İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraç çıkış kapıları uefa standartlarına göre yapılmıyormuydu...
bizimkiler sahanın yakınlığını bile uefa standartı falan diyerek geçiştiriyor. tt arenada uefa standartı yok muymuş
gerçi juve arenada bir tane var o da küçük ama bilmiyorum o kadarınıEn son Murathan tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 05:45.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi tanesi büyük olsun başka olmasa da olur.
bizimkiler sahanın yakınlığını bile uefa standartı falan diyerek geçiştiriyor. tt arenada uefa standartı yok muymuş
gerçi juve arenada bir tane var o da küçük ama bilmiyorum o kadarını
oda 15 dk da ulasilabilinecek bir acil servisi olan hastanedir
bunun yüzünden brezilyanin en modern stadlarindan biri olan cruzeiro stadinda dünya kupasinda mac oynanmadi
gerisi standartlardir
avni aker ne durumlarda avrupa kupasi maclari aldi, milli maclar oynandi...
bizimkiler biraz cocuk kandirdiklarini saniyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bizde de tribünler bu benzeri bi şekilde renklendirilebilir. Kaldı ki bizde bordo -mavi toprak ve deniz/gökyüzünü de sembolize ettiğinden bu tarz bi renklendirme daha anlamlı olur.
Mesela çok kabaca, fikir vermesi açısından, kompozisyonu sağlaması açısından üst katın da alt bölümünde bordo kullanılıp dalgalı bi geçişle kalan kısım mavi yapılabilir. ayrıca üst kattaki mavi kısımların da arasına martı ya da bulutları sembolize eden çok küçük beyaz hatlar koyulabilir.
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde de tribünler bu benzeri bi şekilde renklendirilebilir. Kaldı ki bizde bordo -mavi toprak ve deniz/gökyüzünü de sembolize ettiğinden bu tarz bi renklendirme daha anlamlı olur.
Mesela çok kabaca, fikir vermesi açısından, kompozisyonu sağlaması açısından üst katın da alt bölümünde bordo kullanılıp dalgalı bi geçişle kalan kısım mavi yapılabilir. ayrıca üst kattaki mavi kısımların da arasına martı ya da bulutları sembolize eden çok küçük beyaz hatlar koyulabilir.
ben tek renk olmalı diye düşünüyorum fakat verdiğiniz örnek gerçekten güzel, martı yerine fırtına yapsak veya komple dalga yerine fırtına yapsak da güzel olabilir.En son Murathan tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 06:07.
Yorum
-
Şu kale arkalarının tıklım tıklım dolu olup herkesin aynı anda zıpladığını düşündüm bir an, enfes bir görüntü oluşacaktır. Bursaspor seyircisi stadı dolduramazsa ziyan olur ....
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stada benzemiyor mu sizce de ?)
köşelerdeki koltuk için bu stad örnek alınabilir
Yorum
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada fotoğraftaki stadın da bir üniversite stadı olduğunu da es geçmeyelim... Amerikalıların spora bakış açısı bizim sonsuza kadar ulaşamayacağımız bir düzeyde
benim onlarda en cok begendigim mac günleri iki tarafinda taraftarlari mac öncesi erken stadyuma gelmeleri ve hep beraber barbecue yapmalari
adamlarda her kademenin oynama günü var böylelikle bir birlerinin takipcilerini cekmiyorlar
cumalari highschool takimlari, cumartesi college , pazar ve pazartesi nfl
diger spor türlerinlen pek ilgilenmedigimden sadece american football dan örnek verdimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 09:50."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Loca sayısının arttırılması olumlu. Ne kadar çok loca (Abartmadan), o kadar getiri . Fakat bunu değerlendirmesini bilmemiz gerekTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için önerdiğim locaların en tepeye taşınma fikrinin Bursaspor'a yapılıyor olmasını görmek üzücü. Belki sahaya uzak, ama tribünlerin arasında kalmıyor.
Loca sayısının arttırılması olumlu. Ne kadar çok loca (Abartmadan), o kadar getiri . Fakat bunu değerlendirmesini bilmemiz gerek
Yalnız ordan cidden de muhteşem bir görüş açısı olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum