Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün yöneticimiz bastırdı, mesafe azaldıya inanmıştık. Acaba bir yanlışlık mı var?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yine mi 10 oldu yoksa.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 10 degıl 9,80

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 degıl 9,80
          Bence yanlış hesaplıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlışınız var bence 7.80 mesafe 2.00 olanda reklam panosuyla duvarın mesafesi yani kale ile reklam panosu arası 5.00 metre civarı.
            Çizimde yanlışlık var o zaman. 7.80 tümünü kaplamıyor. Tribün ile kale arası resimde 9.80 m görünüyor.
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• ama şaka bi yana 10 metre oyle uzak bi mesafe degıl arkadaslar abartmayın ben okadar stad gördum 10 mtre uzak dgl normal mesafe iyidir yani

Yorum

• 7.8 oldugunu dusunuyorum ben de.

Yorum

Bence yanlış hesaplıyorsunuz.
                  Toplam 7,80 diyorsunuz ama rakamlar çizgilerin ortasına yazılmış dikkat ederseniz. Onu gözetirsek toplam 9,80'e gelir
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Avni Akerdeki kale arkası tribünlerini yasak olsaydı yaptıramazdık. Neden aynı mesafeyi yeni statta yaptırmıyoruz?

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Santiye sefine tribun ile saha mesafesini sormamiza ragmen o bize reklam panosu ile sahanin mesafesini vermis olamaz degil mi yoksa kendisine laflar hazirladim.

Yorum

• Çizimde kale direğiyle duvar arası 7.80 kırmızı ile çizdim mavi ile çizdiğim yer ise reklam panosunun bu mesafede konacağı yerdir onunda duvardan uzaklığı 2 metre. Kale ile reklam panosu arasında 5.80 m uzaklık kalıyor. Toplamda 7.80

Yorum

• Görüldügü gibi 2 + 7.80 = 9.80

20 cm kardayiz
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Çizimde kale direğiyle duvar arası 7.80 kırmızı ile çizdim mavi ile çizdiğim yer ise reklam panosunun bu mesafede konacağı yerdir onunda duvardan uzaklığı 2 metre. Kale ile reklam panosu arasında 5.80 m uzaklık kalıyor. Toplamda 7.80
                            kusura bakamda sen bakmak ıstedıgın gıbı bakıyosun burda cok bellı olan sey toplamın 9,80 oldugu

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kusura bakamda sen bakmak ıstedıgın gıbı bakıyosun burda cok bellı olan sey toplamın 9,80 oldugu
                              Ben o şekilde olduğunu düşünüyorum. zamanla bunu da öğreneceğiz nasıl olsa.

Yorum

Çizimde kale direğiyle duvar arası 7.80 kırmızı ile çizdim mavi ile çizdiğim yer ise reklam panosunun bu mesafede konacağı yerdir onunda duvardan uzaklığı 2 metre. Kale ile reklam panosu arasında 5.80 m uzaklık kalıyor. Toplamda 7.80
                                Hocam ya çizimde bi yanlışlık var ya da toplam mesafe 9,80 üçüncü bir ihtimal yok bence.
                                Böyle bir projede de çizimde yanlışlık olacağını düşünmüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X