İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
yapılan ve yapılmasını beklediğimiz şekilde fotoğrafları eklerseniz daha anlaşılır olur.
aksi halde konuyu bilmeyenler yapılmasını beklediğimiz fotoğraflara bakıp bu nasıl merdiven laa diyebiliyor2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Eninde sonunda bu kulüp o stadı akacak ve aklı başında iş bilir bir yöneticimiz de bu basit yanlışları düzeltecek.
Boşa yapıyorlar o merdivenleri ve o araç giriş kapılarını bu şekilde.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerdiven dizilimi böyle olmalıydı.
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Merdiven dizilimini de değiştirtmeyi beceremeyeceklerse hiç boşuna o koltukta oturmasınlar.
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bu başlıktan anladığım kadarı ile taraftarımız hem mimar, hem iç mimar, hem inşaat yüksek mühendisi.
Arkadaş bir yapının her şeyi eleştirilir mi?
Birr, ikiii, üççç. Hadi bana da saldırılar başlasın
Benim mesajdan sonra yazınca üstüme alındım,ben stadın yapısını çok beğeniyorum Türkiye'deki en iyisi.
Ama göz var izan var şu araç girişleri ve merdiven planını eleştirmek için okumaya gerek yok.
Kendisiyle barışık,psikolojik sorunları olmayan her normal insan gibi ben de arkadaşın yaptığı mavi dizlim olmalı diyorum.(Koltuk renkleri bordo)
Tribünlere ısıtma yapmadılar bunu eleştirmeyelim mi?En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 18:15.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim mesajdan sonra yazınca üstüme alındım,ben stadın yapısını çok beğeniyorum Türkiye'deki en iyisi.
Ama göz var izan var şu araç girişleri ve merdiven planını eleştirmek için okumaya gerek yok.
Kendisiyle barışık,psikolojik sorunları olmayan her normal insan gibi ben de arkadaşın yaptığı mavi dizlim olmalı diyorum.(Koltuk renkleri bordo)
Tribünlere ısıtma yapmadılar bunu eleştirmeyelim mi?
Yok ben genel olarak yazdım sizin mesajınızı görmdim bile
Genel olarak hep olumsuz şeyler yazılıyor, ne zaman baksam bura yok açı kötü, yok kapı büyük, yok tavan şöyle olmalıydı falan hep bi eleştiri 😄
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum