Bizim stadın hiç reklam filmi çekilmeyecek mi Beşiktaş sürekli gündemde tutmaya çalışıyor bizimkilerde şöyle ses getirecek güzel bir reklam filmi çekse yönetimin,teknik heyetin,futbolcuların biz taraftarların içinde olduğu bütünlük sağlanmış reklam filmi hatta eski futbolcularımızın da bulunduğu güzel olur bence lazımda.
Beşiktaş reklamda sponsorları sayesinde ön planda ama bursasporun sponsoru olmamasına rağmen neredeyse her hafta bir gazetede yer alıyor...
İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetesi The Telegraph'ın editörü Adam Hurrey, dünyadaki dev stat projelerini araştırdı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı yeni stadyumu, dünyanın en heyecan verici 10 stat projesi arasında gösterdi.
En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 19.02.2015, 19:04.
istemezükçülük yapmayın beyler
bedavaya devlet baba ne güzel stad yapıyor bize
daha ne istiyorsunuz
Keşke öyle olsa.Trabzon'da futbolun tarihini siliyor devlet baba.Avni Aker ve Y.Selim TOKİ'ye.
Keşke şiketaş kadar gücümüz olsa da yeni stadyum Avni Aker'in olduğu yerde inşa edilebilse idi .
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Keşke öyle olsa.Trabzon'da futbolun tarihini siliyor devlet baba.Avni Aker ve Y.Selim TOKİ'ye.
Keşke şiketaş kadar gücümüz olsa da yeni stadyum Avni Aker'in olduğu yerde inşa edilebilse idi .
Asırlardır ortadoğu ticaretinin başkenti konumundaki Trabzonu turizm şehri yapıp o özelliğini Rizeye veriyorlar. Futbolumuza mı dokunmayacaklarını sandın?
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Ali cil abiyi tanirmisiniz bilmiyorum ama haberts nin sahibidir kendisi stadyumla ilgili bi haber yapmasini rica ettim burayi biraz bakip tafartarin sikayetlerini cok gec olmadan yapilabilicek mudaheleleri yonetimin umrunda olmadigini erol agaoglunun pasif kaldigini falan ozetledim kendisi en once bi trabzonspor taraftari bunu biliyorum ses getirecek yonetimin ne oluyor falan diyecegi bi haber rica ettim bizim forma basliga bile baksa durumun vahimligini anlayacagini soyledim bir loca dogramalarini bile degistiremedigimizi soyledim tamam dedi insallah bisey cikar
Ali cil abiyi tanirmisiniz bilmiyorum ama haberts nin sahibidir kendisi stadyumla ilgili bi haber yapmasini rica ettim burayi biraz bakip tafartarin sikayetlerini cok gec olmadan yapilabilicek mudaheleleri yonetimin umrunda olmadigini erol agaoglunun pasif kaldigini falan ozetledim kendisi en once bi trabzonspor taraftari bunu biliyorum ses getirecek yonetimin ne oluyor falan diyecegi bi haber rica ettim bizim forma basliga bile baksa durumun vahimligini anlayacagini soyledim bir loca dogramalarini bile degistiremedigimizi soyledim tamam dedi insallah bisey cikar
Tanıyoruz. Yönetimden para yiyen bunu da utanmadan kabul eden bir insan evladı işte.
Tanıyoruz. Yönetimden para yiyen bunu da utanmadan kabul eden bir insan evladı işte.
neyin ne oldugu onemli degil arkadasim bizi ilgilendiren kismi stadla ilgili sikayetleri gorup haber yapip yapmayacagi bukadar taraftarin belirttigi, olsun diye cabaladigi bazi ufak tefek oynamalarla stadin daha iyi bir hale gelmesi icin zerzeniste bulundugumuz haber niteligi tasiyan trabzonsporla ilgili onemli bir sey konu banada sagolsun kendisi dinleme nezaketinde bulundu tamam dedi. Siz trabzonspor yonetiminden para yemeyen haber sitesi olan bir gazeteci bulun ondan isteyin yardim ozaman yeterki sesimizi duyuralim ben Ali abiyi taniyorum kendiside benim icin iyi bir insandir senin yorumun trabzonsporla ilgili olursa saygi duyarim yoksa bu tarz baska bir yorumda cevap verme geregi duymuyucam
Faceden yazdıydım bu adama zamanında. Yönetime yakınsın şöyle böyle bi durum var dediydim. Selamımı aldıktan sonra stadyum hakkında yazdığım mesaja cevap dahi vermedi. Bu adam kıramaz yönetici abilerini. Dünyanın en güzel stadının bize yapıldığını düşünüyor çünkü tıpkı yönetici amcalar gibi.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Faceden yazdıydım bu adama zamanında. Yönetime yakınsın şöyle böyle bi durum var dediydim. Selamımı aldıktan sonra stadyum hakkında yazdığım mesaja cevap dahi vermedi. Bu adam kıramaz yönetici abilerini. Dünyanın en güzel stadının bize yapıldığını düşünüyor çünkü tıpkı yönetici amcalar gibi.
kardeşim valla bende hani istiyorumki trabzonspor için en iyisi olsun yani inşallah kayıtsız kalmaz diyelim ne yapalım
Yorum