Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni stadyum yapıyorlar , hiç olmaz ise günümüz broadcast imkanlarını sağlayabilecek yeterlilikte ve konvansiyonel gazlı aydınlatmalar gibi ısınmaya ihtiyaç duymayan kontrol masasından verilen voltajı anlık yansıtabilen led paneller kullanılsın. Bu konuda en başarılı komple çözümü sunan şirket Philips . Ve fakat Philips dışında da çok sayıda küresel marka var . Özellikle youtube'da çok sayıda demonstrasyon bulabilirsiniz.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 16:00.

Yorum

• Trabzon Mv. Safiye Seymenoğlu dün TBMM'de yaptığı konuşmada Akyazı'daki stadyumun 2015 sonuna yetiştirileceğini söyledi.

"Dünyada deniz doldurularak yapılan nadide statlardan birisi de Trabzon'da yapılmaktadır. 41.461 seyirci kapasiteli stadın 2015 yılının sonuna yetiştirilmesi için yapımı hızlı bir şekilde devam etmektedir."

Metnin tamamı: http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/g...tir?pEid=38080
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• "şehrin içinde ne güzel maç izliyorduk"çulara bileniyorum iyice. Binaların arasında, tarihi ve estetik açıdan bir değeri olmayan bölge ne ara bu kadar kıymetli oldu. Akyazının her şeyini eleştirebiliriz ama lokasyonu en son eleştirilecek şey.
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "şehrin içinde ne güzel maç izliyorduk"çulara bileniyorum iyice. Binaların arasında, tarihi ve estetik açıdan bir değeri olmayan bölge ne ara bu kadar kıymetli oldu. Akyazının her şeyini eleştirebiliriz ama lokasyonu en son eleştirilecek şey.
          Stada taraftarlarla yürüyerek sohbet ederek gidemediğinizde bence bunun değerini anlıycaksınız. Ha ama demiyorum ki Akyazı'nın yeri kötü.
          En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 16:30.
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• stadın içine luna park tarzı bir şey yapılmalı ismi de trabzon park. romada bu var mesela...
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "şehrin içinde ne güzel maç izliyorduk"çulara bileniyorum iyice. Binaların arasında, tarihi ve estetik açıdan bir değeri olmayan bölge ne ara bu kadar kıymetli oldu. Akyazının her şeyini eleştirebiliriz ama lokasyonu en son eleştirilecek şey.
              Sevgili kardeşim, bir şeyi anlamıyorum bir türlü... İçinde benim de olduğum bazı insanlar, mevcut stadın yerine yeni bir stat veya kompleks yapılması görüşündeydiler. Bu dikkate alınmadı, olabilir.. Ancak bunu dile getiren insanlara neden "bilenilir", bunu anlamadım. Önümüze bir başkan geliyor, hep beraber sevelim, futbolcu geliyor istisnasız tamam diyelim, hoca geliyor hepimiz sevelim, stat geliyor yek vücut hurra diyelim.. İyi de buranın adı niye forum.. Daima övgüler düzmek için mi?...

Yorum

• Trabzon'a geldiğimde yapmaktan en zevk aldığı şeylerden biri maç günü sabah kahvaltımı meydanda gıymali pide eşliğinde yapıp çayımı yudumladıktan sonra Uzun Sokak - Zağnos - Atapark rotasını kalabalıkla yürüyerek kat edip Avni Aker'e ulaşmak,Yavuz Selim'de amatör maç izleyip içeri girmekti.Yeni stadyum konusunda fiziki şartların iyileşmesi -her ne kadar kat kat daha iyisine layık olduğumuzu düşünsem de- beni mutlu ediyor ancak bu tür manevi varlıklarımızı kaybedecek olmak bir çoğumuz gibi beni de üzüyor.Ruhsuzlaşıyoruz..

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni stadyum yapıyorlar , hiç olmaz ise günümüz broadcast imkanlarını sağlayabilecek yeterlilikte ve konvansiyonel gazlı aydınlatmalar gibi ısınmaya ihtiyaç duymayan kontrol masasından verilen voltajı anlık yansıtabilen led paneller kullanılsın. Bu konuda en başarılı komple çözümü sunan şirket Philips . Ve fakat Philips dışında da çok sayıda küresel marka var . Özellikle youtube'da çok sayıda demonstrasyon bulabilirsiniz.
                  önce vizyon gerekli.
                  bizimkiler vizyonun kelime anlamını bile bilmiyorlardır..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon Mv. Safiye Seymenoğlu dün TBMM'de yaptığı konuşmada Akyazı'daki stadyumun 2015 sonuna yetiştirileceğini söyledi.

"Dünyada deniz doldurularak yapılan nadide statlardan birisi de Trabzon'da yapılmaktadır. 41.461 seyirci kapasiteli stadın 2015 yılının sonuna yetiştirilmesi için yapımı hızlı bir şekilde devam etmektedir."

simdik 2015 sene sonu mu oldu insanin gözüne baka baka yalan söylüyorlar.

daha 2 ay öncesine kadar tüm tesisler agustosta bitecek dediler, gerci o bile yalan.

ben burda imkani yok verdikleri tarihlerde bitmez dedigim de herkes beni düsman ilan etti. o kisiler daha cok yalan dinler

Yorum

• Altını çizerek söylemekte fayda var "ekstra çaba" gösterilmezse (ki niyetleri yok) yetişmez yeni sezona. Ligin ikinci yarısına "belki" .
                      .

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon Mv. Safiye Seymenoğlu dün TBMM'de yaptığı konuşmada Akyazı'daki stadyumun 2015 sonuna yetiştirileceğini söyledi.

eğer bu iş safiye seymenoğlunun açıklamalarına düştüyse vay ki vay. tamam dibine kadar siyaset var bu işte eyvallah da şahsen benim midem bulanıyo artık. demekki akp seçimi kaybederse stad bitmez. bu konuşmadan bunu çıkarabilirmiyiz.

Yorum

• oh oh maşallah benim yorumlar silinmiş bidee deep inkiler

Yorum

• stad bir dahaki sezon ikinci yarıda açılır yani tam bizi şampiyonluk yarışından safdışı bıraktıkları zaman. Bu stad yetişmez aslında seviniyorumda avni aker yarım sezon daha yaşayacak eğer tüm maçlarımızı tıklım tıklım doldurursak şampiyonlukta iddalıda olursak süper olur akyazıya gittiğimizde.

Yorum

• Bu stadın açılışı önümüzdeki sene 2. yarıdır. Bu konu net. Siz inanın ya da inanmayın her türlü saçmalık oldu bu projede.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu stadın açılışı önümüzdeki sene 2. yarıdır. Bu konu net. Siz inanın ya da inanmayın her türlü saçmalık oldu bu projede.
                                deepblue 61ronin61 bide senin zaten hiç olumlu bir yorumunuzu görmedim.
                                Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X