arkadaslar , tribünlerin sahaya yakinliginin maximumu minimumu nedir uefa yada fifa ya göre
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
fotograflara baktım da bu dolgu alanı hiç o kadar kişi taşımayacak havası veriyorYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüldüğü gibi pek bir fark yok.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkaları uzaklıkları bizim stattan daha fazla...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
bugün alandan iki defa geçtim de inşaat alanının büyük olması gerçekten çok büyük avantaj.. bir yandan demir yığınında çalışan onlarca işçi, bir tarafta beton dökme tesisi, bir tarafta kazık çakma işlemleri, yol çalışmaları, üst dolgu çalışmaları.. bu arada kale arkasında ki çalışma da belli olmaya başlamıştı zaten fotoğraftan da görünüyor..
Yorum
-
Tribünlerin sahaya yakınlığı, açısı, akustiği, toplam kaç kişi alacağı çok ama çok önemli ama daha önemli bir şey var;o tribünlerde kimlerin olacağı...
Çarşı'dan veya Bursa texas tribününden 5.000 kişi bizdeki 20.000 kişiden daha çok ses çıkartıp takıma daha fazla çoşku verebiliyorsa sorun sadece tribünlerin dizaynında değildir.
Kentte tekrar heyecan yaratıp, stadı doldurabilecek bir futbol takımı oluşturabilmek ayrı bir konu. Onu yapamazsak zaten vay halimize. O güzelim statta 8-10.000 kişiye oynamak takımı daha da olumsuz etkileyecektir.
Ben bu ihtimali de geçiyorum. Diyelim ki her maç 40.000 kişiye oynayacağız. Bu 40.000 kişinin kaçının avucunda çekirdek olacak, kaçı öndeki heyecandan ayağa kalktığında "ya bi oturun da maç seyredelim" diyecek,kaçı sadece gol kaçırdığımızda futbolculara sövmek için heyecanlanacak. Tribünlerde kaç parça taraftar grubu olacak. Şu anda 4-5 olan sayı stat büyüyünce amip gibi bölünerek 8-10'a çıkacak mı.?
Biri tezahürat yaptığında , diğeri eşlik edip çoşkuyu arttıracağına , alakasız başka bir tezahüratla hepimizin aklını karıştırmaya ve kılaklarını tırmalamaya devam edecek mi?
Bence 40.000 kişinin hangi açıda ve hangi mesafede oturacağından çok, taraftar profilinin nasıl olacağı daha doğrusu nasıl olmas gerektiğine dair klübü yönetenleerin neler yapması gerektiğini konuşmalıyız.
Yorum
-
Sadri śener in gelmesinden sonra avni aker stadyumunda yapilan degiśikliklerle birlikte cok güzel 3-4 sene yaśamiśtik.. Taraftarinda artan bi tutkusu sözkonusuydu. Yani çīkīś ile birlikte tribünler dolar, bu aksamki mac ta buna yardimci olur insallah... Yeni stadyum ile birlikte bir cikis bekliyorum zaten camiamiz adina en hayirlisi ne ise o olsun inśallah
Yorum
-
Mainz stadyumunun animasyonunu ilk defa izledimde bu kadar olmaz be kardeşim. Kim kimden projeyi yemiş çalmış vs... biri diğerinden çalmış çok net yada beğenmemişler bize kasmışlar. Bari orjinaline sadık kalaydınız bre insafsızlar mainz projesinde gecekondu şeklinde loca yok ki bu dahice gecekondu usulü, bi tribünü komple mundar eden düşünce hangi dahinin aklına gelmiş çok merak ediyorum.
Gözden kaçmaması gereken nokta bu stad öyle yada böyle yapılacak ama yapıldıktan sonra bu şehre 50-60 sene daha böyle bi stad yapılmaz belki 100 sene. O yüzden bunu yaparken herşeyi düşünmek lazım ama bizim işbilir yöneticilerimi stad olsunda nasıl olursa olsun şeklinde bi şeyler yapacak sonrada alın size stad işte ne nankörlük ediyosunuz diyecek. Türkiyede yeni yapılan onca stad içinde en şekilsiz tipsiz derme çatma görünen proje bizimkisi hani şu futbolla yatıp futbolla kalktığı tüm Türkiye tarafından bilinen şehir varya orası işte. Bize bunu layık görmüşler ve değiştirmeyede niyetleri olmadığı çok net.Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum