Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu stadı nedense biraz küçük ve basit görüyorum...Beşiktaşın stadına bakıyorum bursanın stadına bakıyorum bizimkisi onların yanında pire gibi kalmış gibi gözüküyor...Bunun bir sebebi varmıdır...Yarısı zeminin altında biliyorum ama içten bakıncada aynı hisse kapılıyorum...İnşallah bittiğinde daha güzel olurda düşüncelerim değişir...

Son olarak stadın ışıklandırma sistemleri ne oldu unutuldu gitti...Kulak şeklinde olacak dendi sonra vazgeçildi son durum nedir?

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu stadı nedense biraz küçük ve basit görüyorum...Beşiktaşın stadına bakıyorum bursanın stadına bakıyorum bizimkisi onların yanında pire gibi kalmış gibi gözüküyor...Bunun bir sebebi varmıdır...Yarısı zeminin altında biliyorum ama içten bakıncada aynı hisse kapılıyorum...İnşallah bittiğinde daha güzel olurda düşüncelerim değişir..

Son olarak stadın ışıklandırma sistemleri ne oldu unutuldu gitti...Kulak şeklinde olacak dendi sonra vazgeçildi son durum nedir?
      en son kedi yolu seklinde olacagi soylenmisti
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reklam panoları için elektrik kablosu vb. için imiş...
        İki tribün arasında yokmu bunlar?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ne diyo bu?

"@sukruucuncu: Akyazınin adi THY arena olmasi yuzde 70 iceriden alinan kulislere gore.."

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne diyo bu?

"@sukruucuncu: Akyazınin adi THY arena olmasi yuzde 70 iceriden alinan kulislere gore.."
            La % 70 diye ihtimal mi olur... İhtimal dediğin şey, % 80 olur, % 90 olur...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu gözler yüzde 98 transfer ihtimalini bile gördü, hey gidi.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61 % unutmayalim lütfen

Inanmak zor geliyor su an. Ama dünya markasi olmus THY sponsor olursa bambaska bir hava katar stada ve sehrimiz belkide daha cok taninir

Yorum

• THY elin takımlarına bol keseden dağıtıyor. Bize de versin şöyle güzel bir şeyler.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• THY sponsor olsa ortalık karışır

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İki tribün arasında yokmu bunlar?
                      Şu an yok.

Yorum

• THY tamamen özel bir şirket olsa sponsor olmasını çok isterdim ama şu halde sponsor olursa çıkacak dedikoduları düşünmek bile istemiyorum. Kulüp, siyasetten uzaklaşabildiği kadar uzaklaşmalı.

Caprice Gold olsun THY olmasın, o derece...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o bişey mi? alper potukun %96 alındığı ihtimalleri de gördü bu gözler
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• THY sponsorluk için kivraniyorsa demekki Trabzonspor dan çok umutlular. İlerisini düşünerek adim artıklarına gore ilerisi umut Işığı olabilir.

Yorum

• Ne var yani götü boklu Barça'ya sponsor oluyor bize niye olmasın
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• THY iyi olur sanki +forma reklamı da tamamdır

Tabi tabii

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ellerine sağlık

Stad şu haliyle kaliteli duruyor locaların üstündeki koltuklar iyi ki düşünülmüş olmazsa çok kötü dururdu bence. Stadın asıl kalitesini çatısı ve dış kapmaları gösterecek umarım hayal kırıklığına uğramayız
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 12:05.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X