Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu proje konuşulmaya ne zaman başladı şuan tarih ne sözlerin ne kadar tutulduğu ortada meydanlardan atmayla olsa keşke

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu proje konuşulmaya ne zaman başladı şuan tarih ne sözlerin ne kadar tutulduğu ortada meydanlardan atmayla olsa keşke
      alisamiyen stadının yapımı ,Saraçoğlu stadının yapımı 10 yıl konuşuldu,İnönü stadyumunun yapımı ise tam 30 yıldır konuşuluyor ve hala daha tartışmaları bitmedi..Akyazı projesini ortaya atan İse Albayrak yönetimiydi..hükümetin destek sözü 2009 'da yapın talimatı ise 2010'da verildi...

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alisamiyen stadının yapımı ,Saraçoğlu stadının yapımı 10 yıl konuşuldu,İnönü stadyumunun yapımı ise tam 30 yıldır konuşuluyor ve hala daha tartışmaları bitmedi..Akyazı projesini ortaya atan İse Albayrak yönetimiydi..hükümetin destek sözü 2009 'da yapın talimatı ise 2010'da verildi...

kusura bakmayın ama bıktım sizin birilerini burada savunmanızdan !
        u will need justice at the end..

Yorum

2007 Seçimlerinden önce Trabzon'da mitingde bizzat Başbakanın ağzından "stadyumu bitireceğiz" sözünü duymuş olmasaydım söylediklerinize inanabilirdim.....

sadece sözle yapılmış olsaydı şimdie kadar bitmişti.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Nuri Albayrak Akyazı projesini ortaya attığı zaman Başbakan Erdoğan bu projeye destek olacaklarını hem 2007 hemde 2009 yerel seçimlerinde meydanlarda söyledi..hatta projeyi gerçekleştirebilecek sermaye grubu bulunması konusunda aracılık bile yaptı. Ancak, 2009 yılında yaşanan küresel ekonomik krizin de etkisiyle kimse işin altına elini sokmadı ve böyle bir yatırımcı bulunamadı.
            Başbakan baktıki bu işi Ne Trabzonda nede İstanbulda üstlenecek bir babayiğit yok..bunun üzerine işi üstlendi ve Tokiyi devreye soktu..sonrasını zaten herkes biliyor..arkadaşlar bu konu hepimizi ilgilendiriyor...kimseyi savunmak adınada yazmıyorum..bugüne kadar başta olanlar 20 bin kişilik avniakeri bile doğru dürüst onaramadı...50 yılda ancak bugünkü haline geldi...muhalefet etmeyi hepimiz seviyoruz ama ben bu yönetime stadyum konusunda güveniyorum..ümitliyim çünkü hangi yöneticiyle, hangi vekille görüşsem hepsinde aynı kararlılık var.

Yorum

Nuri Albayrak Akyazı projesini ortaya attığı zaman Başbakan Erdoğan bu projeye destek olacaklarını hem 2007 hemde 2009 yerel seçimlerinde meydanlarda söyledi..hatta projeyi gerçekleştirebilecek sermaye grubu bulunması konusunda aracılık bile yaptı. Ancak, 2009 yılında yaşanan küresel ekonomik krizin de etkisiyle kimse işin altına elini sokmadı ve böyle bir yatırımcı bulunamadı.
              Başbakan baktıki bu işi Ne Trabzonda nede İstanbulda üstlenecek bir babayiğit yok..bunun üzerine işi üstlendi ve Tokiyi devreye soktu..sonrasını zaten herkes biliyor..arkadaşlar bu konu hepimizi ilgilendiriyor...kimseyi savunmak adınada yazmıyorum..bugüne kadar başta olanlar 20 bin kişilik avniakeri bile doğru dürüst onaramadı...50 yılda ancak bugünkü haline geldi...muhalefet etmeyi hepimiz seviyoruz ama ben bu yönetime stadyum konusunda güveniyorum..ümitliyim çünkü hangi yöneticiyle, hangi vekille görüşsem hepsinde aynı kararlılık var.
              dostum 2007 ile 2009 arasında bir stad yapılacak kadar zaman geçti.....

Yorum

• Abartmaya gerek yok, er yada geç bu stad yapılacak..biz 50 yıllık vaadlere alışmış bir ülkeyken bir kaç yıllık vaadler çok geliyor artık.sonuçta bu projeyi diğerlerinden ayıran bir fark var..önce denizin doldurulması gerekiyor..kolay iş değil. ona rağmen projeye başlanmış ama hala birileri yok bitmeyecek yok şöyle denildi yok böyle denildi falan havasında..üstelik kaç aydır proje kuru bir inat uğruna durdurulmasına rağmen 1/4'ü bitti..dolgu bitmeden stad bitsin diyecek adamlar var aramızda o yüzden çok görmüyorum..
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Faik bey sende biliyorsunki böyle büyük bir proje iki yıla sığmaz..o 2 yıllık dönem stadı kim yapacak tartışmalarıyla geçti zaten..kayseri Kadir Has stadını ,İstanbul saraçoğlunu özel sektör ve sponsorları yaptı.. bizim stadı kimse üstlenmedi..sonrasını biliyorsun zaten..Akyazının Denizdeki jeolojik çalışma bile aylar sürdü..ardından dolgu ihalesi ve tam dolgu başladı işler iyi gidiyor derken bu kez mahkeme girdi devreye..bence şimdi susmak ve beklemek zamanı..dolgu bittiği an stadyumda 2 yılda biter kardeş...hadi iddiasına girelimmi ?

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abartmaya gerek yok, er yada geç bu stad yapılacak..biz 50 yıllık vaadlere alışmış bir ülkeyken bir kaç yıllık vaadler çok geliyor artık.sonuçta bu projeyi diğerlerinden ayıran bir fark var..önce denizin doldurulması gerekiyor..kolay iş değil. ona rağmen projeye başlanmış ama hala birileri yok bitmeyecek yok şöyle denildi yok böyle denildi falan havasında..üstelik kaç aydır proje kuru bir inat uğruna durdurulmasına rağmen 1/4'ü bitti..dolgu bitmeden stad bitsin diyecek adamlar var aramızda o yüzden çok görmüyorum..
                    Doğru söze ne denir ?

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abartmaya gerek yok, er yada geç bu stad yapılacak..biz 50 yıllık vaadlere alışmış bir ülkeyken bir kaç yıllık vaadler çok geliyor artık.sonuçta bu projeyi diğerlerinden ayıran bir fark var..önce denizin doldurulması gerekiyor..kolay iş değil. ona rağmen projeye başlanmış ama hala birileri yok bitmeyecek yok şöyle denildi yok böyle denildi falan havasında..üstelik kaç aydır proje kuru bir inat uğruna durdurulmasına rağmen 1/4'ü bitti..dolgu bitmeden stad bitsin diyecek adamlar var aramızda o yüzden çok görmüyorum..
                      İnşaata başlanması için dolgunun bitmesine gerek yok....

Ama en azından yarısının bitmesi gerekiyor bir taraftan başlanması için.....

Hasretle bir an önce dolgunun ilerlemesini ve bitmesini bekliyoruz.....

Yorum

• arkadaşlar önce stadyumun yapılacağı alanın dolgusunu bitirip stada başlayacaklar.

ondan sonra diğer alanların dolgusu devam edecek ve diğer şeyler yapılacak.böylece stad beklenenden erken bitecek.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Siyasi rantçılar gene işbaşında,yok stad hayal,yok 50 senede biter vs... gibi cümlelerle rant peşinde koşmaya devam ediyorlar.Bu stad bitecek bizde stadın önünde formamızla resim çekilip o rantçıların gözüne sokarız artık.

Yorum

• http://a1110.hizliresim.com/q/z/8cfc.png

Yorum

• arkadaşlar çalışma varmı?
                              2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siyasi rantçılar gene işbaşında,yok stad hayal,yok 50 senede biter vs... gibi cümlelerle rant peşinde koşmaya devam ediyorlar.Bu stad bitecek bizde stadın önünde formamızla resim çekilip o rantçıların gözüne sokarız artık.
                                2011'de bitiyordu, hadi 2013 yapalim onu, veya 2015, bakalim bitecek mi, 2015 ancak belki
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X