Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FOREVER TRABZONSPOR
    1461
    TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iste bizde bunu bekliyoruz ama kim yapacak

Yorum

• Stadmı Bana Göre Hayal..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• şu seçim döneminde bile bu sözü alamadıysak yada söz alma becerisini gösteremediysek demekki bizde bi anormallik var. bursa sivas bile stad yolu gözlerken vah bize yuh bize...!
          Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• [QUOTE=Mehmet Öztürk;2102093]
            İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hani birseyi ilk gördügünde begenmezsinde gözün alistiktan sora cok hosuna gitmeye baslar,bu stadta onu yasiyorum.Hosuma gitmeye basladi.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• ya arkadaslar denız kenarında stadyum olurmu allah askına olımpıyat vakasına doner bu stad ruzgar cok olur buda futbolu engeller avnıaker bızım kımlıgımızdır o stadyumda efsaneler yatıyo avnıakerı en guzel sekılde modernlestrerk kapasıte artırılarak super bır stadyum olusturabılırız stadyumun etrafındakı bınaları yıkıp genıs bı alan olusturulabılır burdan ılgılılere seslenıyorum burası trabzon futbolun besıgı futbolun an ve an yasandıgı kent buraya sahıp cıkın ve su stadyumu yapın yeter artık yapacaz edecez demeylle olmuyo bu ısler barı yonetıme destek olunda avnı akerı duzenleyın akyazıymıs sız oraya plaj bıle yapamassınız yaaaaa

Yorum

• Akyaziya stadyum yapilmasin beylerrrr avniakeri yapsinlar orda stadyum falan olmaz trafik falan hersey berbat olur ben besirlide otryrm benim isime gelir ama avniakere kiyamiyorum orasi farkli orasi trabzonsporun kimligii

Yorum

• merak etme yapmayacaklar zaten )
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Yapacaklar Yapacaklar Trabzon insanına en layık en güzel şeyleri yapacaklar

Söz verecekler YAPACAKLAR ( mı ) acaba

Yorum

• Galiba Akyazı'nın belediyeye devredilip onların bize vereceği arazilerle ilerlemek daha realist. Akyazı'ya da artık kanunda değişiklik yapıp teknoloji firmalarını / Ar-ge kuruluşları mı getirirler, kongre merkezleri mi yaparlar, envai spor tesisi yapıp spor köyü mü kurarlar herşeyiyle veya ne bileyim orduya devredip orda üs mü kurulur, ordudan arazi de alınabilir arka sayfalarda öyle araziler de vardı sanıyorum... Yoksa aşağıdaki proje bize stad yapar o kadar. Hiçbir albenisi / gelir getirici yanı yok. Hatta bence alelade ve çirkin bir görüntüsü var. Elimizde imkan varken bundan azami ölçüde yararlanmamız lazım. Aceleye getirmeden bütün alternatifleri gözönünde bulundurmamız gerek

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stad konusunda mevcut hükümet politikasının değişip değişmeyeceğini göreceğiz.

Hoş değişse de farkeden ne olacak?

Yorum

• Bence Avni Aker yıkılıp yerine modern bir stad yapılmalıdır. Akyazı projesi hayalden de öte geliyor bana da. Avni Aker yapım aşamasındayken maçlarımızı Rizede oynayabiliriz....

Yorum

• Faruk Özak 61 proje hayal diyenlere hayır hayal değil ben projelerin hepsinin arkasındayım 61 proje hayata geçecek diyordu, akyazı da bu projelerden biriydi.Artık mazeret kabul edilemez.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ÖZAK akyazı için " HAYAL VE OLMASI İMKANSIZ " diyordu şimdi ne oldu acaba döndü

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stad konusunda mevcut hükümet politikasının değişip değişmeyeceğini göreceğiz.

Hoş değişse de farkeden ne olacak?
                                Hükümetin stat politikasını 50 defa özetledim, ama dinleyen olmadı.

Hükümet söz veriyor ancak cebinden para çıkmayacağını bilerek. Trabzon'da söz vermeleri bir hataydı. Çünkü yapılabilirliğini araştırmadan söz verdiler. Hükümet stadı ya TOKİ'ye, ya Belediye'ye yaptırıyor. Yani GSGM mevcut stat arazilerini ya TOKİ'ye, ya Belediye'ye devrediyor. TOKİ, zarar edeceği işlere girmiyor. Çünkü hukuken bu mümkün değil. TOKİ'nin asli görevi devletin ayırdığı ve kendi yarattığı kaynaklarla konut yapmak. Yatırımcı talebi olmadığından, TOKİ ile bu işin mümkünatı yoktu. Diğer yandan Belediye'ye yanaşmak isteseler, karşılarında bir duvar. Çünkü muhalefet var koltukta...

Bu iş nasıl yapılacak peki yeni Başkan ile? Avni Aker ve berisi, GSGM tarafından Belediye'ye devredilecek. Bildiğimiz üzere bu yeterli değil Akyazı için... Ancak yeni Belediye, Trabzon genelinde sahip olduğu taşınmazlardan satıp bu açığı kapatacak. Sonuçta bu işe hayal gözüyle bakmanın da bir mantığı yok. Çünkü olmayacak iş değil. 42 bin kişilik stat 84 milyon Lira olsa, dolgu da 50 milyon Lira; 134 milyon Liralık iş... Minimum maliyet tabii...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X