirci sayısının artmasına katkı sağlayacaktır.

Yorum

• çatıda baya geç kaldık sanırım milletin prekastları bitmeden çatıya geciyor biz daha direklerni dikemedik

Yorum

• tüm türkiyede yapılan ve insaat aşamasında olan stadlara bakıyorum da ,trabzonsporun adına şanına büyüklüğüne yakışır bir stad yapıldığını düşünmüyorum . çok sıradan ve bir çok staddan da geride mimari olarak.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Diğer Toki statlarının tamamı Bahadır Kul isimli mimarın eseri ve tamamı birbirinin kopyası sadece çatılarında ve kapasitelerinde fark var ben bunların hiçbirinde imrenilecek bir yan göremiyorum.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diğer Toki statlarının tamamı Bahadır Kul isimli mimarın eseri ve tamamı birbirinin kopyası sadece çatılarında ve kapasitelerinde fark var ben bunların hiçbirinde imrenilecek bir yan göremiyorum.
                Birbirinin aynısı mı? Stadı gösteren zaten çatısıdır. İçinde oturacak taraftar hariç koltuk düzenine tribün mesafesine çıkış sayısına vs. bakmaz. Mete Arat'ın mimarlık becerisini de görüyoruz. Bana sorsalar Bahadır Kul'u tercih ederdim.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birbirinin aynısı mı? Stadı gösteren zaten çatısıdır. İçinde oturacak taraftar hariç koltuk düzenine tribün mesafesine çıkış sayısına vs. bakmaz. Mete Arat'ın mimarlık becerisini de görüyoruz. Bana sorsalar Bahadır Kul'u tercih ederdim.
                  Ronin ruhu yaşıyor,şavaşıyor.

Şu bizim stadı beğenmeyip de başka stadları gelip burda övenler ağır zevksizler bence,ciddi estetik yoksunları.

Adamların stadtan anladıkları da dışardan nasıl göründüğü ki tam komedi.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol Güneş fotoğrafının büyük boyutlusu. Stadı daha iyi görmek adına.

Hoş gelmiş sefa gelmiş Efsanemiz.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlginç

Yorum

• ilginc ya, yani olayi catiyla kisisellestirip bizimden daha iyi diyebiliyorsunuz.. vallahi biktim milletin bizim stadi ezip baskasininkini goklere cikarmasindan..

Artik oyle yada boyle kabul e de cek siniz arkadas !!! bu stat bizim !!!
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Ronin bu resmi görse acaba ne yazardi

Mustafa Kemal Arslan arkadasimizin bugün yükledigi resimlerden.

Yorum

• Stadın basit modellemesini yaptım. Zaten biliniyor stadın mimarisi. Zaman olursa daga gerçekçi bir versiyonunu yapacağım.
                            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilginc ya, yani olayi catiyla kisisellestirip bizimden daha iyi diyebiliyorsunuz.. vallahi biktim milletin bizim stadi ezip baskasininkini goklere cikarmasindan..

Artik oyle yada boyle kabul e de cek siniz arkadas !!! bu stat bizim !!!
                              İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronin bu resmi görse acaba ne yazardi

Mustafa Kemal Arslan arkadasimizin bugün yükledigi resimlerden.
                              Ata sözü: Eşeğe altın semer vursan Eşek yine Eşektir. Çatısı iyi diye bizim stadyumdan iyi olduğunu düşünmek gerçekten ilginç.

O resmi gördü ama düşüncesini değiştirmedi

Yorum

• localar baya iyi görünüyor..(iç tasarım bakımından)
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Çalışıyor...
                                X