Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok fatih ç illa mesajları kopyalayımmı buraya arkadaşlar bana bu fatih ç sürekli özelden mesaj atıyor sen kimsin nerelisin ne iş yaparsın amacın ne gibi şeyler yazıyordu ben fazla sallamıyordum sonra baktım arkadaş çok meraklı sonra ben sanane napıcan ne iş yaptığımı işimi senin haddinemi bunları bana sormak deyince sustu neyse sonra bi ara gene sen trabzonlu ve trabzonsporlu değilsin dedi bende ona dedim ki sana adımı işimi nereli olduğumu ispatlıcam ve trabzonlu trabzonsporlu olduğumuda görüceksin dedim varmısın 10 bin tl iddasına dedim sonra oda dediki vay demek paraya ihtiyacın var dedi bende dedimki demek paran yok ha 5 bin olsun iddaa dedim olay budur hee fatih ç aferin sana çok yakıştı bu hareket
    He ronin he İddia middia sonuçta bu parayı istedin
    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 15.03.2015, 00:55.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkinci üyelik aldığını kabul ediyorsun yani...

Forum kuralları gayet açık. Kameraya el salla.
      hayır etmiyorum ben o çağlar ts midir nedir o değilim sadece geçende forumda eski sayfalara bakıyordum ilgimi çekti öyle bir muhabbet gördüm işte localrı kim alır muhabbeti yapılmış eskiden sonra konu kapanmış flan ulan ben bunu nasıl düşünemedim dedim bi sallamasyon yazıyım dedim muhabbet olsun diye

Yorum

• Gemi batıyor su almaya başladı

Yorum

• Keşke 10 sıra gitmeseydi tribündende ronin kalsaydı. Hay ben böyle Tokinin...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bi sene arayla 3 tane hesap açtım forumda , garip bişey oldu ilk açtığım hesaba döndüm , başıma bi iş gelmedi Allah çirkin şansı versin ronin )

Bu arada 250 liraya hallederiz o işi 5000 10000 büyük meblalar

Yorum

• Aranızdaki gönüllü Sherlocklar'a selam olsun.

Beyan esastır Ronin kardeş. Biliyorum ki şu an bu sayfayı okuyorsun. Ağzından kaçırıverdin yazık oldu...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Ronin net truvaymış.

Diğer açtım dediği başlıktaki alaycı yorumlardan belli oldu.
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ronin dostum Türkçe'yi daha fazla katletmene seyirci kalamazdım. Hakkını helal et
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Adam 2. üyelik açtığı için banlandı ama asıl büyük sorun bazı insanların tahammülsüz oluşu. Kimse sizin istediğiniz insan olmak zorunda değil. Forum kuralları var. Ona aykırı olmadıktan sonra insanlar özgürdür. Sosyal linç uygulandı o arkadaşa benim düşüncen bu şekilde.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam 2. üyelik açtığı için banlandı ama asıl büyük sorun bazı insanların tahammülsüz oluşu. Kimse sizin istediğiniz insan olmak zorunda değil. Forum kuralları var. Ona aykırı olmadıktan sonra insanlar özgürdür. Sosyal linç uygulandı o arkadaşa benim düşüncen bu şekilde.
                      Sana katılıyorum Hazar.

Bu malesef burada var.

Ancak bu arkadaşın durumu daha farklı idi.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• yazik oldu ronin e ama simdi soyle bir durum var, kendisi ben boyle bir sayfa actim herkes uzerime yuklendi ve sayfami kapattilar dedi.. caglar ts son aktivite ile ronin in ilk aktivitesi ayni tarihe denk geliyor. sonrada ne olmus iki farkli uye actiysam dedi.. sonrada hayir hayir o konu bana ait degil dedi..

isin ozeti bu arkadas once ne yaptigini kendi bile bilmiyor.. benim tahminime gore kendisi caglar ts, konuyu acanda o.. ve banlanmamak icin kivirdi.. ama malesef sutlandi

ronin kendin ettin kendin buldun kardesim.. caglar ts rumuzunla cik deki herkesten ozur dilerim bundan sonra bu isimle yazilarima devam edecegim de..

ha birde su da var,, bu arkadasada gereginden fazla yuklenildi.. yani burada bir arkadas var ismini unuttum, olimpiyat stadinda sapkasinda bereli bir resmi var, kazim koyuncuya benziyor kendisi ( belkide kazim koyuncunn resmidir o, orasini bilmiyorum ). banlanacak bir kisi varsa bence ilk o olmaliydi.. akyazi konusunda bir tane olumlu mesajini goremezsiniz... herseye muhalif herseye karsi herseye ters herkese ters.. onun banlanmasini istiyorum. herkese burdanda sesleniyorum !!
                        En son only ts tarafından düzenlendi; 15.03.2015, 01:14.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar şunu söyleyelim; Ronin burada çok yazdığı ya da yazdıklarının içeriğinden dolayı banlanmadı. Birden fazla üyelik aldığını itiraf ettiği için banlandı.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• 45 tane misafir ronin icin yas tutuyor
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              45 tane misafir ronin icin yas tutuyor

Yorum

• Aykırı düşünceler elbette olabilir. Ancak muhalefetin kalitesi düştüklçe ve toplumda kabul görmüş bir düşünceye sürekli ve daha fazla daha yüksek bir sesle cevap verince kişilerin huzursuz olması baskı oluşturması gayet doğal Bunu kimse inkâr edemez. Toplumlarin insanların doğal refleksi. Tabi cezanın bundan dolayı olmaması güzel. Ha yine de ben her halukarda mutluyum o ayrı
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X