Erol Ağaoğlu'nun stadyumla ilgili her soruya ''ciddi çalışmalarımız var'',''düşünüyoruz'',''Planımız da o da var'' gibi cümlelerle cevap vermesinden de anlaşılacağı üzere milleti oyalıyor..O da biliyor bu dediklerinin olmayacağını çünkü umrunda değil yok taraftarların fikrini alıyoruz ediyoruz ee sonuç ? Taraftarın isteğiyle Akyazı'ya tek bir çivi çakılmış mı tek bir nokta ile oynanmış mı? Sözün özü Erol Ağaoğlu -belki maddi problemler var bilemiyorum- çok pasif kalıyor.
Erol Ağaoğlu'nun stadyumla ilgili her soruya ''ciddi çalışmalarımız var'',''düşünüyoruz'',''Planımız da o da var'' gibi cümlelerle cevap vermesinden de anlaşılacağı üzere milleti oyalıyor..O da biliyor bu dediklerinin olmayacağını çünkü umrunda değil yok taraftarların fikrini alıyoruz ediyoruz ee sonuç ? Taraftarın isteğiyle Akyazı'ya tek bir çivi çakılmış mı tek bir nokta ile oynanmış mı? Sözün özü Erol Ağaoğlu -belki maddi problemler var bilemiyorum- çok pasif kalıyor.
birisi varsa taraftarlan ilgilenen erol agaogludur
sosyal medyada atismalarimiz olmasina ragmen hic engellemedi, önemli bisey oldumu hemen takibe alip özelden yazisiyor
buraya koysam aramizda gecen yazismalari inanamassin, ve tanidigim baskalarida ayni örnekleri suna bilir
napoli macinda yanlis bayrak meselesinide o haletmisdi
son yillarin en örnek yönetici anlayisini ortaya koyuyor bence
En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 17:05.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
birisi varsa taraftarlan ilgilenen erol agaogludur
sosyal medyada atismalarimiz olmasina ragmen hic engellemedi, önemli bisey oldumu hemen takibe alip özelden yazisiyor
buraya koysam aramizda gecen yazismalari inanamassin, ve tanidigim baskalarida ayni örnekleri suna bilir
napoli macinda yanlis bayrak meselesinide o haletmisdi
son yillarin en örnek yönetici anlayisini ortaya koyuyor bence
iyi niyetinden şüphem yok ben farklı bir şeyden bahsettim
3-5 tane gelmis
dikseler ne olacak
orasinin malzemeleri gelene kadar ince iscilikle projenin diger yapitlarinla artik mecburi ilgilenecekler
tamam işte 4-5 tane stadın çevresinde yerde var o direklerden onlar dikilse en azından hazır olsa sonra hemen gelen diğer direklere başlarlar sonuçta o vinçler bomboş duruyor o direkleri yerleştiren vinç operatörleri değilmi vinç opereatörleri içeride tuğlamı taşıyor napıyorlar
Locaları 2-3 seneliğine kiralamak lazım. Ayakları alışsın. Doğru isimler davet edilmeli. Camianın ileri gelenlerinin bütünleşmesi açısından localar çok önemli
Bu vizyonda birisi var mı acaba yönetimde
En son My tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 18:27.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum