Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende avni akerin yenilenmesinden yanayım akyazıya gerek yok bence koşu pisti olan bi stadın kapasitesi artırılıp modern hale getirlebilir
    Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• trabzon gelecek 50 -60 hatta 70 yılını düşünerek hareket etmesi gerekir. büyük kulüpsen büyük düşünücen avni aker komple yıkılıp yapılırsa 10-15 seneyi kurtarır ama daha ilersi için yeni araziye tesisler ve stad şart bunun içinde kesin uğraşıyolardır heralde

Yorum

• tesisleşme tabiki olcak ama şu stadı bi görsek 10 yıl idare etsede bişe olmaz. ölmeden evvel görelim şu stadı

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ikinci tribün girisi ? pek anlamadim tam olarak nerde giris eksik?
          (kale arkalarina suanki avni aker de oldugu gibi köselerden girliyor)
          2. katta hiç tribün girişi yok seyirciler stada 1 kattan girip merdivenlerden yukarı çıkıyor yaptığın ilk projede...
          ben 2. kata da tribün girişi koyulabilir diye düşündüm...
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• arkadaşlar bize proje değil icraat lazım yeterince prjemiz var ama icraat 0.. heryere stad yapan devlet bize yapmıyor ve dünyaya adalet mesajları veriyor. bence iş başa düştü kendi stadımızı kendimiz yapıcaz artık. sadri başkana güveniyorum.

Yorum

• Fenerbahçe gibi tribünler kademe kademe yıkılarak yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeni bi maraton kale arkalarina 2. kat söyle bi cati oldu bitti

BU ARADA KALE ARKALARINN ILK KATINI 25 SIRA YAPTIM ASLINDA 20 SIRA OLMASI GEREKIYORDU

hocam bu proje harika kapasite 35bine ayarlandımı tamamdır.
                yönetimin ktüye yaptırıyor ama sende kulube gönder dikkate alınabilir ama tabi bunu bi mimara falan danışmalısın yani teknik olarak uygunmu diye
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• evet bu stad süpere benziyor iş 35 bin kap.. olur

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2. katta hiç tribün girişi yok seyirciler stada 1 kattan girip merdivenlerden yukarı çıkıyor yaptığın ilk projede...
                    ben 2. kata da tribün girişi koyulabilir diye düşündüm...
                    ikinci katta giris vardir herhalde resmin acisindan gözükmüyyor sadece
                    En son TayfunTs61 tarafından düzenlendi; 19.04.2009, 22:41.

Yorum

• evet dogru ikinci katta giris vcikis yaptim ama catinin altinda kaliyor resimde gözükmiyor

Yorum

• ben bunlari gordum baska sitede bence bunlar akyaziya yakisir

Yorum

• Bu nasil bir stad böyle abi ya..muhtesem
                          En son Burçak tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 13:35.

Yorum

• Bu stadı Akyazı'ya 2061' de ancak yaparlar.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• aynen öyle kazım hatta belki gecer bile bide bence akyazı uzak kalıo şehre ters gibi ...

oldugu yerde restore edilse bizim stadın konumuda iyi...
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• belediye baskanına soruyolar akyazı ne olacak adam öyle bir cevap veriyorki insanın lanet olsun akyazı istemiyorum diyesi geliyor.. cevaba bakın '' evet secim projelerimizin 61. projesi akyazıdır..
                                En son Burçak tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 13:34.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X