Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• parayı cok veren olsun elbette.ıkısı aynı parayı verıyor olsa ben vestel olsun ısterım ..
    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Turkcell Akyazı arena yada X akyazı arena diyoruz hep.
      Akyazı diye eklemek zorundamıyız. Akyazının bi önemi varmı ? Koymak zorundamıyız yani ?
      Turkcell Avni Aker Arena diyebiliriz Akyazı yerine. Stadın zaten bir ismi olacak. Bu ismin önüne sponsor ismi gelecekse neden Akyazı'yı tercih ediyoruz. Avni aker olabilir. Bence Turkcell Kazım Koyuncu arena olsun Vestel Cemil Usta arena olsun. Akyazıyı daha anlamlı isimlerle yer değiştirelim nacizane fikrim.

Sponsorluk konusuna gelince Turkcell de Vestelde olur. Başkanın iktidarla ilişkisi bariz. Mutlaka ordan bi destek gelecektir. Buda iktidara yakın Vestel yada Mehmet Emin Karamehmetin sahibi olduğu Turkcell'den gelebilir. Burda siyaseti kullanmak hoşuma gitmesede İho gibi yanlış kullanacağımıza doğru kullanmak kötünün iyisidir diye düşünüyorum.
      http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• "Mustafa Kemal ATATÜRK Spor Yerleşkesi - ....... (sponsor ismi) Avni AKER Stadyumu-" olsa keşke. Her stadın sonuna arena eklemek zorunlu mu, arena nedir çözemedim.
        "Şehitler Unutulursa ölür"
        Unutma-Unutturma

Yorum

• Ever bizim farkimiz olmali stad ismi ne olursa olsun arena eklemeyin sonuna lutfen
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Turkcell her manada bizi teknolojiye uyarlar bence en güzeli o olur. Ama önemli olan para tabiki. Vestel turkcell samsung vs teknoloji markası olsun. Teknolojiyi geriden takip etmeyelim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• turkcell efsaneler sahasi/ alani
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başını kıçını bilmem ama stadın adı kesinlikle Kazım Koyuncu olmalı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Mustafa Kemal ATATÜRK Spor Yerleşkesi - ....... (sponsor ismi) Avni AKER Stadyumu-" olsa keşke. Her stadın sonuna arena eklemek zorunlu mu, arena nedir çözemedim.

YAZIKLAR OLSUN
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Romantik Trabzonsporlular başlığa doluşmuş yine.. Şenol Güneş Arena olsun istiysanız

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Mustafa Kemal ATATÜRK Spor Yerleşkesi - ....... (sponsor ismi) Avni AKER Stadyumu-" olsa keşke. Her stadın sonuna arena eklemek zorunlu mu, arena nedir çözemedim.
                      en güzeli olur ama bu ülkede atamızın ismini heryerden silmeye çalışanlar izin vermez

Yorum

• Yıllardır 1 mesaj=2 kontör hesabı yapan, fatura ödemelerinizde noksan kalan 35 kuruşu almak için sizinle 3,5 tl lik konuşma yapan, yıllardır müşterisi olsanız bile gönül almak için indirim talebinizi kabul etmeyen,hattınıza ekletmek istediğiniz mini bir internet paketi için sizden fahiş fiyat isteyen turkcell' in trabzonspor yeni statına sponsor olmak istediğini hiç sanmıyorum.
                        Umarım yanılan ben olurum.
                        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 00:02.

Yorum

• Romantik yorumları gerçeklerle tanıştırmak bize düşüyor gibi.Sponsor istediği şekilde istediği adı verir.
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Sponsor ismi Arena olur.Akyazı filan da olmaz.Örnek:Turkcell Arena.Hüseyin Avni Aker spor kompleksi ismi de başta olur ama kimse kullanmaz.TT Arena gibi.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

YAZIKLAR OLSUN
                              Ben şahsen bu tabloya inanmıyorum ya da bana pek akılcı gelmiyor.Günümüz futbolunda artık bunlar olağan durumlar haline geldi.Avrupa dahil Dünya'da ki çoğu kulüpler stadlarına sponsor ismi veriyor daha doğrusu kim parayı daha fazla veriyorsa isim hakkını alıyor.Ha diyorsan ki statların isim hakkı verilmeden bu değerler kaldırılıyorsa o zaman haklısın

Yorum

• Turkcell akyazı gabanı olsun oldu olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X