İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
çok çelişkili bir durum bir yanda gerçek sevgilimiz trabzonspor bir yada bir ucube stad .ama mecburuz sevgilimiz için bu stada gitmeye .beni biliyorsunuz bu ucubeyi en çok eleştirenlerdendim (yine eleştiricem ama)artık bu muhteşem ucube yapıldı .beyenmiyorum stada bakınca o localara o çatıya bakınca o yatay ilk katlara bakınca nevrim dönüyor hiçbir zamanda beyenmicem bu stadı.bu stad etkileyici bir ambianslı stada dönüşürmü oda atomu parçalamak kadar zor .çünkü stadın yapısı dna sı bozuk .kimse demesin stad seyirciyle baskı kurar filan yapısıda çok önemli .isteyenler dünyadaki etkileyici stadlara baksın.neyse beni düşündüren bir konu başkanımızın sanki bu stadla hiç alakası yok gibi ben görmedim ne stada gitti ne bir yorum buda enteresan oysa sadri şener avni akeri yeniden yapmıştı o kale arkalarını yakınlaştırdı portatif trübünler bütün koltukları bordo yaptı vb .ama hacosmanoğlu stadla ilgili hiçbir hamlesini görmüyorum yani stad btitince bize devrolunca acaba bişeyler yaparmı diye umut pek yok içimde .yani aslında bizim başkanın pek futbolla tesisle alakası yok gibi geliyor bana .stadın güzel noktaları konumu köşeli olması başkada bişey yok.gerçekten çok uzman kişiler bulunup stad heybetli hale getirilmeli bize yakışmayan 5. sınıf bir stad bu.kale arkası loca saçmalığı olmasaydı kale arkaları bir nebze etkileyici olablirdi ama localar beş basamağı yuttu kale arkasından oda gitti. neyse sonuç olarak işimiz azgın hırçın karadenize kaldı
Yorum
-
bu siyaset tam şeytan işi bir yöneticimiz çıkar derki stad kesinlikle yetişicek yeni sezona sonra aynı yöneticimiz derki birdahaki sezonun devre arasına yeşicek ve sanki önceden ilk dediğini hiç dememiş unutmuş olmamış böyle bir söylem gibi bunu der ve biz alt tabakada yaw önceden böyle dedin gibi üç beş eleştiri yapar unuturuz yaa biz acaba koyunmuyuz yaa o yöneticimiz gerçekten siyasetçi olmuş bee
Yorum
-
stadlarda en dikkat ettiğim şey derinlik ve trübünlerin uyumlu olması .benim için derinlik basamak sayısı ve trübün dikliği demek.trübün uyumuna hiç girmiyim o lcalı trbünle o bitti zaten.hee derinlik demiştim bazı renkdaşlarım diyorki alt katlar ne güzel yatay ingiliz stadları gibi ama ingiliz stadlarında o alt yatay katlar 35-40 basamak o yüzden etkileyici yani gene benim dediğime geliyor basamak sayısından kurtarıyorlar durumu yataylıktan değil.yine bazı stadlara bakıyorum adamların ilk kat 15 18 20 basmak ama çok dik ve bizim 26 basmağa heybet ve etkileyicilik ürkütme gösteriş olarak bin basıyor yani diklik olay.şimdi bizim stada gelelim hiç beyenmesemde arkadaş madem ingiliz tarzı dedin hiper yatay olsun dedin o basmakları en az 35-40 yapıcaktın ama 26 yaptın oda yetmedi kale arkası loca icat ettin beş basamağıda yuttun ve bitirdin kardeşim o kale arkalarını .bunu geçtim madem kale arkası loca icat edilicekti o 26 basmak dik olsaydı ve 21 basmağa düştüğünde yine hiçbişey kaybetmezdik etkileyicilik olarak o diklikle kurtarırdık durumu oda olmadı ama herşeyin tersi oldu hem hiper yatay hem 5 basamak kaybederek 21 basmağa düştük dikliktende basamaktanda çaktık duvara tosladık kale arkaları öldü bence localı trübüne hiç girmiyorum zaten sonuç olarak kaderimiz buymuş bu ucube stadmış takımımızı desdekliyeceğiz gerisi karadenize kalmış
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhooo abi sen 4 sene önce yapmissin bu tahmini, 3 asagi 5 yukari dogru çikacak üstelik
Benim dünki tahminim de bu yöndeydi, bence 2.yari falan hikaye, 1 sene daha Avni Aker'deyiz, ama çok mu önemli, hayir, varsin 2016-2017'ye yetissin ne olacak, düzgün bir tesis çiksin karsimiza yeter ki
Hem o zamana kadar belki etrafi falan da 100% bitirirler (o da eh belki)
dedigin gibi 2016/17 ye tertemiz etrafi ve tüm projeler bitmis olarak TS'ye teslim edilirse daha güzel olur.
daha stad cevresinin ne yolu ne altyapisi var.
Yorum
-
şampiyonluğa oynadığımız sezonda avni akeri tıklım tıklım doldurduk varsın olsun yeni stad bir yıl sonraya yetişsin ama tam olsun bizde son senemizde avni akeri doldurarak şampiyonluğa oynayalım ve şampiyon olarak yeni stadımıza geçelim ve geçen sene ödeyemediğimiz vefa borcumuzu efsanevi stadımız avni akeri tam doldurarak vefa borcumuzu ödeyelim ve onu yıkılmaya uğurlayalım
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktasim her sey ortada. millet alismis birilerinin yalanlarina inanmaya. halbuki herkes gördügü halde kör bakiyorlar.
dedigin gibi 2016/17 ye tertemiz etrafi ve tüm projeler bitmis olarak TS'ye teslim edilirse daha güzel olur.
daha stad cevresinin ne yolu ne altyapisi var.
Hayirlisi olsun yeter ki de, ne olursa olsun, biktim dedikodulardan tarihlerden bilmem nelerden, yeter daa biktim bezdim arkadas...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
2. yarısına yetişse iyi
vekil sayısı 8 den 6 ya düştü
birde 3 vekil çıkardığını düşünün bitmez o stad@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak şenol altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi gene kandırıldık desem kaç kişi hücum eder banaben bu adamdan defalarca ama defalarca stat yeni sezona
yetişecek lafını gördüm,duydum şimdi yok çelik yavaş gidiyormuş yok gsgm yok toki bahaneleri
durmak yok kandırmaya devam nasılsa sözünüzde durmanın önemi yok bu bahaneleri yiyecek
geniş bir kitle var.yazıklar olsun be her şeyleri yalan olmuş
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim insanımıza az bileyazıklar olsun be her şeyleri yalan olmuş
Hemsehrim bu dediklerini Serkan Travaci'ya anlatiyorum anlamiyor, sen ikna et sunu aga yoksa çekip vuracagim onuSelami var sana
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak sefer asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen oguzhan c'sin daa ?
Hemsehrim bu dediklerini serkan travaci'ya anlatiyorum anlamiyor, sen ikna et sunu aga yoksa çekip vuracagim onu :d selami var sanaa.selam
Yorum
Yorum