Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok ilginç bir taraftar profilimiz var..Daha öncede yazdım.Boca Juniors veya River Plate'in stadları çok mu güzel.Veya dev bir kaseye benzeyen Nou Camp?Stadın içinde iken çatıya mı bakacaksınız yoksa sahaya mı?Çatı kaplamasına muşamba diyen zihniyet merdiven şekline de takar.O stadı Trabzonlu kardeşlerim hınca hınç doldurmazlarsa isterseniz Bilbao'nun yeni stadını dikin oaraya bi işe yaramaz.Konya'nın stadını gördüm.5-10 bin kişi bile inim inim inletiyor stadın akustiğinden dolayı..Siz doldurun o stadı,ne merdiven takılır gözümüze ne de o meşhur uçak hangarı girişleri..
    Güzel abim bu duygusal bakış açısı ise hiç bir mimari yada herhangi bir alanda faaliyet başarısı gelmez ki, önemli olan doldurmamız ee o zaman stadda tuvalette olmasın tutarız ne var ki yeter ki dolduralım, olmaz abi olmaz eksikler hatalar varsa eleştirilecek ki eleştirilmeyen stad projesi yoktur.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bak göreceksiniz koltuklarda da sıkıntı çıkacak kesin böyle dalgalı gökkuşağı gibi bir koltuk dizilim yaparlar.Erol Ağaoğlu'nu zıt aldım ya adam pasiflikten ölecek

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bursanın stadı gerçekten mükemmel yahu helal olsun adamlara

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler
          Araç çıkış kapıları uefa standartlarına göre yapılmıyormuydu...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Araç çıkış kapıları uefa standartlarına göre yapılmıyormuydu...
            bi tanesi büyük olsun başka olmasa da olur.
            bizimkiler sahanın yakınlığını bile uefa standartı falan diyerek geçiştiriyor. tt arenada uefa standartı yok muymuş
            gerçi juve arenada bir tane var o da küçük ama bilmiyorum o kadarını
            En son Murathan tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 05:45.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bi tanesi büyük olsun başka olmasa da olur.
              bizimkiler sahanın yakınlığını bile uefa standartı falan diyerek geçiştiriyor. tt arenada uefa standartı yok muymuş
              gerçi juve arenada bir tane var o da küçük ama bilmiyorum o kadarını
              fifa nin 1 tane olmazsa olmazi var
              oda 15 dk da ulasilabilinecek bir acil servisi olan hastanedir
              bunun yüzünden brezilyanin en modern stadlarindan biri olan cruzeiro stadinda dünya kupasinda mac oynanmadi
              gerisi standartlardir
              avni aker ne durumlarda avrupa kupasi maclari aldi, milli maclar oynandi...
              bizimkiler biraz cocuk kandirdiklarini saniyorlar
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizde de tribünler bu benzeri bi şekilde renklendirilebilir. Kaldı ki bizde bordo -mavi toprak ve deniz/gökyüzünü de sembolize ettiğinden bu tarz bi renklendirme daha anlamlı olur.

Mesela çok kabaca, fikir vermesi açısından, kompozisyonu sağlaması açısından üst katın da alt bölümünde bordo kullanılıp dalgalı bi geçişle kalan kısım mavi yapılabilir. ayrıca üst kattaki mavi kısımların da arasına martı ya da bulutları sembolize eden çok küçük beyaz hatlar koyulabilir.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizde de tribünler bu benzeri bi şekilde renklendirilebilir. Kaldı ki bizde bordo -mavi toprak ve deniz/gökyüzünü de sembolize ettiğinden bu tarz bi renklendirme daha anlamlı olur.

Mesela çok kabaca, fikir vermesi açısından, kompozisyonu sağlaması açısından üst katın da alt bölümünde bordo kullanılıp dalgalı bi geçişle kalan kısım mavi yapılabilir. ayrıca üst kattaki mavi kısımların da arasına martı ya da bulutları sembolize eden çok küçük beyaz hatlar koyulabilir.

ben tek renk olmalı diye düşünüyorum fakat verdiğiniz örnek gerçekten güzel, martı yerine fırtına yapsak veya komple dalga yerine fırtına yapsak da güzel olabilir.
                  En son Murathan tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 06:07.

Yorum

• bizim stada benzemiyor mu sizce de ? )

köşelerdeki koltuk için bu stad örnek alınabilir
                    En son Murathan tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 06:32.

Yorum

Beyler

Şu kale arkalarının tıklım tıklım dolu olup herkesin aynı anda zıpladığını düşündüm bir an, enfes bir görüntü oluşacaktır. Bursaspor seyircisi stadı dolduramazsa ziyan olur ...
                      .

Yorum

• Merdivenler için mimar ya da mühendis olmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim stada benzemiyor mu sizce de ? )

köşelerdeki koltuk için bu stad örnek alınabilir
                          Bu arada fotoğraftaki stadın da bir üniversite stadı olduğunu da es geçmeyelim... Amerikalıların spora bakış açısı bizim sonsuza kadar ulaşamayacağımız bir düzeyde

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada fotoğraftaki stadın da bir üniversite stadı olduğunu da es geçmeyelim... Amerikalıların spora bakış açısı bizim sonsuza kadar ulaşamayacağımız bir düzeyde
                            hemde ufaklarindan sayilir

benim onlarda en cok begendigim mac günleri iki tarafinda taraftarlari mac öncesi erken stadyuma gelmeleri ve hep beraber barbecue yapmalari

adamlarda her kademenin oynama günü var böylelikle bir birlerinin takipcilerini cekmiyorlar

cumalari highschool takimlari, cumartesi college , pazar ve pazartesi nfl
                            diger spor türlerinlen pek ilgilenmedigimden sadece american football dan örnek verdim
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 09:50.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Beyler
                              Trabzonspor için önerdiğim locaların en tepeye taşınma fikrinin Bursaspor'a yapılıyor olmasını görmek üzücü. Belki sahaya uzak, ama tribünlerin arasında kalmıyor.

Loca sayısının arttırılması olumlu. Ne kadar çok loca (Abartmadan), o kadar getiri . Fakat bunu değerlendirmesini bilmemiz gerek
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor için önerdiğim locaların en tepeye taşınma fikrinin Bursaspor'a yapılıyor olmasını görmek üzücü. Belki sahaya uzak, ama tribünlerin arasında kalmıyor.

Loca sayısının arttırılması olumlu. Ne kadar çok loca (Abartmadan), o kadar getiri . Fakat bunu değerlendirmesini bilmemiz gerek

Yalnız ordan cidden de muhteşem bir görüş açısı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X