Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
    [IMG]21.jpg indir[/IMG] eskişehir stadı 100 binlik gözüküyor
    Ronin sana bir kaç soru soracağım cevaplarsan sevinirim.

1. Nerelisin
    2. Bu forumu kaç yıldır takip ediyorsun.
    3. Mesleğin nedir
    4. Yaşın kaç
    5. Son sorum amacın ne ?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ronin sana bir kaç soru soracağım cevaplarsan sevinirim.

1. Nerelisin
      2. Bu forumu kaç yıldır takip ediyorsun.
      3. Mesleğin nedir
      4. Yaşın kaç
      5. Son sorum amacın ne ?
      Aga bırak ronini, gösterdiğim resimden bir şey anladın mı?
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aga bırak ronini, gösterdiğim resimden bir şey anladın mı?
        Şerit gibi bir şey var dediğin kısımı algılayamadım ibrahim hangi kısımdan bahsediyorsun ?

Yorum

İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arenada neymiş abicim.

Ne futbol oynayan oyuncular gladyatör

nede maç seyreden seyirciler kana susamış barbar ve vahşi romalı.

stadımızın ismine arena eklentisi yapılmasına kesinlikle karşıyım.

Aynen, tutturduk bi arena hastaligi gidiyor, biraz yaratici olsaydik keske..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stad felan hikaye. Bugün Trabzonspor MP Avrupada Çeyrek final oynuyor ve salonun yarısı boş ? Neden ?
            Başarıysa başarı kupaysa kupa. Final Four 'a gidiyor takım ya böyle bişey olabilirmi.
            Ama kupa kazanılsa bizden mutlusu yok. Yazık yazık.
            5 Lira 10 Lira verip Çeyrek final oynayan takıma desteğe gidemiyoruz.
            41 binlik stad yapsanda 70 binlik yapsanda bizde bu anlayış olduktan sonra başarıyı felan hak etmiyoruz.
            O basketçilerin emeğine yazık. Avrupada Rekor kırıyorlar. Belkide Tek mağlubiyetle o kupayı alıp kırılması güç bir rekora imza atacaklar.
            Keşke Trabzonda olabilsemde o anlara şahitlik edebilsem.
            Bugün Salona gidipde takımı destekleyen herkesten Allah razı olsun.
            Hiçbir gerekçe olmadan salona gitmeyen taraftarlarımızda o çocukların alın terlerinden kendine sakın pay biçim sevinçlerine ortak olmasınlar. Sinirlerim bozuldu yanlış bişey söylediysem affola
            aynen katılıyorum.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Şerit gibi bir şey var dediğin kısımı algılayamadım ibrahim hangi kısımdan bahsediyorsun ?

Şurayı kastediyorum. İlk bakışta belki çatıya ait bir parçadır diye düşündüm , bir daha bakınca yayın odaları olabilir dedim.

Eğer ikincisi ise membranın benden çekeceği var.

Yorum

• bu lig adaletsiz bir lig futbol bir savaş gerçektende savaş çok sert bir ligimiz var trabzonspor yıllardır sertliği agresifliği savaşçılığı sayesinde şampiyon oldu korku saldı herkese rakibin dizleri titrerdi neden agresif saldırgan baskılı korkusuz savaşçı bir takımdık o yüzden arena tam bizim için üretilmiş bir kelime mesela antalya arena dense pufff o ne dersin komedi gibi antalya kiiim arena kim antalya kimdir dersin ama arena bize dendimi işte gerçek karşışığı olan şehir burasıdır

Yorum

Şurayı kastediyorum. İlk bakışta belki çatıya ait bir parçadır diye düşündüm , bir daha bakınca yayın odaları olabilir dedim.

Eğer ikincisi ise membranın benden çekeceği var.
                  Dış cephe biraz daha gözenekli olacak İbrahim, desene buralarda fırtınalar estireceksin

Bu resim Mainz için hazırlanmış videodan alıntı sanırım şimdi aynı görselin bizim dolgu alanında yapılana baktım o dediğin şerit gözükmüyor yada ben göremedim. Bekleyelim biz en iyisi

Yorum

• yaww herkes diyorki stad nasıl olucak çatı nasıl olucak yaww kardeşim giriceksin akyazı stadı com a orda proje resimleri var aynısı tıpatıpı olucak işte kim neyin hayalini kuruyor ben o resimlere baktım şaşan bişey yok direk aynısı yapılıyor işte

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu lig adaletsiz bir lig futbol bir savaş gerçektende savaş çok sert bir ligimiz var trabzonspor yıllardır sertliği agresifliği savaşçılığı sayesinde şampiyon oldu korku saldı herkese rakibin dizleri titrerdi neden agresif saldırgan baskılı korkusuz savaşçı bir takımdık o yüzden arena tam bizim için üretilmiş bir kelime mesela antalya arena dense pufff o ne dersin komedi gibi antalya kiiim arena kim antalya kimdir dersin ama arena bize dendimi işte gerçek karşışığı olan şehir burasıdır

Kusura bakma ama sacmalamissin, hep kopya hep kopya, tt arena, vod. Arena, timsah arena, mecburmuyum ben bu isimi koymaya.
                      Bize özel bisey olsun bari isimden kurtaralim!!!

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kusura bakma ama sacmalamissin, hep kopya hep kopya, tt arena, vod. Arena, timsah arena, mecburmuyum ben bu isimi koymaya.
                        Bize özel bisey olsun bari isimden kurtaralim!!!

kusura bakmada devir para devri devir stadlarda sponsorluk devri şimdi mesela sony avni aker demek var sony arena demek var sponsorlar kendi isimlerinin dikkat çekmesini istiyorlar haklılarda sonuçta bi ton para veriyorlar aslında bende arena ismine karşıyım ama en kestirme yol bu gibi gözüküyor saçmalamışsın derken genele bakmak lazım benim bildiğim arena ismine öyle taraftarın yüzde doksanı karşı filan değil aslında işin özü arena marena değil sponsorluktan gelicek paradır

Yorum

• stadın ismini buldum beyler

Yorum

• SWAROVSKİ no exit heel

Yorum

Dış cephe biraz daha gözenekli olacak İbrahim, desene buralarda fırtınalar estireceksin

Bu resim Mainz için hazırlanmış videodan alıntı sanırım şimdi aynı görselin bizim dolgu alanında yapılana baktım o dediğin şerit gözükmüyor yada ben göremedim. Bekleyelim biz en iyisi
                              Eyvah eyvah.

Secuk abinin dediği gibi folyo çekelim üstüne. Alt kısım bordo, ortası mavi, tepesi beyaz gözüksün. Stadyuma bakarken içini görmeyiz hiç değilse.

Yorum

Eyvah eyvah.

Secuk abinin dediği gibi folyo çekelim üstüne. Alt kısım bordo, ortası mavi, tepesi beyaz gözüksün. Stadyuma bakarken içini görmeyiz hiç değilse.
                                ben onu yazarken yangin kanunlarina uygunmudur bilmeden yazdim
                                simdi aklima geldi
                                onuda arastirmak gerek

sorry
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X