Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• '' akyazı zor gibi gözüküyor olimpiyatlara ayrılan parayla Avni Aker'in üstü kapatılacak ''

Böyle birşey söylemişti başkan

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende ayni fikirdeyim kapatalim gitsin.
      olmayan bir proje icin baslik yapilmasinin anlami yok
      La ne kapatmasi?

Sonuna kadar, Stat yapılana kadar bağıracağız
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Evet üstünün kapatılacağını söylemiş başkan, Trabzonspor Dergisi Mart sayısında sanırım.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devlet bile destek vermeye yanaşmazken Trabzon Belediyesi' nin 150 milyon euro çıkarıp stada yatırmasını mı bekliyorsunuz?

Bazı arkadaşlar işde Egemen kardeşim senin dediğini anlamıyor yada anlamak istemiyor.O stadı Belediye kendi imkanlarıyla sittin sene yapamaz.

İktidar'da yardım etmek istemiyor doğal olarak.Eğer yardım ederse insanların oylarının şu anki Belediye Başkanına gitceğini biliyorlar.Bunun için yardım etmek istemiyorlar.

Belediye'ye stat yapılmadı diye atıp tutan arkadaşlara soruyorum;

Şu anda stadı yapım aşamasında olan ve yapılması gündemde olan şehirlerin Belediye Başkanları hangi partiden? Bir araştırın sonucu sizde görceksiniz.AKP Trabzon belediyesini almadan stat için yardım falan etmez AKP'nin de Trabzonda belediyeyi alamayacağını düşündüğüm için stadı unutmak en iyisi.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Hangi belediye gelirse gelsin Trabzonspor'un stadı konusunda yardımcıolacak. Çünkü Trabzonspor Trabzon'un üst kimliğidir. Kimse 150 milyon çıkarsınlar demiyor. Chp de gelse Akp de gelse Trabzonspor'un stadının yapımına yardım edecek. Etmiyorsa millet bunu görecek. Görmüyorsa gelip burda stad istemeyecek.

Yorum

• stadı dolgu alanı falan yapcaklarına çıksınlar bir yaylaya yaylaya yapsınlar.. stadın üstü kapalı olsun kışın kapatılır ısıtma sistemi falan olur muhtemelen aynı paraya gelir belki daha da pahalıya gelir ama en azından degerlendirilmeyen bir alan değerlendirilir.. turizime kazandırılır.. düşünsenize avrupa kupası Türkiyede düzenlense bizde ev sahipliği yapsak ?? ulaşım falanda kesinlikle problem olmaz..kilometrelerce yollar yapılıyor.. denizin altından tüp geçit yapılıyor.. oraya mı yol çıkmayacak.. hatta teleferik kurulur gelirin yarısı Trabzonspora yarısı belediyeye verilir masraflar için.. aslında anlatmak istediğim şey biraz tasarlanıp düşünülse geliştirilse 10 numara proje olur..
              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• anlaşıldı . avni akerde devam

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi belediye gelirse gelsin Trabzonspor'un stadı konusunda yardımcıolacak. Çünkü Trabzonspor Trabzon'un üst kimliğidir. Kimse 150 milyon çıkarsınlar demiyor. Chp de gelse Akp de gelse Trabzonspor'un stadının yapımına yardım edecek. Etmiyorsa millet bunu görecek. Görmüyorsa gelip burda stad istemeyecek.
                  Şu an için belediyeden tam olarak beklentin nedir? Gerçekten merak ediyorum.

Önümüzdeki tablo şu: Stad yapabilmek için uygun arazi yok. Ancak Akyazı' da deniz doldurularak stad yapılabilir. Bu deniz doldurma işinin maliyeti de yaklaşık 100 milyon euro olarak öngörülüyor diye biliyorum. Bu noktada belediye nasıl bir yardımda bulunabilir bu projeye?

Yorum

• bu iş belediyenin harcı değil altından kalkamaz.... direkt merkezin el atması lazım yoksa belediye 50 senede bitiremez ama merkez 2 senede halleder...
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu an için belediyeden tam olarak beklentin nedir? Gerçekten merak ediyorum.

Önümüzdeki tablo şu: Stad yapabilmek için uygun arazi yok. Ancak Akyazı' da deniz doldurularak stad yapılabilir. Bu deniz doldurma işinin maliyeti de yaklaşık 100 milyon euro olarak öngörülüyor diye biliyorum. Bu noktada belediye nasıl bir yardımda bulunabilir bu projeye?
                      Benim beklentim stadın yapılmasıdır. Özel durumlar beni ilgilendirmez. Kayseri Belediyesi Kadir Has Stadı'nı yaptıysa Trabzon Belediyesi'de Trabzonspor'un stadını yapabilir.

Yorum

• Çıldırcam ya Cumhurbaşkanı çıkıp diyorki Bjk ye yeni stat lazım,
                        Yahu 30 bin kişilik belki daha fazla stadları büyütüldü fena değil stadları, önce bir bize yapılsın ne bu üç büyük aşkı ya. Lanet olsun bunlarıda duydum ya Trabzonspor'a gönlünü veren taraftarından başka kimse tarafından hayır yoktur.
                        İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim beklentim stadın yapılmasıdır. Özel durumlar beni ilgilendirmez. Kayseri Belediyesi Kadir Has Stadı'nı yaptıysa Trabzon Belediyesi'de Trabzonspor'un stadını yapabilir.
                        Dikkatini çekerim, Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaptı, Trabzon Belediyesi değil,
                        Belediye Büyükşehir belediye aralarında dağlar kadar gelir farkı var.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilip bilmeden o yaptı buda yapıcak gibi söylemlerden kaçınmanı tavsiye ediyorum.Belediye yardım olmadan o stadı sittin sene yapamaz.Yerin değeri yok karşılamıyor elindeki malzeme orayı yapmayı devletde bütçeden yapmaya yanaşmadığı için olmuyor bu kadar basit.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• rizenin stadını belediye yapıyor. Stadın kapasitesi :15558

Rize 'nin nufusu : 133.258
                            Trabzonun nufusu:283.509
                            yani belediye gelen para nufusa göre olduğu için
                            Trabzon belediyesine gelen para rizenin iki katı ...
                            yani rize 15558 kişilik stad yapabiliyorsa bizim belediye 30bin kişilik yapabiliyor olması lazım

Doğru bir mantık oldumu bilmiyorum
                            Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                            .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              rizenin stadını belediye yapıyor. Stadın kapasitesi :15558

yani rize 15558 kişilik stad yapabiliyorsa bizim belediye 30bin kişilik yapabiliyor olması lazım

doğru bir mantık olsada bu işin içine stadın 2 katı olan dolgu ücreti girince hesap 90000 kişilik stad hesabı oluyor
                              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rizenin stadını belediye yapıyor. Stadın kapasitesi :15558

dolgu masrafını işe katmadınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X