Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maraton tribününde değişik bir çalışma var ama ne yapılıyor acaba

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fotoğraflar biraz önce çekilmiştir. Kalite ve açı olarak yerlerde süründüğünü biliyorum fakat otobüsle giderken ve yarı akıllı telefonla bu kadar çekiliyor kusuruma bakmayın. Merak eden arkadaşlar için bi işe yarar diye umut ederek yükledim.

dolgunun beşirli tarafından uç kısmı

tünel çalışması

http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vckxq.jpg

Bir sene geçmiş üzerinden
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende öyle düsünüyorum

ama bunuda gizlemek sacmaligin daniskasi
        Sanılanın aksine bordodan başka bir renk kullanılacaksa gizlenebilir bence. Daha açıklanmadı tribünlerin renkleri.
        İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koltukların %25 i takılınca açacaklajahshshshshsjjsjakakakak

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Hahahahohohahh
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• koltuklar ıkıncı katta juve ya da dunkü legia stadı gıbı olursa güzel olur sankı
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            böyle alçak gönüllü mesajlar görünce dayanamıyorum,

Adınız Sinan olsaydı ne kadar itibarınız olurdu meraklandım doğrusu.
            Ben Zafer abiye espri için yazmıştım onu. Orada itibar olmuş olmamış bir önemi yok.
            Fazla olma sebebi admin puanlarının fazla olması.
            Yani adım Sinan olsa da bir şey değişmezdi.
            Neyse konu dağılmasın.

Yorum

• Stadın yetişip yetişmemesi zerre umurumda değil. Benim umurumda olan tek şey tesislerin tamamının bitirilip ulaşımıyla birlikte sorunsuz bir stadın bize teslim edilmesi. Sadece Stadın yapılıp kenarların çamur bataklık içinde bir açılış töreni istemiyorum. İsterlerse seneye de bitmesin umurumda değil. Sorunsuz olsun yeter.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bizim bjk gibi stadımız yok değil aceleye gerek yok

en güzeli olsun

zaten şampiyon olmaz isek dolmaz o stad
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın yetişip yetişmemesi zerre umurumda değil. Benim umurumda olan tek şey tesislerin tamamının bitirilip ulaşımıyla birlikte sorunsuz bir stadın bize teslim edilmesi. Sadece Stadın yapılıp kenarların çamur bataklık içinde bir açılış töreni istemiyorum. İsterlerse seneye de bitmesin umurumda değil. Sorunsuz olsun yeter.

İşte o yüzden stadyum devre arasına yetişir diyorum ben, ağustos için bastırmaya gerek yok, Beşiktaş gibi maç oynamak için stadyum aramıyoruz sonuçta.

Yorum

• beşik kertmesi

hani beşik kertmesi olur ya anadoluda kız büyür çirkinde olsa evlenmek zorundasın sevmesende hoşuna gitmesede evlenmek zorundasın onla mutlu olmayacaksın sevmiyeceksin gece mecburen eve gidip gene onun yüzünü görmek zorundasın ben bu stada karşı beşik kertmesi gibi hissediyorum kendimi

Yorum

• bence agustosa yetistirilmesinin en büyük nedeni gurbetcilerdir

gurbetciler trabzonda olduklarinda stad acilisi olursa kulübün kazanci en az 2 kati olur
                      ondan biraz gaza bassinlar
                      insaati izlerken tek düsündügüm bende orda calismak istiyorum, isciler gezinip duruyor
                      bukadari nasil basardiklarina sasmiyor degilim
                      gidip gönüllü iscilik yapmak istesek kabul görürmü
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• diyelim şampiyon olduk

barcelona çıktı şampiyonlar liginde

oynarız işte açılışı öyle yaparız
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence agustosa yetistirilmesinin en büyük nedeni gurbetcilerdir

gurbetciler trabzonda olduklarinda stad acilisi olursa kulübün kazanci en az 2 kati olur
                          ondan biraz gaza bassinlar
                          insaati izlerken tek düsündügüm bende orda calismak istiyorum, isciler gezinip duruyor
                          bukadari nasil basardiklarina sasmiyor degilim
                          gidip gönüllü iscilik yapmak istesek kabul görürmü
                          galiba yağmurların karın bastırmasını bekliyorlar o zaman sağlam çalışmaya başlıyacaklar

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşte o yüzden stadyum devre arasına yetişir diyorum ben, ağustos için bastırmaya gerek yok, Beşiktaş gibi maç oynamak için stadyum aramıyoruz sonuçta.
                            Aynen renkdaş. Burada yetişmeyecek diye yorumlar atanlara eleştirim zaten. Mühendisi aceleye getirecekler baskı yapıp. Ortaya bir ucube çıkacak. Eleştirin düzeltmeye çalışın , ama aceleye getirmek çok mantıksız.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Deniz tarafı kale arkasının prekastlari doseniyor bir haftaya biter herhalde köşe hariç.bu arada maratona takılan o demirler ne oluyor?
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• bugünden fotoğraf yok mu arkadaşlar ?
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X