yeni stadı avni akeri yıkıp oraya yapmamız lazım.bunu yapacak olanda trabzon belediyesidir.kocaeli belediyesi yapıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
umarım o stadı 2011 e yaparlar ayıp be kardeşi kayserinin bile stadı var trabzonun yok şimdide stadın üstünü kapatcaklarmış acaba bu stadı yapamayacaklarından flan olmsn umarım öyle deildir çünkü Faruk Özak varken yaptılar yaptılar yoksa çok zor.....
Yorum
-
bakalim katü nasil bir proje cizecek merak ediyorum..fenerin stadi gbi proje cizerler umarimtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakalim katü nasil bir proje cizecek merak ediyorum..fenerin stadi gbi proje cizerler umarim
avni akerin yerinemi?
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektü projemi cizecek??
avni akerin yerinemi?
Yorum
-
bir stad istiyorum maç sırasında ışıkları sönmesin
bir stad istiyorum bir köşesinde gece kondu bulunmasın
bir stad istiyorum üstü komple kapalı olsun
bir stad istiyorum tartan pisti olmasın
ve bir stat istiyorum min 40 bin kişilik olsun ...u will need justice at the end..
Yorum
-
‘İnönü de olacak’
Fulya Süleyman Seba Projesi’ni hayata geçiren Beşiktaş, İnönü Stadı’nı yenilemek için gereken izinleri bekliyordu... Bir türlü alınamayan izinler nedeniyle sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlı kulübe beklenen müjdeli haber Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den geldi. Gençlerbirliği karşılaşmasını Başkan Yıldırım Demirören’in davetlisi olarak İnönü’de izleyen Cumhurbaşkanı, “Fenerbahçe ile Galatasaray’ın statları nasıl yapılıyorsa, İnönü de olacak. Beşiktaş’a güzel bir stat yakışır” dedi.
Sponsorlar hazır
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bu sözleri, Siyah-Beyazlı camiada büyük sevinç ve heyecan yarattı. Projesi hazırlanan İnönü Stadı için tüm izinler alındıktan sonra harekete geçilecek. 42 bin kişilik yapılması planlanan stadın 18 ayda bitirileceği düşünülüyor. Arsenal’in stadını da aynı modelle gerçekleştiren Emirates şirketinin projeyi üstlenmek istediği ve yönetime teklifte bulunduğu biliniyor. Ayrıca Türk Telekom’un da Beşiktaşlılar’la sponsorluk için öneri yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Orhan YILDIRIMHerkese Merhaba
Yorum
-
akyazı projesi 200 milyon dolar civarında. tek başına hiç bir belediye bunu kaldıramaz.
kayseri stadının yeri müthiş para ediyordu. burayı sattılar elde ettikleri parayla yeni stad yaptılar. birde tabi cumhurbaşkanları var adamların.
rize de ise yine aynı şekilde dolgu yok. eski stadın yerini verdiler yenisini yaptılar iş adamlarının destekleriyle. tabi onlarında başbakanları var.
yani belediyeler sadece arada katalizör görevi gördü.
bizim stadın yeri ise para etmiyor adam gibi. hele hele akyazı gibi bir yer için mümkün değil. devleti desteği olmadan stadın yapılması imkânsız. kimse kimseye suç bulmasın. zaten yönetimde, başkanda, başbakanda bunu biliyor. bu kriz ortamındada kimse bu işi yapmaz...
2011 hayal oldu. işte kale arkalarına bir kat atılır ve stadın üstü kapatılırsa bu stadta trabzonu 6-7 sene daha idare eder.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum