Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah loca koltuklarınının rengini de tonunu da taraftar koltuklarından farklı yapmazlar.
    eğer öyle bir saçmalık yaparlarsa konya gibi rezil olur tribün.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu şekildemi olacak yani. böyleyse gayat hoş

tabiki böyle olmuycak çünkü bu çok güzel

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim bu başlıktan anladığım kadarı ile taraftarımız hem mimar, hem iç mimar, hem inşaat yüksek mühendisi.
        Arkadaş bir yapının her şeyi eleştirilir mi?

Birr, ikiii, üççç. Hadi bana da saldırılar başlasın
        Ooo, bizim taraftar hem mali müşavir, hem teknik direktör, hem de başkan olma özelliğine sahip sen ne diyorsun abi
        MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ooo, bizim taraftar hem mali müşavir, hem teknik direktör, hem de başkan olma özelliğine sahip sen ne diyorsun abi
          işte sizin gibi taraftarlar yüzünden saçma sapan projeleri bize kasıyolar adam gibi insanca tepkimizi gösteremiyoruz ki. şu forumda şu stadı sürekli takipp eden daha çok güzelleştirmeye çalışan toplasan 30 kişi bulamazsın o kadarcık adam kim takar ? bak BURSA TARAFTARI ADAM GİBİ BASKI YAPTI ŞİMDİ 2. SİGNAL İDUNANIN KOPYASI ADAMLARIN OLDU. Ama biz en ufak tepkimizde çok bilmiş damgası yiyoruz. sizin gibi taraftarlar olmasaydı adam gibi tepkimizi zamanında verebilseydik. ne o Apartman gibi localar olurdu ne rakip takım tribünü maratonda olurdu nede o büyük ambulans çıkışı olurdu.!
          bırakın ahkam kesmeyi zaten biçok şey için geç kaldık artık güzelleştirebildiğimiz kadar güzelleştirelim şu stadı.
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte sizin gibi taraftarlar yüzünden saçma sapan projeleri bize kasıyolar adam gibi insanca tepkimizi gösteremiyoruz ki. şu forumda şu stadı sürekli takipp eden daha çok güzelleştirmeye çalışan toplasan 30 kişi bulamazsın o kadarcık adam kim takar ? bak BURSA TARAFTARI ADAM GİBİ BASKI YAPTI ŞİMDİ 2. SİGNAL İDUNANIN KOPYASI ADAMLARIN OLDU. Ama biz en ufak tepkimizde çok bilmiş damgası yiyoruz. sizin gibi taraftarlar olmasaydı adam gibi tepkimizi zamanında verebilseydik. ne o Apartman gibi localar olurdu ne rakip takım tribünü maratonda olurdu nede o büyük ambulans çıkışı olurdu.!
            bırakın ahkam kesmeyi zaten biçok şey için geç kaldık artık güzelleştirebildiğimiz kadar güzelleştirelim şu stadı.
            Baskı yapan kimse yoktu bu stat yapılırken. Sonra biz yorum yapalım; hurra eleştiri! saldırın!
            Ayrıca iş işten geçmiş, daha neyin baskısı yapılıyor? Şaşalı olsa ne olacak, olmasa ne olacak? Baskı hissettirebiliyor mu? Yeterli.
            En son İlkhan tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 21:12.
            MCMLXVII

Yorum

• Ya bukadarda olmaz.. biri cikmis kendi kafasina göre merdivenler cizmiş, herkeside galyana getiriyor.. bence o genişlikteki merdivenleri çizen adam iftira atiyor yalan söylüyor.. şuana kadar mimara doğru olmayan bir sebepten dolayi, dünya kadar küfür söylendi.. iftira atmak, dogruyu bilmeden bişey ortaya atmak bu kadar kolay olmamali.. merdivenler o genişlikte olmayacak!!
              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

Erol beye söylediğim de bana verdiği cevap "her şeye maalesef şu aşamada karışamıyoruz" oldu. Mesela basamaklardan şikayetçiyiz ama bu toki stadı istek de bulunmak ayrı sorun projeyi yeniden yaptırmak onaylatmak işleme koydurmak ayrı sorun bir de zamandan çalması var.. Kulüp stadı teslim aldığında bir çok şeyi kulüp düzeltmek zorunda kalacak mecbur.. Nasıl gs stadı aldıktan sonra koltuk düzenini yeniden değişip kapasiteyi bile artırdıysa aynı şeyi bizde yapabiliriz.. Ama şu aşamada inşaat olduğu için bir şeyi değişmek çok zor..

