Şu bizim insanımızın stat çok uzak ya triplerine bitiyorum. Meydana yapsalardı keşke. Yürümek zorunda da kalmasaydık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hala neyi tartışıyorsunuz anlamak.mümkün değil. ? Stat inşaatı çoktan başlamışken, hala statın yerini konuşmak abesle iştigaldir...hele ki daha statın projesi henüz belli değilken ve bizde, iş işten geçmeden juvenin statında yönetime ısrarcı olalım da bize uyduruk bir proje kakalamasınlar demiş iken, tüm bu söylemlere kulak tıkayan bazı forum yöneticilerinin değil stat yeri,stat hakkında yorum yapması bile üzülesi durumdur.biz 2- 3 yıl evvel bas bas juvenin statı yapılsın diye bağırırken onlar halan daha,yok efendim denize dolgu mu olur,yok efendim statının yeri uzak diye tatlı su green peace çiliği yapmaktalardı ..uzun lafın kısası hiç bir zaman dünya gerçeklerini göremediler. O yüzden stat yeri mevzu şu an itibatiyle sonderece gereksizdir.hali hazırda inşaa halindeki statla ilgili yenilikçi fikirler zannımca daha çok dikkate alınacaktır yetkililer tarafından.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 06.03.2014, 15:53.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yazan maddeler garanti için yeterli değil miTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
http://www.haber61.net/akyazi-stadin...-3743g-p12.htm akyazıdan yeni fotoğraflarBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInstagramda İsmail tatlıcının bugün paylaştığı fotoğrafın altına bir ttaraftar tek sorun tribünlerin mesafesi yazmış. İnşaat şefimizde şimdikinden 3mt daha yakın olacak demiş.
Yani bu kaça tekabül ediyor ?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaniltici bilgiler veriyor guven olmaz reklam panosunu dahil etmeyip 7,8m mesafe diyen de kendisiydi.
Aynen öyle ya hiç bir yetkilinin ağzından bak kardeşim şurdan şurası şukadar bukadar bak bu elma bak bu armut gibi kesin cümleler duymadık.
Ben amatör denilecek kadar dahi inşaat işinden anlamıyorum anlamak zorundada değilim ama bana anlatmak zorundalar.En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 06.03.2014, 16:59.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi üretirsen yeterli de iyi üretmezsen onun da adı PTFE olur ama ucuz, standart dışı, standartı düşük malla yaparsan kalitesi de düşük olur. İsim olarak o da PTFE'dir. Modern skorbordumuz gibi yani. Ayrıca Selçuk arkadaşımızın dediği gibi uygulaması da önemli
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi üretirsen yeterli de iyi üretmezsen onun da adı PTFE olur ama ucuz, standart dışı, standartı düşük malla yaparsan kalitesi de düşük olur. İsim olarak o da PTFE'dir. Modern skorbordumuz gibi yani. Ayrıca Selçuk arkadaşımızın dediği gibi uygulaması da önemli
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala neyi tartışıyorsunuz anlamak.mümkün değil. ? Stat inşaatı çoktan başlamışken, hala statın yerini konuşmak abesle iştigaldir...hele ki daha statın projesi henüz belli değilken ve bizde, iş işten geçmeden juvenin statında yönetime ısrarcı olalım da bize uyduruk bir proje kakalamasınlar demiş iken, tüm bu söylemlere kulak tıkayan bazı forum yöneticilerinin değil stat yeri,stat hakkında yorum yapması bile üzülesi durumdur.biz 2- 3 yıl evvel bas bas juvenin statı yapılsın diye bağırırken onlar halan daha,yok efendim denize dolgu mu olur,yok efendim statının yeri uzak diye tatlı su green peace çiliği yapmaktalardı ..uzun lafın kısası hiç bir zaman dünya gerçeklerini göremediler. O yüzden stat yeri mevzu şu an itibatiyle sonderece gereksizdir.hali hazırda inşaa halindeki statla ilgili yenilikçi fikirler zannımca daha çok dikkate alınacaktır yetkililer tarafından.
Kabul edin artık, adamlar başladılar, paralarını çatır çatır alacaklar, biz bu kısır döngüde devam ettikçe aldıkları paraya bakacaklar. Elin herifi aman şu bir kaç gruba bi bakayım ne düşünüyorlar demez durduk yerde.
Acilen toplanıp bir şeyler yapmalıyız. Eskişehir örneğinde olduğu gibi hiç bir şey için geç kalmış değiliz.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
[QUOTE=bordolumavi;1919540573]İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle06.03.2014
kale arkasındakı duvar bana cok ıtıcı geldı ya baska bı sekılde olamıyormuydu orası
Yorum
-
[QUOTE=Fatih Ç;1919540576]İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Orası kale arkası değil loca tarafı .
Yorum
Yorum