Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O açılışı iyi hatırlıyorum. Aldığı tepkiyi de iyi hatırlıyorum. Dünkü açılışta Fiko'nun yalamalarının dışında siyasi bir şov görmedim ben. Ben öyle bir durum olacağını zannetmiyorum.
    çünkü yaptırmazlardı gs devlet desteğiyle Riva'yı diğer gayrimenkullerini ve vergi affı ( en son 130 milyon tl lik vergi cezasını sildi tayyip bey ) elde etti ama bjk öyle değil stadı kendi yaptı . taraftar ne oluyor derdi orada. o yüzden yapamadı .
    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• cumhur başkanı veya herangi bir başkası daha bunun tüp kafalısı fatih terimi var onlarda gelicek biz şiketaş yada şikebahçe değiliz onlar c.b'nın pisliğini oturup yeseler c.başkanına yinede borçlarını ödeyemezler bunları küme düşmekten kurtardı hiç bir güç şuan bu adamın iki dudağının arasından çıkıcak sözlerden güçlü değil ne yazıkkı şu dönemde o yüzden benim mabedim dediğim evim dediğim yere emeğimizi çalan insanlar ayak basacak hemde show yapacak tecavüzcünün tecavüze uğrayan kızla evlendirilmesi gibi bişey bu kabul edilir hiç bir yanı yokk malesef benim yapacağım şey açılışı görmezden gelmek izlememek öyle bir anın var olduğunu yok saymak başka bi fikre açığım daha iyisi varsa
      En son kanforfi tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 16:47.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        C.Başkanı tabii ki açılışa gelmelidir.

Bunun olması gerektiği gibi mi olacağını yoksa rezilliğe mi döneceğini Muharrem Usta belirler.

Bir cümle ile teşekkür edip sonra stadyumdan bahsedersen bir şey olmaz.

Ama Fikret Orman gibi esas duruşta methiyeler düzersen mitinge döner. Göreceğiz.

Bana da yetişmeyecek gibi geliyordu ama yetişecek diyen arkadaşlar ikna etti beni diyeyim, umarım haklı çıksınlar
        Akyazı stadı bi şikebahçe ile oynadığımızda hava güzelse dolacak, bir de açılışa reisicumhurumuz katldıgında...

Geri kalan maçlara dolmaz... NET...
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Valla cb gelecektir,gelmezse çok çok büyük sürpriz olur,
          cb nın mitinginde bordo-mavi ampul lü tişört giyen ve TS umrunda olmayan zavallılar da pisliğin üstündeki sinekler gibi yine orada olacaklardır,
          bunları bilmek için çok zeki olmaya yada çok öngörülü olmaya gerek yok,
          fotoğraf bu,
          benim cb ile ilgili düşüncem ise şudur,
          iyi ki ölüm var,iyi ki hesap var,
          o kadar.

(keşke bişi yazmasamıydım acaba,yarına durulurdu başlık ama insan duramıyor işte )
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iki tane hoparlor tum stat icin yeterli olacakmis bjk nin stadinda. bizdede oyle bir sistemmi kurulacak acaba.
            Bu hoparlör işini başkana iletmek gerek

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• uploadfromtaptalk1460384296435.jpg tribunlerdeki hangar kapilarinin mecbur oldugu soyleniyordu. Peki bjk nasil orayi tribun yapti? Zorunlu degilmis demek.. Bizim 4 tane sacma sapan hangar kapimiz var..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bir Trabzonsporlu olarak Beşiktaş - Bursa maçına gideceğim. Görüşlerimi ve stadımız için önerilerimi yarın yazacağım.
                Bu stad beni heyecanlandıyor. İlk sene İstanbuldan kominemi alırım. Asıl önemli olan uzun vadede bu stadı doldurmak. İlk sene kombine-loca alacaklara sonraki yıllarda da aldıracak bir takım oluşturmak.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]8951[/ATTACH] tribunlerdeki hangar kapilarinin mecbur oldugu soyleniyordu. Peki bjk nasil orayi tribun yapti? Zorunlu degilmis demek.. Bizim 4 tane sacma sapan hangar kapimiz var..

burası muz cumhuriyeti abi kanunlar ve kurallar güçsüzler içindir.

Yorum

• Önemli olan cb. nin açılışa gelmesi değil, taraftarın o statı doldurabilme ihtimalidir. Şayet böyle bir ihtimal yoksa stat açılışına kimin gelip gelmediği sadece teferruat.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]8951[/ATTACH] tribunlerdeki hangar kapilarinin mecbur oldugu soyleniyordu. Peki bjk nasil orayi tribun yapti? Zorunlu degilmis demek.. Bizim 4 tane sacma sapan hangar kapimiz var..

Merdivenlerin sarı olması da mecburiydi güya. Gördüğümüz gibi merdivende boya falan yok. Beton renginde öylece duruyor.

Yorum

• Beşiktaş'ın açılışı Fikret Orman sıvamasa fena olmadı gibi. Stada bile sokmadılar, stadın dışında konuşma alanını hazırladılar. Sonradan iki topa vurmak için girdiler ama onda bir şey yok zaten. Fikret Orman'ı tamamen hesaba katmazsak güzel dileklerin olduğu, başka konulara fazla girilmeden, taraftarsız oldu bittiye geldi açılış.

Ama biz de bunun böyle olacağından şüpheliyim. Çünkü kalkıp bir daha Trabzon'a gelecekler. bütün bakanlar korumalar polisler miting varmış gibi olacak. İstanbul'da günlük bir açılış gibiydi ama kalkıp Trabzon'a gelecekler uçaklarla. 40 bin kişinin önünde stadın içinde hoparlörlerden ulusa sesleniş yapılacak. Kalabalık görünce konuşmayı seven yetkililerimiz var. beşiktaş'ta sadece kameralara ve davetlilere konuşuldu. bu yüzden miting havasında geçmedi. Ama bizim ki Bursa rezilliği gibi olacak. Süleyman Soylu'su osu busu herkes stad hoparlöründen miting gibi konuşma yapar. taraftar zaten dünden hazır. siyasi sloganlar bile duyabiliriz. kim bilir kimlere davetler verilecek çevre bölgenin bütün siyasi dernekleri otobüslere doldurulur.

Bu benim tahminim tabi. Çokta gerçek dışı değil maalesef. Keşke biz de önce taraftarsız sadece siyasilerin ve basının katılacağı bir açılış yapsak. Daha sonra başka bir gün taraftarlı gerçek açılış yapsak. O zaman Muharrem Usta konusunda endişelenmeye fırsatımız olur. Yoksa diğer türlü olursa endişeleneceğimiz daha önemli şeyler olur.

Ayrıca beşiktaş'ın bugünkü açılıştan yapacağı hasılatı çok merak ediyorum. sağlam para kaldıracaklar belli ki.
                        En son Enisc tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 17:31.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş'ın açılışı Fikret Orman sıvamasa fena olmadı gibi. Stada bile sokmadılar, stadın dışında konuşma alanını hazırladılar. Sonradan iki topa vurmak için girdiler ama onda bir şey yok zaten. Fikret Orman'ı tamamen hesaba katmazsak güzel dileklerin olduğu, başka konulara fazla girilmeden, taraftarsız oldu bittiye geldi açılış.

Ama biz de bunun böyle olacağından şüpheliyim. Çünkü kalkıp bir daha Trabzon'a gelecekler. bütün bakanlar korumalar polisler miting varmış gibi olacak. İstanbul'da günlük bir açılış gibiydi ama kalkıp Trabzon'a gelecekler uçaklarla. 40 bin kişinin önünde stadın içinde hoparlörlerden ulusa sesleniş yapılacak. Kalabalık görünce konuşmayı seven yetkililerimiz var. beşiktaş'ta sadece kameralara ve davetlilere konuşuldu. bu yüzden miting havasında geçmedi. Ama bizim ki Bursa rezilliği gibi olacak. Süleyman Soylu'su osu busu herkes stad hoparlöründen miting gibi konuşma yapar. taraftar zaten dünden hazır. siyasi sloganlar bile duyabiliriz. kim bilir kimlere davetler verilecek çevre bölgenin bütün siyasi dernekleri otobüslere doldurulur.

Bu benim tahminim tabi. Çokta gerçek dışı değil maalesef. Keşke biz de önce taraftarsız sadece siyasilerin ve basının katılacağı bir açılış yapsak. Daha sonra başka bir gün taraftarlı gerçek açılış yapsak. O zaman Muharrem Usta konusunda endişelenmeye fırsatımız olur. Yoksa diğer türlü olursa endişeleneceğimiz daha önemli şeyler olur.

Ayrıca beşiktaş'ın bugünkü açılıştan yapacağı hasılatı çok merak ediyorum. sağlam para kaldıracaklar belli ki.
                          hiç ihtimaller üzerine konuşmanın anlamı yok. sen birebir olacakları yazmışsın..
                          Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• stadın çevresi yapılmadan düzeltilmeden açılış olmamalı.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tribünlerin yakınlığı stadyumu çok farklı yapıyor net.Beşiktaş'ın stadı bu açıdan çok iyi.Bizim stadın ölçülerini değiştirenlerin de abv.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu ulkede 3 tane bomba patladi 2si baskentin göbeğinde. Her gun sehit veriyoruz. Başbakan cumhurbaşkanı toplanmışlar orda top sektiriyorlar.

Acilisini yap git sanki ulkede hersey cok guzel. Sonra laf edince hain oluyoruz.

Yok Merkel de acilisa gidermis Merkelin ulkesine bi bak bi de bizimkine bak. Stad yapmışlar da acilista egleniyolar. Farkli ülkelerde mi yaşıyoruz anlamıyorum ki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X