Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi hangi taraftar grubu ( Erdoğdulular, Tg, Affetmezler vs..) stadın neresinde duracak belli oldumu ? Bilen varmı ?
    Henüz belli değil, zaten grup diye de bişey kalmadı ya...

Yönetim şu anki kararının arkasında durursa bu grupların stada geleceğini de sanmıyorum açıkçası, bakalım zaman ne gösterecek...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet, Konya'dan iyidir
      bekir senden Allah razı olsun stad başladığından beri çok şey yaptında bişey sorucam sen yöneticilerle görüşüyorsun bu forumlarda taraftarın görüşlerini hep dinliyor okuyorsun notta alıyorsundur bunları yöneticilere söylediğinde ne diyorlar bence biz taraftarı gram sallamıyorlar çünkü istediğimiz şeylerin yüzde birinin yapıldığını görmedikte bide bir yönetici dinlemiştim taraftarın görüşleri bizim için önemlidir diyerek tam siyasiler gibi konuşuyor bişey sorayım nasıl taraftar gruplarını üst kata almayı düşünürler yok alt trübünlere katlanır koltuk koymamayı düşünürler yani o taraftar grubu insan değilmi en başta trabzonspor taraftarı değilmi yani para herşey taraftar hiçbirşey mi o localardakiler aman rahatsız olmasın diye biz taraftarlar nasıl bu kadar aşağılanıyoruz zaten istediğimiz hiçbirşey yapılmadı şimdide taraftarlar üst kata postalanıyor bütün bunlar ne demek oluyor

Yorum

Yönetim şu anki kararının arkasında durursa bu grupların stada geleceğini de sanmıyorum açıkçası, bakalım zaman ne gösterecek...
        bekir kusura bakmada sen burda bir algımı oluşturmaya çalışıyorsun ne demek taraftar grubu kalmadı stada geleceklerini sanmıyorum taraftar grubu gelmesinde öyle maçları hep 5 bin kişiye oynayalım stadın hiçbir ürkütücülüğü kalmasın gelsin memurlar yaşlılar otursun tiyatro izler gibi maç izlesin bunumu istiyorsun sanki öyle bir diyorsun ki yönetim kararının arkasında dursun taraftar grupları gelmesin kardeşim der gibi konuşuyorsun

Yorum

• İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bekir kusura bakmada sen burda bir algımı oluşturmaya çalışıyorsun ne demek taraftar grubu kalmadı stada geleceklerini sanmıyorum taraftar grubu gelmesinde öyle maçları hep 5 bin kişiye oynayalım stadın hiçbir ürkütücülüğü kalmasın gelsin memurlar yaşlılar otursun tiyatro izler gibi maç izlesin bunumu istiyorsun sanki öyle bir diyorsun ki yönetim kararının arkasında dursun taraftar grupları gelmesin kardeşim der gibi konuşuyorsun
          Yumurta topuk ayakkabı fırlatarak zorla tezahürat yaptıran zat-ı muhterem maaşlı stad görevlileri gelmesin mümkünse...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki sayı eskisi gibi olmaz ama Illaki gelecekler..Bekir kardeş bir de sana birşey soracam bilirsin sen.. Malum fenev bazı maçlarda bize pazu mazu gösterdi büyük pankartlarla,,aynı şekilde gs de fenev maçlarında bunu yapıyor..Bizde büyük maçlarda ince zekamızla bunlara güzel pankart şov yapmalıyız,,, çok fazla teknik bilgim yok ..yanlış hatırlamıyorsam hem gs hemde fenevde bu pankartlar düştü bir kaç kez..Hem mantarladılar hemde seyirciyi tehlikeye soktular ..Velhasıl stadın tribünü ve çatısı bu tür organizasyonlara müsaitmidir ?? Konuşuldumu hiç ? konuşulmadı ise her daim güvenlikli büyük pankart organizasyonu için hazır şimdi inşaat halinde iken birşeyler yapılabilir..Fırsatın olursa bunuda gündeme getirirmisin..Bu arada Emeğin için teşekkürler,her hafta sonu senın resim çekmeni bekliyoruz.Sağolasın
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• O localarin örnek tasarimi, boyasi falan tam bir facia. Alan yandi.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

bekir senden Allah razı olsun stad başladığından beri çok şey yaptında bişey sorucam sen yöneticilerle görüşüyorsun bu forumlarda taraftarın görüşlerini hep dinliyor okuyorsun notta alıyorsundur bunları yöneticilere söylediğinde ne diyorlar bence biz taraftarı gram sallamıyorlar çünkü istediğimiz şeylerin yüzde birinin yapıldığını görmedikte bide bir yönetici dinlemiştim taraftarın görüşleri bizim için önemlidir diyerek tam siyasiler gibi konuşuyor bişey sorayım nasıl taraftar gruplarını üst kata almayı düşünürler yok alt trübünlere katlanır koltuk koymamayı düşünürler yani o taraftar grubu insan değilmi en başta trabzonspor taraftarı değilmi yani para herşey taraftar hiçbirşey mi o localardakiler aman rahatsız olmasın diye biz taraftarlar nasıl bu kadar aşağılanıyoruz zaten istediğimiz hiçbirşey yapılmadı şimdide taraftarlar üst kata postalanıyor bütün bunlar ne demek oluyor
                Yapılabilecek şeyleri yapmaya çalışıyorlar ama hep aynı noktaya gelip tıkanıyoruz, "bunlar baştan söylenmeliydi". Sadri Şener zamanında yönetimden birisi bizimle iletişime geçmiş olsaydı belki de birçok şeyi istediğimiz gibi yaptırabilirdik, ama geçti artık yapacak bişey yok.

