maraton tribününde değişik bir çalışma var ama ne yapılıyor acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraflar biraz önce çekilmiştir. Kalite ve açı olarak yerlerde süründüğünü biliyorum fakat otobüsle giderken ve yarı akıllı telefonla bu kadar çekiliyor kusuruma bakmayın. Merak eden arkadaşlar için bi işe yarar diye umut ederek yükledim.
dolgunun beşirli tarafından uç kısmı
tünel çalışması
http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vckxq.jpg
Bir sene geçmiş üzerindenTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende öyle düsünüyorum
ama bunuda gizlemek sacmaligin daniskasi
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltukların %25 i takılınca açacaklajahshshshshsjjsjakakakak
Sent from my iPhone using TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle alçak gönüllü mesajlar görünce dayanamıyorum,
Adınız Sinan olsaydı ne kadar itibarınız olurdu meraklandım doğrusu.
Fazla olma sebebi admin puanlarının fazla olması.
Yani adım Sinan olsa da bir şey değişmezdi.
Neyse konu dağılmasın.
Yorum
-
Stadın yetişip yetişmemesi zerre umurumda değil. Benim umurumda olan tek şey tesislerin tamamının bitirilip ulaşımıyla birlikte sorunsuz bir stadın bize teslim edilmesi. Sadece Stadın yapılıp kenarların çamur bataklık içinde bir açılış töreni istemiyorum. İsterlerse seneye de bitmesin umurumda değil. Sorunsuz olsun yeter.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
bizim bjk gibi stadımız yok değil aceleye gerek yok
en güzeli olsun
zaten şampiyon olmaz isek dolmaz o stad@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın yetişip yetişmemesi zerre umurumda değil. Benim umurumda olan tek şey tesislerin tamamının bitirilip ulaşımıyla birlikte sorunsuz bir stadın bize teslim edilmesi. Sadece Stadın yapılıp kenarların çamur bataklık içinde bir açılış töreni istemiyorum. İsterlerse seneye de bitmesin umurumda değil. Sorunsuz olsun yeter.
İşte o yüzden stadyum devre arasına yetişir diyorum ben, ağustos için bastırmaya gerek yok, Beşiktaş gibi maç oynamak için stadyum aramıyoruz sonuçta.
Yorum
-
beşik kertmesi
hani beşik kertmesi olur ya anadoluda kız büyür çirkinde olsa evlenmek zorundasın sevmesende hoşuna gitmesede evlenmek zorundasın onla mutlu olmayacaksın sevmiyeceksin gece mecburen eve gidip gene onun yüzünü görmek zorundasın ben bu stada karşı beşik kertmesi gibi hissediyorum kendimi
Yorum
-
bence agustosa yetistirilmesinin en büyük nedeni gurbetcilerdir
gurbetciler trabzonda olduklarinda stad acilisi olursa kulübün kazanci en az 2 kati olur
ondan biraz gaza bassinlar
insaati izlerken tek düsündügüm bende orda calismak istiyorum, isciler gezinip duruyor
bukadari nasil basardiklarina sasmiyor degilim
gidip gönüllü iscilik yapmak istesek kabul görürmü"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
diyelim şampiyon olduk
barcelona çıktı şampiyonlar liginde
oynarız işte açılışı öyle yaparız@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence agustosa yetistirilmesinin en büyük nedeni gurbetcilerdir
gurbetciler trabzonda olduklarinda stad acilisi olursa kulübün kazanci en az 2 kati olur
ondan biraz gaza bassinlar
insaati izlerken tek düsündügüm bende orda calismak istiyorum, isciler gezinip duruyor
bukadari nasil basardiklarina sasmiyor degilim
gidip gönüllü iscilik yapmak istesek kabul görürmügaliba yağmurların karın bastırmasını bekliyorlar o zaman sağlam çalışmaya başlıyacaklar
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte o yüzden stadyum devre arasına yetişir diyorum ben, ağustos için bastırmaya gerek yok, Beşiktaş gibi maç oynamak için stadyum aramıyoruz sonuçta.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum