Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 Mart Salı

Yorum

• Direk montajı bu ayın sonuna kadar biter herhalde.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

10 Mart Salı
        eline sağlık renkdaş güncel resimler içinde yalnız resimdeki o dolgu kenarlarında hala sular var neden tam doldurmamışlar bu dolgu alanını birde proje resimlerine bakıyorumda çok fazla saha yapıyorlar bence 2 tane saha yeterliydi o dolgu alanları daha güzel para getircek şekilde değerlendirilebilirdi 4-5 tane saha nedir yaa ok genç takım falan filanlar içinde yapılıyor ama bence gereksiz ayrıca a takımın çalışacağı saha çevresi mutlaka kapatılmalı

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arenada neymiş abicim.

Ne futbol oynayan oyuncular gladyatör
          nede maç seyreden seyirciler kana susamış barbar ve vahşi romalı.

stadımızın ismine arena eklentisi yapılmasına kesinlikle karşıyım.
          gelişen çağda herkes arena ismini koyuyor aldığı sponsorluğun sonuna böylece sponsporluk ismi daha çok göze batıyor avni akerden Allah razı olsun ama mecbur çağa ayak uydurmak zorundayız

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla iyiki stadyumun gidisatini en azindan gorebiliyoruz. bazen sasiriyorum iyiki boyle tadilat geciren yada yeniden yapilan binalar gibi etrafini cevirmiyorlar.. bunuda sukur. durmak yok yola devam. tam destek
            bekiri engellediler ama kamerayı sökmeyi unutmuşlar gerçi kameranın pikseli o kadar kötü ki hiçbişey belli olmuyor sökselerde sökmeselerde farketmez yani o kale arkalarına locaların oraya prekast dizmişler ama anlaşılmıyor ne yaptıkları koskoca dünya kulübü ts nin stadına konan kameraya bak küfür eder gibi ayrıca şu konya bursa vb stadlarında yapım çalışmalarındaki stadı göstyeren kameralara bak yaaa sabır Allahım

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu kardeşim Allah aşkına her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz yahu.
              Bırakalım da adamlar işlerini yapsınlar..
              trabzonsporu çok sevdiğimiz için en güzelinin en mükemmelinin olmasını istiyoruz derdimiz budur yoksa eleştirmiş olmak için eleştirmiyoruz herkes en çok sevdiğine en iyisini ister yani ben öyleyim

Yorum

• Stad felan hikaye. Bugün Trabzonspor MP Avrupada Çeyrek final oynuyor ve salonun yarısı boş ? Neden ?
                Başarıysa başarı kupaysa kupa. Final Four 'a gidiyor takım ya böyle bişey olabilirmi.
                Ama kupa kazanılsa bizden mutlusu yok. Yazık yazık.
                5 Lira 10 Lira verip Çeyrek final oynayan takıma desteğe gidemiyoruz.
                41 binlik stad yapsanda 70 binlik yapsanda bizde bu anlayış olduktan sonra başarıyı felan hak etmiyoruz.
                O basketçilerin emeğine yazık. Avrupada Rekor kırıyorlar. Belkide Tek mağlubiyetle o kupayı alıp kırılması güç bir rekora imza atacaklar.
                Keşke Trabzonda olabilsemde o anlara şahitlik edebilsem.
                Bugün Salona gidipde takımı destekleyen herkesten Allah razı olsun.
                Hiçbir gerekçe olmadan salona gitmeyen taraftarlarımızda o çocukların alın terlerinden kendine sakın pay biçim sevinçlerine ortak olmasınlar. Sinirlerim bozuldu yanlış bişey söylediysem affola
                http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• herşey bir yana ben sadece, mete aratın bizim kulüp için hazırladığı ilk projeyi(özellikle statın iç kısmını) merak ediyorum.localar tek bir bölümde değilmiş ve her tribüne yayılmış sanırım öyle bahsetmişti.sonra o proje tokiye ulaştığında toki mimarları projeyi değiştirmişti ve mete aratın ilk tasarladığı projeyle ilgisi kalmamıştı ancak yinede merak konusu ilk proje.(mainz statı filan değil, statın iç kısmından bahsediyorum)

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Şu yukarda şerit gibi bişey var. O ney?
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.03.2015, 22:03.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• koltuklar mavi tek renk en ideali gerekirse bordoyla yazı yazılabilir,şampiyon Trabzon gibi
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• .....signal ıduna park ...ölmeden önce kuzey tribününü (meşhur kale arkası tribünü) görmeniz lazım ....insanın nefesi kesiliyor....kale arkası dolduğunda bir görseniz ağzınız açık kalıyor...taraftarları çok bilinçli....ayrıca adamlar muazzam stad yapmışlar...birde üstüne 80 bin kişi....manyak bi olay....bir de atletic club'ün stadı san mames....bir stadı görünce insanın içi ürperir mi...evet ürperir...hatta o stad san mames ise afedersin altına bile kaçırır....o derece yani...koltuklara kimse ayağıyla basmıyor....basamıyor...tertemiz hacı....yazık memleketimize...yazık bize...

Yorum

• Yanlış saymadıysam yerde yatan ve yerine konan çatı ayakların toplamı 20 adet olmuşlar son 2 adet ayak kaldı.
                          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 10.03.2015, 23:14.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlış saymadıysam yerde yatan ve yerine konan çatı ayakların toplamı 20 adet olmuşlar son 2 adet ayak kaldı.
                            Benim bildiğim hepsi geldi

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bildiğim hepsi geldi
                              Ben resimlerden saydım, hepsi geldiyse çatı işinde çok önemli bir aşamayı geçtik demektir

Yorum

• seneye yetişsinde....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X