Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Recep Tayyip Erdogan Spor Kompleksi ne zaman bitiyor...
    Mesajndan kim olduğunu anlamak zor değil Erdal kardeşim

Yorum

• Ntv'nin haberindeki proje müdürünün demesine localara ilgi büyükmüş
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sponsor olayından halen ses seda yok.

Bu arada loca camları konusunda güzel tercih yapmışlar, mavi rengi beğendim ben, bir de doğramaların rengini görebilseydik iyiydi.
        En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 16:56.

Yorum

• Erol Ağaoğlu'nun stadyumla ilgili her soruya ''ciddi çalışmalarımız var'',''düşünüyoruz'',''Planımız da o da var'' gibi cümlelerle cevap vermesinden de anlaşılacağı üzere milleti oyalıyor..O da biliyor bu dediklerinin olmayacağını çünkü umrunda değil yok taraftarların fikrini alıyoruz ediyoruz ee sonuç ? Taraftarın isteğiyle Akyazı'ya tek bir çivi çakılmış mı tek bir nokta ile oynanmış mı? Sözün özü Erol Ağaoğlu -belki maddi problemler var bilemiyorum- çok pasif kalıyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sponsor olayından halen ses seda yok.

Bu arada loca camları konusunda güzel tercih yapmışlar, mavi rengi beğendim ben, bir de doğramaların rengini görebilseydik iyiydi.
            Tam olarak şu renk

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erol Ağaoğlu'nun stadyumla ilgili her soruya ''ciddi çalışmalarımız var'',''düşünüyoruz'',''Planımız da o da var'' gibi cümlelerle cevap vermesinden de anlaşılacağı üzere milleti oyalıyor..O da biliyor bu dediklerinin olmayacağını çünkü umrunda değil yok taraftarların fikrini alıyoruz ediyoruz ee sonuç ? Taraftarın isteğiyle Akyazı'ya tek bir çivi çakılmış mı tek bir nokta ile oynanmış mı? Sözün özü Erol Ağaoğlu -belki maddi problemler var bilemiyorum- çok pasif kalıyor.
              birisi varsa taraftarlan ilgilenen erol agaogludur
              sosyal medyada atismalarimiz olmasina ragmen hic engellemedi, önemli bisey oldumu hemen takibe alip özelden yazisiyor

buraya koysam aramizda gecen yazismalari inanamassin, ve tanidigim baskalarida ayni örnekleri suna bilir

napoli macinda yanlis bayrak meselesinide o haletmisdi
              son yillarin en örnek yönetici anlayisini ortaya koyuyor bence
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 17:05.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                birisi varsa taraftarlan ilgilenen erol agaogludur
                sosyal medyada atismalarimiz olmasina ragmen hic engellemedi, önemli bisey oldumu hemen takibe alip özelden yazisiyor

buraya koysam aramizda gecen yazismalari inanamassin, ve tanidigim baskalarida ayni örnekleri suna bilir

napoli macinda yanlis bayrak meselesinide o haletmisdi
                son yillarin en örnek yönetici anlayisini ortaya koyuyor bence
                iyi niyetinden şüphem yok ben farklı bir şeyden bahsettim

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi niyetinden şüphem yok ben farklı bir şeyden bahsettim
                  biliyorum
                  bende anlatmak istedigim, dedigi icin ugrasiyorsa o adam ugrasiyordur
                  yani siradan iskembeden sallayanlara benzemiyor

Ünal Karaman

Yorum

• loca camları koyu mavi bunu beyendim işte birde bu direkler niye dikişmez acaba yoksa çatı şeklinde değişikliğemi gidiyorlar

Yorum

• stad 5.hafta fenev maçına yetişir gibi geliyo bana

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        loca camları koyu mavi bunu beyendim işte birde bu direkler niye dikişmez acaba yoksa çatı şeklinde değişikliğemi gidiyorlar
                        3-5 tane gelmis
                        dikseler ne olacak
                        orasinin malzemeleri gelene kadar ince iscilikle projenin diger yapitlarinla artik mecburi ilgilenecekler

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3-5 tane gelmis
                          dikseler ne olacak
                          orasinin malzemeleri gelene kadar ince iscilikle projenin diger yapitlarinla artik mecburi ilgilenecekler
                          tamam işte 4-5 tane stadın çevresinde yerde var o direklerden onlar dikilse en azından hazır olsa sonra hemen gelen diğer direklere başlarlar sonuçta o vinçler bomboş duruyor o direkleri yerleştiren vinç operatörleri değilmi vinç opereatörleri içeride tuğlamı taşıyor napıyorlar

Yorum

• kardeşim bari direkleri rahat bırak yahu.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Locaları 2-3 seneliğine kiralamak lazım. Ayakları alışsın. Doğru isimler davet edilmeli. Camianın ileri gelenlerinin bütünleşmesi açısından localar çok önemli
                              Bu vizyonda birisi var mı acaba yönetimde
                              En son My tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 18:27.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kardeşim bari direkleri rahat bırak yahu.
                                hee yerde güzel güzel dursunlar diyorsun yani

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X