Dün yöneticimiz bastırdı, mesafe azaldıya inanmıştık. Acaba bir yanlışlık mı var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 degıl 9,80
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışınız var bence 7.80 mesafe 2.00 olanda reklam panosuyla duvarın mesafesi yani kale ile reklam panosu arası 5.00 metre civarı.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yanlış hesaplıyorsunuz.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Avni Akerdeki kale arkası tribünlerini yasak olsaydı yaptıramazdık. Neden aynı mesafeyi yeni statta yaptırmıyoruz?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Çizimde kale direğiyle duvar arası 7.80 kırmızı ile çizdim mavi ile çizdiğim yer ise reklam panosunun bu mesafede konacağı yerdir onunda duvardan uzaklığı 2 metre. Kale ile reklam panosu arasında 5.80 m uzaklık kalıyor. Toplamda 7.80
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çizimde kale direğiyle duvar arası 7.80 kırmızı ile çizdim mavi ile çizdiğim yer ise reklam panosunun bu mesafede konacağı yerdir onunda duvardan uzaklığı 2 metre. Kale ile reklam panosu arasında 5.80 m uzaklık kalıyor. Toplamda 7.80
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakamda sen bakmak ıstedıgın gıbı bakıyosun burda cok bellı olan sey toplamın 9,80 oldugu
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Böyle bir projede de çizimde yanlışlık olacağını düşünmüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum