bende avni akerin yenilenmesinden yanayım akyazıya gerek yok bence koşu pisti olan bi stadın kapasitesi artırılıp modern hale getirlebilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci tribün girisi ? pek anlamadim tam olarak nerde giris eksik?
(kale arkalarina suanki avni aker de oldugu gibi köselerden girliyor)
ben 2. kata da tribün girişi koyulabilir diye düşündüm...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yönetimin ktüye yaptırıyor ama sende kulube gönder dikkate alınabilir ama tabi bunu bi mimara falan danışmalısın yani teknik olarak uygunmu diyeSanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. katta hiç tribün girişi yok seyirciler stada 1 kattan girip merdivenlerden yukarı çıkıyor yaptığın ilk projede...
ben 2. kata da tribün girişi koyulabilir diye düşündüm...En son TayfunTs61 tarafından düzenlendi; 19.04.2009, 22:41.
Yorum
-
aynen öyle kazım hatta belki gecer bile bide bence akyazı uzak kalıo şehre ters gibi ...
oldugu yerde restore edilse bizim stadın konumuda iyi...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum