Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dolgu alani hala daha doldurulmaya devam ediliyor.

Benim en büyük korkum her sey bittikten sonra yasanacak cökmeler. Illaki toprak oturacak bir yerden sonra. Cok kötü bir görüntü ortaya cikacak.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• .
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.03.2015, 16:01.

Yorum

• hybrid çim deniyordu bi ara ne oldu o mevzu açıklandı mı ?
        Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hybrid çim deniyordu bi ara ne oldu o mevzu açıklandı mı ?
          serme çim olucak

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yukaridaki fotograflar "Türk gibi baslamak" deyiminin kaniti.

Bi heves baslamisiz, bilmem kac tane is makinasi ile ama simdi ortada kimse yok.
            Ne alaka başlangıçta kullanılan araçlarla şimdikiler aynı işi mi yapıyor?

Fore kazıkla uğraşan bir sürü araç vardı. Şu an sadece çatı için vinçler var.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buna benzer bir reklam kampanyasi düsünülemezmi

kendi stadimizin reklamini yapmis oluruz
              Ee sonra? Reklam yapinca ne olacak gelir olmadiktan sonra
              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Allahını seven söylesin şu kale arkalarında ki yeşil ve mavi muşambaların altında ne var ?
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allahını seven söylesin şu kale arkalarında ki yeşil ve mavi muşambaların altında ne var ?
                  Süprizz
                  MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allahını seven söylesin şu kale arkalarında ki yeşil ve mavi muşambaların altında ne var ?
                    Prekastların arasına döşenen izolasyon malzemesi vardı eskiden, başka bişey koymadılarsa

Yorum

• Teşekkürler
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kedidir kedi ben nedense hep ornek koltuk olduğunu düşünürdün benimkiside bi hayal işte

Yorum

• İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hybrid çim deniyordu bi ara ne oldu o mevzu açıklandı mı ?
                          Hbrıt çim diye diye bana hybrit araba aldırdınız ya la
                          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hbrıt çim diye diye bana hybrit araba aldırdınız ya la
                            Hayırlı olsun koltukları ısıtmalımı

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırlı olsun koltukları ısıtmalımı
                              Yok malesef
                              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bugün gelen çatı kolonları..

Bu arada yeni firma işi devralmış Mustafa Kemal Arslan ve diğer iş arkadaşları yarın işbaşı yapacaklarmış tekrardan hayırlı olsun
                                En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 09.03.2015, 19:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X