parayı cok veren olsun elbette.ıkısı aynı parayı verıyor olsa ben vestel olsun ısterım ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Turkcell Akyazı arena yada X akyazı arena diyoruz hep.
Akyazı diye eklemek zorundamıyız. Akyazının bi önemi varmı ? Koymak zorundamıyız yani ?
Turkcell Avni Aker Arena diyebiliriz Akyazı yerine. Stadın zaten bir ismi olacak. Bu ismin önüne sponsor ismi gelecekse neden Akyazı'yı tercih ediyoruz. Avni aker olabilir. Bence Turkcell Kazım Koyuncu arena olsun Vestel Cemil Usta arena olsun. Akyazıyı daha anlamlı isimlerle yer değiştirelim nacizane fikrim.
Sponsorluk konusuna gelince Turkcell de Vestelde olur. Başkanın iktidarla ilişkisi bariz. Mutlaka ordan bi destek gelecektir. Buda iktidara yakın Vestel yada Mehmet Emin Karamehmetin sahibi olduğu Turkcell'den gelebilir. Burda siyaseti kullanmak hoşuma gitmesede İho gibi yanlış kullanacağımıza doğru kullanmak kötünün iyisidir diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Mustafa Kemal ATATÜRK Spor Yerleşkesi - ....... (sponsor ismi) Avni AKER Stadyumu-" olsa keşke. Her stadın sonuna arena eklemek zorunlu mu, arena nedir çözemedim.
YAZIKLAR OLSUN2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Mustafa Kemal ATATÜRK Spor Yerleşkesi - ....... (sponsor ismi) Avni AKER Stadyumu-" olsa keşke. Her stadın sonuna arena eklemek zorunlu mu, arena nedir çözemedim.
Yorum
-
Yıllardır 1 mesaj=2 kontör hesabı yapan, fatura ödemelerinizde noksan kalan 35 kuruşu almak için sizinle 3,5 tl lik konuşma yapan, yıllardır müşterisi olsanız bile gönül almak için indirim talebinizi kabul etmeyen,hattınıza ekletmek istediğiniz mini bir internet paketi için sizden fahiş fiyat isteyen turkcell' in trabzonspor yeni statına sponsor olmak istediğini hiç sanmıyorum.
Umarım yanılan ben olurum.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 00:02.
Yorum
-
Sponsor ismi Arena olur.Akyazı filan da olmaz.Örnek:Turkcell Arena.Hüseyin Avni Aker spor kompleksi ismi de başta olur ama kimse kullanmaz.TT Arena gibi.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
YAZIKLAR OLSUN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum