Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TT Arena'da Türk işi çözüm..

İlginç bir tasarım...
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      127 itibarım varmış..az mı çokmu..sende çok yeşil vcar.senin kaç

sayfa kaynamasın
      bu prekaslar neden yetişmedi yaa
      Stadın girişteki bizi korkutan merdivenin basamak sayısını 40'la falan çarp giriş kapılarının sayısını falan ekle o civar abi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadın girişteki bizi korkutan merdivenin basamak sayısını 40'la falan çarp giriş kapılarının sayısını falan ekle o civar abi
        Neyse bu hesap beni aşar
        Hakkatten cok merdiven varmis
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi ağzınla yetiştirmeye çalışıyoruz dediğini söylüyorsun sonrada yalan söylüyor diyorsun. Birilerinin bir şeyler için çaba sarf etmesi yetiştirir yada yetiştiremez bunu bilemem direk yalan söylüyor demek ne derece mantıklı?
          caba sarf etmelerine bisey diyen yok ama insanin gözünün icine baka baka tüm tesisler bitecek demek (diger tesislere baslanmadi bile) yalandan baska biisey degildir.

bundan önce stad 2011'e kesin yetisesek diyen yetkililer vardi. hani su genclik oyunlari mi neydi onun icin.

peki neden olmadi? orda caba yok muydu?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            caba sarf etmelerine bisey diyen yok ama insanin gözünün icine baka baka tüm tesisler bitecek demek (diger tesislere baslanmadi bile) yalandan baska biisey degildir.

bundan önce stad 2011'e kesin yetisesek diyen yetkililer vardi. hani su genclik oyunlari mi neydi onun icin.

peki neden olmadi? orda caba yok muydu?
            Diğer tesislere başlandı.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              böyle alçak gönüllü mesajlar görünce dayanamıyorum,

Adınız Sinan olsaydı ne kadar itibarınız olurdu meraklandım doğrusu.
              sakin olun...

Yorum

• Bekir abi şu yükseltilen araç girişi için farklı çözümler olamazmıydı ya?
                Mesela tepeyi yükselteceklerine zemini alçaltarak büyük araçların girişi sağlanabilirdi bence.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Legia nın köşelerde çıkış tünelleri yok

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bana köşeler için örnek yap gönder diyen Erol Agaoglu bugün maçtaydı umarım görmüştür legianın köşelerini hem 2 tane hemde kamera açısında değil

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana köşeler için örnek yap gönder diyen Erol Agaoglu bugün maçtaydı umarım görmüştür legianın köşelerini hem 2 tane hemde kamera açısında değil

Ve bu statta UEFA finali oynanacak. Ama ona kalsa UEFA tavsiyesi
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Bekir kardeşim kale arkasında günledir duran şu yeşil brandanın arkasında neler dönüyor bir baksan Allah aşkına.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bekir kardeşim kale arkasında günledir duran şu yeşil brandanın arkasında neler dönüyor bir baksan Allah aşkına.
                          Örnek koltuk takıyorlar bence.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Örnek koltuk takıyorlar bence.
                            bende öyle düsünüyorum

ama bunuda gizlemek sacmaligin daniskasi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende öyle düsünüyorum

ama bunuda gizlemek sacmaligin daniskasi

Koltukların %25 i takılınca açacaklajahshshshshsjjsjakakakak

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X