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya bukadarda olmaz.. biri cikmis kendi kafasina göre merdivenler cizmiş, herkeside galyana getiriyor.. bence o genişlikteki merdivenleri çizen adam iftira atiyor yalan söylüyor.. şuana kadar mimara doğru olmayan bir sebepten dolayi, dünya kadar küfür söylendi.. iftira atmak, dogruyu bilmeden bişey ortaya atmak bu kadar kolay olmamali.. merdivenler o genişlikte olmayacak!!
                  ''Biri'' dediğin kişi benim sanırım. Burada tartışılan merdiven genişliği değil merdivenlerin diziliş şeklidir. Ayrıca ben o merdiven boşluklarını kafama göre çizmedim projede bu şekilde ki birazcık canlı yayını takip etsen benim çizdiğim şekilde merdivenlerin döşendiğini görürdün. İthamda bulunurken dikkatli davranmanı öneririm sana, yalancı iftiracı olduğumu kanıtlamazsan aynı ithamların sahibi sen olursun.!
                  En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 00:51.

Yorum

• Çok ilginç bir taraftar profilimiz var..Daha öncede yazdım.Boca Juniors veya River Plate'in stadları çok mu güzel.Veya dev bir kaseye benzeyen Nou Camp?Stadın içinde iken çatıya mı bakacaksınız yoksa sahaya mı?Çatı kaplamasına muşamba diyen zihniyet merdiven şekline de takar.O stadı Trabzonlu kardeşlerim hınca hınç doldurmazlarsa isterseniz Bilbao'nun yeni stadını dikin oaraya bi işe yaramaz.Konya'nın stadını gördüm.5-10 bin kişi bile inim inim inletiyor stadın akustiğinden dolayı..Siz doldurun o stadı,ne merdiven takılır gözümüze ne de o meşhur uçak hangarı girişleri..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erol beye söylediğim de bana verdiği cevap "her şeye maalesef şu aşamada karışamıyoruz" oldu. Mesela basamaklardan şikayetçiyiz ama bu toki stadı istek de bulunmak ayrı sorun projeyi yeniden yaptırmak onaylatmak işleme koydurmak ayrı sorun bir de zamandan çalması var.. Kulüp stadı teslim aldığında bir çok şeyi kulüp düzeltmek zorunda kalacak mecbur.. Nasıl gs stadı aldıktan sonra koltuk düzenini yeniden değişip kapasiteyi bile artırdıysa aynı şeyi bizde yapabiliriz.. Ama şu aşamada inşaat olduğu için bir şeyi değişmek çok zor..

O kadar koltuğun sökülüp takılmasıyla uğraşmaz yönetim, aha da buraya yazıyorum.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar koltuğun sökülüp takılmasıyla uğraşmaz yönetim, aha da buraya yazıyorum.
                        O kadar koltuk derken? Ortada boşluk açılacak üçer beşer koltuk sağa sola kaydırılacak.. Şirketle anlaşıp 1 haftada halledilecek bi mesele..

Ben yönetim de tek güvendiğim insan erol bey diyebilirim.. O da ilgilendiği için bizi dinlediği için.. Ha her şeyi keşke istediğimiz gibi yapabilse ama dediğim gibi bize ait olmayan bir stadda değişiklik yapmak çok zor..

Yorum

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar koltuk derken? Ortada boşluk açılacak üçer beşer koltuk sağa sola kaydırılacak.. Şirketle anlaşıp 1 haftada halledilecek bi mesele..

Ben yönetim de tek güvendiğim insan erol bey diyebilirim.. O da ilgilendiği için bizi dinlediği için.. Ha her şeyi keşke istediğimiz gibi yapabilse ama dediğim gibi bize ait olmayan bir stadda değişiklik yapmak çok zor..
                          Merdivenlerin projeye göre dizilmesi daha zor aslında. Çıkışlara göre dizilmesi daha basit. Bence yönetim el atsa itiraz etmezler.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok ilginç bir taraftar profilimiz var..Daha öncede yazdım.Boca Juniors veya River Plate'in stadları çok mu güzel.Veya dev bir kaseye benzeyen Nou Camp?Stadın içinde iken çatıya mı bakacaksınız yoksa sahaya mı?Çatı kaplamasına muşamba diyen zihniyet merdiven şekline de takar.O stadı Trabzonlu kardeşlerim hınca hınç doldurmazlarsa isterseniz Bilbao'nun yeni stadını dikin oaraya bi işe yaramaz.Konya'nın stadını gördüm.5-10 bin kişi bile inim inim inletiyor stadın akustiğinden dolayı..Siz doldurun o stadı,ne merdiven takılır gözümüze ne de o meşhur uçak hangarı girişleri..
                            Bu yoruma katılmamak elde değil..
                            MCMLXVII

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merdivenlerin projeye göre dizilmesi daha zor aslında. Çıkışlara göre dizilmesi daha basit. Bence yönetim el atsa itiraz etmezler.
                              Önemli olan işin kolaylığı değilki. Koltuk dizilimini değişmek için projeyi de değişmek gerekiyor olabilir bu da ekstra iş ekstra zaman demek.. Stad zaten ucu ucuna yetiştirilmeye çalışılıyor. Stadı yönetim devraldıktan sonra da rahatlıkla yapılabilir bu düzenleme demek istiyorum.. Yeter ki taraftarın hassasiyetine kulak veren bir yönetim olsun gerisi kolay..

Yorum

• Beyler
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X