Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ee sonra? Reklam yapinca ne olacak gelir olmadiktan sonra
    cok kolay
    almanyada bu formanin üstündeki semboliki gören herkes sidnal iduna park (westfahlenstadion) oldugunu biliyor
    sembol marka oldu

bizim stadin cephesinin en büyük özelligi böyle bir sembol yaratmanin basit oldusu, cünkü esi benzeri yok

stad resmi bizim olmasada bu reklami simdiden yaparsan yarin bu stadin ismini alacak sirkete simdiden reklam gücünü sergilemis oluyorsun

tabiiki yazi olmadan yapilmali
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yeni stadta ilk frikik olur topun basina ekici gecer 40.000 kisi nefesini tutar.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        keşke koltuklarla trabzon falan değil de dik oyna yazsak.
        Gün gelir üç liberolu bir hocayla yollar kesişir : Sonra başımıza tekrar koltuk masrafı çıkmasın.

Yorum

• Hadi be yetiştirin şu stadı yeni sezona.Ne olur.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cok kolay

almanyada bu formanin üstündeki semboliki gören herkes sidnal iduna park (westfahlenstadion) oldugunu biliyor

sembol marka oldu

bizim stadin cephesinin en büyük özelligi böyle bir sembol yaratmanin basit oldusu, cünkü esi benzeri yok

stad resmi bizim olmasada bu reklami simdiden yaparsan yarin bu stadin ismini alacak sirkete simdiden reklam gücünü sergilemis oluyorsun

tabiiki yazi olmadan yapilmali

Kesinlikle katılıyorum . Aynı şeyi düşünüyoruz sanırım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bekir'in içerden çektiği resimler olmayınca stadyumun tadı alınmıyor,TOKİ ne yaptığının farkında değil,en güzel başyapıtlarını milyonlara bedavaya ulaştıran kişiyi el üstünde tutmak varken,yasak koydular.
              Halbuki bu stadla TOKİ'nin imajı,popüleritesi artıyordu.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukaridaki fotograflar "Türk gibi baslamak" deyiminin kaniti.

Bi heves baslamisiz, bilmem kac tane is makinasi ile ama simdi ortada kimse yok.
                2090 sayfa icindeki en sacma yorum.
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Sen yazdigin icin pek sallamiyorum.

Sagol, varol.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesinlikle katılıyorum . Aynı şeyi düşünüyoruz sanırım.
                      evet
                      önce rahatsiz olunuyor inönü ve bursanin reklami hergün yapilir diye
                      ama biz parasiz kendi stadimizin reklamini yapalim dedikmi eee ne olacak oluyor

kusura bakmayin
                      paintlen bukadar
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2015, 02:40.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• vaybeee nerde günah işlemişiz ki böyle zulüm görüyoruz ne kameramız kamera ne stadın bir görseli tanıtımı yayınlandı şimdide bekir kardeş masumca foto çekiyordu oda yasaklandı ama bize müstahak bizim gibi pasif bir taraftar topluluğuna müstahak

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen yazdigin icin pek sallamiyorum.

Sagol, varol.
                          ben yazdigim icin ? ne gibi bir hatamiz olmus burdada ben yazdigim icin oluyor ?

bazi insanlar gercekten cok ilginc. Bir kerede evet ya hataliymisim diyeni hic gormedim.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vaybeee nerde günah işlemişiz ki böyle zulüm görüyoruz ne kameramız kamera ne stadın bir görseli tanıtımı yayınlandı şimdide bekir kardeş masumca foto çekiyordu oda yasaklandı ama bize müstahak bizim gibi pasif bir taraftar topluluğuna müstahak

valla iyiki stadyumun gidisatini en azindan gorebiliyoruz. bazen sasiriyorum iyiki boyle tadilat geciren yada yeniden yapilan binalar gibi etrafini cevirmiyorlar.. bunuda sukur. durmak yok yola devam. tam destek

Yorum

• Stadımız konum bakımından çok güzel yerde. Stat hakkındaki yorumlarımı yapmıyorum çoğu kez. Çünkü eleştiri bazı noktalarda moral bozabiliyor ama şunu biliyorum insan yeniliklere kolay alışamaz. Yani Stadımızın bazı noktaları maliyet faktörü ve Uefa kriterleri açısından bizim isteklerimize ters gidiyor ama bazı noktaların eleştirilmesi ise alışılagelmişlikle alakalı. Zamanla alışıp benimseyeceğimiz bir stat olur inşallah.

Kişisel fikrimdir şöyle söyleyeyim ; Stadın Localarının tek bir yere toplanması Stadın tribün birlikteliğini bozduğunu düşünsekte bence Stad böyle daha farklı görünüyor. Yani Locaların bir yerde toplanması görünüşüne biraz olumlu bakarsanız aslında basit bir döngü değilde bir bütünlük sağlanmış ve diğer bölümlerin birlikteliği daha güzel durmuş gibi. Kişisel fikrimdir tabi.

Fatih ve Bekir abilerime buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konuda ilgi ve alakaları için.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

ben yazdigim icin ? ne gibi bir hatamiz olmus burdada ben yazdigim icin oluyor ?

bazi insanlar gercekten cok ilginc. Bir kerede evet ya hataliymisim diyeni hic gormedim.
                                2090 sayfanin hepsini okumayi basarabilen, bir se üstüne hepsini kendi akil süzgecinden gecirebilip derecelendiren bir beynin hatasi olabilir mi pasa?

Estagfurullah ne haddimize.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X