Taraftar gruplarının üst kata alınması şu durumda bence de doğru. Yanlış olan locaların kat aralarına yerleştirilmesi. Halbuki localar için ayrı bir kat olmalıydı ama dedik ya, geçti artık...

Şimdi o locaya adam para verdi mi, önünde de adam görmek istemez, sahayı rahat görmek ister, haklı. O zaman kale arkalarındaki locaları iptal etmemiz lazım. Sakal-bıyık meselesi... Sorun bişeylerin etraflıca düşünülmeden yapılmış olması.

Diğer taraftan taraftar gruplarının alt katta olması atmosfer açısından daha iyi olacaktır kuşkusuz ama normal taraftar için ben üst katı tevsiye ederim, görüş açısı çok daha iyi

Yorum

• hakem hatası olmazsa her turlu galibiz tek korkum o ...ozellikle 1-0 one gectigimizde dogruyacak maca denge gelsin diye ... herkese bir puana razi biz yenersek ust ligin ustu karisacak

Yorum

• Şu gs stadı boş bile olsa çok ses çıkarıyor taraftarlar akustik ile mi alakalı? Bizde böyle yapmalıyız bence inşallah çalışma vardır bu konuda.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Dediğim açık kardeşim, yönetim şu anki politikasını devam ettirirse gruplar stada gelmeyecekmiş gibi duruyor. Ben bu iyidir ya da kötüdür demiyorum, sadece durum saptaması yapıyorum.

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belki sayı eskisi gibi olmaz ama Illaki gelecekler..Bekir kardeş bir de sana birşey soracam bilirsin sen.. Malum fenev bazı maçlarda bize pazu mazu gösterdi büyük pankartlarla,,aynı şekilde gs de fenev maçlarında bunu yapıyor..Bizde büyük maçlarda ince zekamızla bunlara güzel pankart şov yapmalıyız,,, çok fazla teknik bilgim yok ..yanlış hatırlamıyorsam hem gs hemde fenevde bu pankartlar düştü bir kaç kez..Hem mantarladılar hemde seyirciyi tehlikeye soktular ..Velhasıl stadın tribünü ve çatısı bu tür organizasyonlara müsaitmidir ?? Konuşuldumu hiç ? konuşulmadı ise her daim güvenlikli büyük pankart organizasyonu için hazır şimdi inşaat halinde iken birşeyler yapılabilir..Fırsatın olursa bunuda gündeme getirirmisin..Bu arada Emeğin için teşekkürler,her hafta sonu senın resim çekmeni bekliyoruz.Sağolasın
                        Sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sorarım abi fırsat olursa, böyle şeyler yapmak lazım bence de

Yorum

• Bekir kardeşim hazir arkadas bahsetmisken stadyumuzun akuqtigi nasil olacak ttarenadan iyimi kotumu olacak ? Tsk ederim

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekir kardeşim hazir arkadas bahsetmisken stadyumuzun akuqtigi nasil olacak ttarenadan iyimi kotumu olacak ? Tsk ederim
                            Buna bişey diyemem malesef, bilen olduğunu da sanmıyorum

Yorum

• Bu arada bizim taraftar gruplarımız çok küçük. Yani Avni Aker'de bile çok az yer kaplıyorlar, yeni stadda mutlaka birleştirmemiz lazım onları, yoksa kaybolup giderler stadın içinde. Ya da sayıları bi şekilde artmalı, nasıl olacak bilemiyorum...

Yorum

Bu arada bizim taraftar gruplarımız çok küçük. Yani Avni Aker'de bile çok az yer kaplıyorlar, yeni stadda mutlaka birleştirmemiz lazım onları, yoksa kaybolup giderler stadın içinde. Ya da sayıları bi şekilde artmalı, nasıl olacak bilemiyorum...
                                aslında taraftar gruplarımız büyük ve artarlar ama muhteşem bir fikirle dışlandılar daha çok bekler bu yönetim(bu yönetimi desdekliyorum karşı değilim) stadın dolmasını 5 tl bile olsa bu stad dolmayacak akyazı hiç dolmayacak trabzonsporun en büyük bağı yağmur çamur demeden her deplasmana giden taraftar gruplarıyla bağı kopardılar anlamadığım dünyada roma fb gs bjk river plate boca juventus vb hepsinin fanatik taraftar grupları var ve stadı stad yapan baskı kuranda onlar tüm bu kulüpler taraftar gruplarından memnunken biz niye yok ettik taraftar gruplarını taraftar grupları olmadan asla bir cehennem olmaz avni akerde akyazıda yönetim buna bir çare bulmalı gittikçe pasif etkisiz bir deplasman olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X